Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Váha kavalíra
Autor Zpráva
melzerin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:36
- Nahlásit

Ahojte,
opět se na vás obracím s dotazem, který mi možná odpoví spíš majitelé kavalírků...je v pořádku, aby 8 měsíční pesan měl 4,5 kg? ...on tomu jídlu moc nedá. Ráno nechce žrát vůbec, odpoledne taky ne a večer jak kdy, někdy žere sám(tomu musí ale předcházet divadlo od nás)a někdy mu to musím dávat po kouskách přímo do tlaminy. Přijde mi hrozně hubený, žebra bych mu napočítala...ale energie má na rozdávání. Zkoušela jsem i brát mu misku po 10ti minutách, ale to vydržel nežrat třeba dva dny, takže pak jsem zas musela ,,jíst" s ním. ...jinak se chceme pochlubit, že naše kňourání konečně přestalo a venku lítá jak divej a nekňučí!! ...ještě se občas něčeho lekne, ale je to zlepšení jak hrom! Uf, už jsem se bála, že mi bude ,,zpívat" pořád! Teď miluje výlety a cestu v autě! A pomohlo jen to, že jsem to prostě přestala tak řešit ;)

Gigi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 16:29
- Nahlásit

Tak sláva!
Mně teda přijde 4,5 kg docela málo, moje psina měla cca co měsíc věku to kilo navíc a to je všude braná jako "malá". Ale jestli je celkově drobnější, tak to snad neva, má být hlvaně vyvážený a jestli se jinak projevuje normálně... To ať poradí jiní.
Se žrádlem jsme se taky svého času navzájem prudily. Zkoušely jsme leccos - utahání psa, miska jen chvilku a pak sebrat... Ochucovat se mi nechtělo, abych ji nezmlsala, na divadlo mi z vysoka... Bylo to na 2 věci. Chce to prostě najít žrádlo, keré psovi bude chutnat. Jen granulí je takových druhů, že než by všechny vyzkoušel, bude z něj dědek.

melzerin
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:02
- Nahlásit

Gigi
Děkuji, děkuji ...no, byli jsme u veta raději na kontrole a váha ukázala 6,5kg tak za poslední měsíc nabral ...ale přijde mi ,,samá packa" ;) ...zkusili jsme mu teď dávat srdíčko a jazyky vařený a to mu teda jede - takže on bude spíš gurmán! :-D ...ale hlavně že žere a teď se snad už trošku pochlapí! Jinak ho žádná nebude chtít! A to on by už chtěl každou! :-D

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání