Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / RC nebo Belcando ?
Autor Zpráva
Rity
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 20:32
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat, jaká pro vás asi ta kvalitnější značka pro skoro 2 měsíční štěně. Buďto Royal Canin nebo Belcando ? popřípadě nějakou jinou další ..

Předem díky

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 21:00
- Nahlásit

Rity

škoda, že jsi nevytáhla tvé původní téma ze včera, stalo se oblíbeným, ale neva. Já jsem asi jediná tady, kdo ještě věří že nejsi Psíček, tak ti odpovím, ale asi neporadím, já krmím Hillsem, takže nevím, jestli je lepší RC nebo Belcando. Doufám, že až štěně dovezeš domů, tak tady dáš jeho fotku, aby bylo jasný, že jsi Rity a ne Psíček.

Rity
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 21:22
- Nahlásit

Eninka

Neboj, přidám sem hned v sobotu, když to bude možné se na pět minut odthnout od štěněte, fotku.
Tak nakonec bereme Belcando, zítra pro něj frčíme.
Tak děkuji, že aspoň někdo je ochotný vůbec napsat.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 21:25
- Nahlásit

Rity

no, asi si tady budeme psát spolu, protože ... však víš
No, ale musíš pak podávat info o psíkovi, až jej dovedeš domů

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 21:33
- Nahlásit

Rity

a až budeš zase psát, pokračuj v tom tématu ze včera, to už všem utkvělo v paměti myslím až budeš mít štěndo. A jsem zvědavá, jak sem vložíš fotku, protože já to doteď neumím, tak ti neporadím a tímpádem ti bude muset poradit někdo jiný odsud, tak ti nevím, jestli ti to vyjde, snad jo... ale třeba až se ukáže že jsi vážně Rity - ne ten Psíček - tak ti holky poradí rády

Rity
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 21:43
- Nahlásit

Eninka

Dobrá, dobrá, v sobotu nejspíše napíšu do předešlého dotazu. ;)
Ale fakt nechápu, proč si myslí, že jsem Psíček

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 21:44
- Nahlásit

Rity
protože píšeš jako Psíček

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 21:50
- Nahlásit

makrel

píšeš jako Psíček

no právě...vypadá to tak, ale jestli je Rity, tak netuší...

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 21:53
- Nahlásit

Rity
Belkanto je německá prémiovka docela gut Složení

nízkopopelovinová drůbeží masová moučka (24 %); rýže (23 %); kukuřice; sleďová moučka (6 %); drůbeží tuk; palmový olej; sušená vejce (2,5 %); hydrolyzovaná želatina (2,5 %); pivovarské kvasnice; karob; sušené řepné řízky; hydrolyzovaná drůbeží játra; semena chia; lněné semínko; dihydrogenfosforečnan vápenatý; chlorid sodný; chlorid draseln

Jaké jsou zdroje bílkovin?
80 % živočišné bílkoviny (60 % z drůbeže, 15 % z ryb, 5 % z hydrolyzované želatiny)
20 % rostlinné bílkoviny Akorát mi njde do hlavy dyž je drůbeží moučky23%a rejže s kukuřicí 29% a velmi mnoho řepných řízků(rači ani nepíšou kolik,páč dyž sečtete procenta 50%něčeho jaksi chybí)kde vzaly těch vosumdesát a šedesát procent masa???????????????????????

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 21:58
- Nahlásit

Rity

nechápu, proč si myslí, že jsem Psíček

protože Psíček tady vždycky rozčeří vody a to nejenom svými příspěvky ale i jinými, originálními způsoby, a přece jenom už je tady tím znám, tak jakýkoliv příspěvek jen trochu "podezřele položen" je jemu připisován, takže proto...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 16:04
- Nahlásit

Rity
jestli nejsi Psíček, tak se řiď tím, co krmí chovatel, aspoň na týden-dva

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 16:59
- Nahlásit

Rity
co pohledat, jestli někdo neměl stejnej dotaz resp. se zeptat tady?
http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/10758 21/pokec-o-krmeni
kukuřice;
kukuřice může bejt i 22% a pak by to i na procenta mohlo vyjít.
jinak vše musí (mělo by) bejt od největšího množství k nejmenšímu
Já bych byla z tohohle výběru pro Belcando, přijde mi lepší poměrem kvalita/cena, ale uvidíš, co mu sedne.

mallos
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 20:43
- Nahlásit

ja bych nekrmil ani jednim, ale je to hlavne o penezich...

mallos
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 20:44
- Nahlásit

danajasa
ono je to trochu, zkus to vymyslet jeste jednou... je to od nich trochu finta na ty, co se v tom zas az tak neumi pohybovat...

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 21:33
- Nahlásit

mallos
zkus to vymyslet jeste jednou...
já už to chápu ale nevím jak to napsat aby ostatní pocháply masová moučka (24 %); rýže (23 %); kukuřice
sušené řepné řízky
Jako z těch 24% je 80% maso takže pokud má pytel 10kg tak 2,4kg je moučka a teprv z ní je 80%masa takže v desetikylovém pytli je přesne1.92 kg masa zbytek je rejže a kukuřice no a řepný řízky doufám že to mám dobře páč sem náká znavená dyžtak mě voprav s desetinýma čárečkama prosím

mallos
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 21:42
- Nahlásit

porad ne, tedy:
pokud krmivo obsahuje 25% bilkovin (coz nevim, kolik presne to je u toho, o cem pisete) a oni pisi, ze 80% bilkovin je zivocisneho puvodu, znamena to, ze 20% je z masa, zbytek z rostlinnych zdroju. toto ovsem by jim pri obsahu bilkovin v ryzi a kukurici nevychazelo, ten pomer je rozhodne mensi... ja bych krmivem, ve kterem je kukurice a chemicke konzervanty...

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 21:52
- Nahlásit

mallosobsahu bilkovin v ryzi a kukurici nevychazelo, ten pomer je rozhodne mensi
Tosem chtěla jako říct celou dobu
Mám pocit že je todle to http://www.kralovstvi-psu.cz/image/cache/data/belc ando/belcando-puppy-gravy-500x500.jpg je to jak píšeš prostě sem se snažila vysvětlit,že přes veškerou reklamu v podstatě když upeču bábovku(podle recepru)a dám na ni kolečko salámu mám poměr stejnej jak v granclích

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2011 22:56 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Todle mi příjde jako moc hezky popsaný říkání ke granulím,přesto že je to reklama na jednu značku,ale člověk si to aspon trochu přebere v hlavě http://www.animals-shop.cz/post/artemis-holisticke -granule-pro-psy-41/ no a tady je to v půlce stránky luksusně vysvětlené smekám klobůčik http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6637_0.html

mallos
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 06:32
- Nahlásit

danajasa
tak to si mi udelala radost, protoze timhle ja prave krmim...

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:04
- Nahlásit

danajasa
ony ty popisky nebývají často klamavou reklamou výrobce,ale překladatele. Koupila jsem psům pytlík sportmixu místo odměn.
Sportmix - lísteček (překontrolováno na www výrobce, kde je jen místo pšenice kukuřice)
Složení: Kuřecí moučka, pšenice, kuřecí tuk (přírodně konzervován směsí alfatokoferolů, zdrojem vitamínu E), pšeničná mouka, sušená řepná dužina, lněné semínko, krmná sůl, výtažek z kuř. jater, cholichlorid, vitamíny A, D3, E, B1, B2, B6, B12, niacin, biotin, kys. listová, síran železnatý, síran mědnatý, oxid zinečnatý.
Sportmix - www stránky velkoobchodu
Kuřecí moučka, kukuřičná mouka, kuřecí tuk (přírodně konzervován směsí alfatokoferolů, zdrojem vitamínu E), pšeničná mouka, sušená řepná dužina, lněné semínko, vitamíny A, D3, E, B1, B2, B6, B12, směs minerálů.

A jen si tak maličko rýpnu do RC to složení je skoro stejný, ne?

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 17:56
- Nahlásit

kachna_
A jen si tak maličko rýpnu do RC to složení je skoro stejný, ne?
No ale vo polovid dražší chápu to tak že za každé písmenko z názvu granulí připlatíč dvě stofky proto to má tak dlouhý názef

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání