Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěně a voda v řece
Autor Zpráva
KimTheron
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:13
- Nahlásit

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jak je to s koupáním ve vodě, teď když jsou vedra, jestli by bylo vhodné pustit 9týdenní štěně do vody. Málem mi tam párkrát skočil (miluje vodu), sotva ho udržím, aby se aspoň nesmočil. Nevadí to, když ho tam pustím? Osušit můžu ihned popř.ručníkem a pak ještě hadříky, které prý dobře sají (ještě jsem neměla možnost je vyzkoušet, jestli je to pravda) No vlastně moje otázka zní jestli tak malé štěne můžu pustit do vody (voda není moc hluboká, hlava by mu stále vykukuvala, ale i tak vody je tam dost). Děkuji za jakoukoliv odpověď.

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:34
- Nahlásit

KimTheron
Já bych ho tam klidně pustila - jen hlídat ať se neutopí a když vyleze tak bych v tomhle počasí utírala tak maximálně hlavu (uši a pod.)

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:37
- Nahlásit

Psíček

KimTheron
Já teda nejsem odborník, ale myslim že by to vadit nemělo. Sama jsem měla štěndo od začátku ledna a na konci února už se koupal (ne že bych mu to dovolila, ale ... ) a měla jsem jen strach aby nenastyd, jinak rizika neznám, nevim o nich... ale to neznamená že neexistuou... nicméně ve 30 stupních ti asi nenastydne...

KimTheron
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 15:02
- Nahlásit

Psíček
Hezký den,
všem děkuji za odpovědi x). A voda je nejspíš poměrně čistá, když se tam chodí osvěžovat i lidé...

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 15:09
- Nahlásit

Psíček

jen se nestyď a schizofreň, tady už je to každýmu fuK Jinak mi teda přišlo že je to za a řeka a za b když pisatelka řeší jestli štěně smí do vody, nemá na mysli sinicovej a pijavicovej ráj. Ale jo, je pravda že někdy člověk předpokládá a pravda je jinde. Takže ano ať je voda čistá, bez např. sinic.. když je to řeka mělo by to bejt OK nebyla-li rozvodněná te´d nedávno..

KimTheron
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 15:25
- Nahlásit

Grin
Pokuď vím rozvoďněná nebyla... x) Děkuji za názory.
Psíček
Dines
A ještě jsem si vzpoměla na jednu otázku. Jak potom čistit uši (je to irský setr) a ouška má tak sklopené, ať se mu pak nezapaří...

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 15:36
- Nahlásit

KimTheron

jestli ti jde o vysušení uší tak mu je vytři úplně normálně stejně tak, jak když ti kadeřnice po umytí hlavy vytře tvé uši, to je jasná věc. Mí psi se koupou denně a uši jim nevytírám a ještě se jim nezapařily.

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 15:38
- Nahlásit

KimTheron
tak tenhle problém jsem neměla:

ale řekolabych že vytřít ručníkem zvenku i trochu zevnitř ba mělo stačit, přece štěňo pak bude lítat a tak uschne rychle..

KimTheron
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 15:48
- Nahlásit

Grin
No jo to má pak člověk lehčí xP
Eninka
Díky x)

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 15:53
- Nahlásit

Psíček

projevil bych tak svou schizofrenii

Psíčku, jestli jsi to zase ty, tak ti ty uši ukousnu, aby se ti nezapařily

corgi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:04
- Nahlásit

Grin
Potkali jste netopejra??? Hergot, takový uši by můj Ríša potřeboval...

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:07
- Nahlásit

corgi

taky máme doma jedny takový ušiska, akorát Grineček je má teda výstavní

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:08
- Nahlásit

corgi
no už o nás povídali, že babička byla netopýr... a že prvního figuranta jsme umlátili ušima.. ale ne

už mu nááhodou k těm uším dorostla i hlava a jakej je to krásnej pes

pajda222
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 07:26
- Nahlásit

Grin
ježiš to sou strašný ušiska, sem se až lek

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:11
- Nahlásit

Grin.

.. a že prvního figuranta jsme umlátili ušima..

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:30
- Nahlásit

pane, štěně má devět týdnu, je u nich teprv krátce, jestli je to první pes, je člověk vyjukanej, neví co může a co ne. Tak se zeptá no. Svýho času se tradovalo, že se malý štěňata nemají koupati. Když jsem byla prvně s Ešusem u veta optala jsem se, zdali můžu štěně vykoupat,tož myslím, že není rozdíl opýtať sa tu či u veta.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání