Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěňata
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 09:09
- Nahlásit

Jaké máte štěňátka? Jak jsou stará? Co umí? A neumí? Čím vám dělá radost a co naopak dělá aby vás naštvalo? Zajímá mě prostě úplně všechno´. Nemám žádné známe se štěndem, tak bych chtěla získat nějaké zkušenosti a rady aspoň takhle.

Niko
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 09:51
- Nahlásit

suesie
Já mám štěndo Německýho pinče. Je mu 11 týdnů a je to náš miláček!!! Chceme s ním na výstavy a dát ho ke krytí, protože je to málo rozšířené plemeno. Rodí se černý s pálením a hnědy. Právě ty černý s pálením u nás skoro vymírají a tak chci přispět k udržení tohodle plemene!!! Umí povely: sedni, lehni, zůstaň a čekej. Na vodítku chodí poslušně. Když jsme venku, tak ho můžu pustit i bez něj a on ke mně na jméno přiběhne . Akorát to kousání věcí a nás nám nejde a nejde odnaučit . No, jak každý radí...chce to trpělivist! V pondělí se jdu zeptat na cvičák kdy tam s ním mám zajít....
A jakého pejsana máš ty???????????

Niko
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 09:52
- Nahlásit

Mrkni sem... http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=453

suesie
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 11:07
- Nahlásit

Niko
Já mám 9. týdenního francouzského buldočka. Zatím umí sedni, lehni a ke mně, a zrovna se učíme zůstaň. Na vodítku to ještě není 100%, ale den ode dne se to malinko zlepšuje. Náš prcek spíš než věci kouše nás, ale i to už je malinko lepší než když jsme si ho přivezli. Jinak máš moc hezké fotky, taky do galerie postupem času nějaké svoje dám.

Niko
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 11:17 - Změnil/a: Niko
- Nahlásit

suesie
Díky!! Já taky sleduju tenhle web, protože taky neznám nikoho, kdo by teď zrovna měl štěndo.... kámoška má už pesana většího. No, teda spíš staršího - jinak je větší ten náš, ona má Boloňáčka .

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 11:32
- Nahlásit

Niko
Máš krásnýho pejsánka. Fotky jsou moc pěkný.
ona má Boloňáčka
Já mám roční boloňačku.

Niko
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 11:36
- Nahlásit

Martina
Jééé...a nemáš někde fota??

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 11:54
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=435
ty fotky jak byla štěndo jsou horší, bylo to skenovaný, takže kvalita nic moc.

evina
# Zasláno: 8 Zář 2005 12:15
- Nahlásit

Ahojky,já mám středního knírače(necelé 4.měsíce) http://blog.lide.cz/ajard Štve mě tím,že ho hl.večer chytají amoky kdy tahá za oblečení,poštěkává bezdůvodně,chce kousat do rukou.Nepomáhá ani ho nechat vylítat.Když jde domu jako by ještě více ožil.Po celý den je jinak v pohodě.Naopak radost mi dělá jak ho začíná bavit výcvik.Zatím umí přivolání(ke mně i k noze),sedni,lehni,vstaň,odložení(na asi 20kroků a půl minuty),štěkání na povel,chůze u nohy(zatím na pamlsek) a aport(ještě musíme dopilovat předsedání).Vše děláme samozřejmě na pamlsky,tak aby ho to bavilo.A zkoušíme lehké stopy.

Niko
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 12:22
- Nahlásit

evina
Přesně!!! Ten můj taky ožívá večer a to je šílený!!! Je jak zběsilec... vůbec nejde zkrotit...

Niko
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 12:23
- Nahlásit

evina
Zadala si ten web dobře??? Vůbec mi to nejde otevřít...

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 12:25
- Nahlásit

Niko
Je to dobře, mě to funguje. Krásnej pejsánek.

evina
# Zasláno: 8 Zář 2005 20:46
- Nahlásit

Martino a Niko vaši pejsani jsou moc pěkní

Anonymní
# Zasláno: 9 Zář 2005 18:08
- Nahlásit

My máme doma 7 kousku maxi kříženců. Jelikož mají týden umí přelez od mamčiné přední tlapky k zadní, vřískat jako malé mimino, a sosat mílčko celý den

houmicova
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2005 16:07
- Nahlásit

suesie

Ahoj, taky mám fr. buldočka - holčičku a taky jí je 9. týdnů. Nejmenuje se tvý štěndo Pegy?
Náš drobeček nás taky kouše nebo spíš mě, neb přítele poslouchá téměř na slovo. Začalo se to trochu lepšit, ale musela jsem na ní vytáhnout noviny. Jinak na ní nic jinýho neplatilo.
Teď máme trochu problém s krmením.
Co mu/jí dáváš, zkusili jsme už Eukanubu, Purinu, ale mám pocit, že po tom hodně kakala ani nevím jestli je to normální. Kaká třeba 4x po sobě a hrozně prdí. Teď dáváme Royal, ale vypadá to, že to bude asi stejný. Dávám jí to teď asi 2 dny, tak uvidím.

evina
# Zasláno: 10 Zář 2005 18:21
- Nahlásit

Náš prťousek žere purinu pro-plan(byl na ní zvyklý už od chovatelky)Přesto po pár dnech(asi v 8.týdnech) dostal průjem a taky strašně prděl.Vet.říkal že štěňata ještě nemají dokonalou trávící soustavu,takže průjmy jsou docela časté.A to prdění je z toho,že malý nenažerové moc hltají.

suesie
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2005 16:37
- Nahlásit

houmicova
Náš prcek se jmenuje Cliff. Dávám mu Eukanubu (Lamb and rice) a sem tam mu do ní přidávám Eukanuba konzervu pro štěňata - ta mu moc chutná. Zatím s tím žádné problémy nemáme. Kaká normálně, tak 3-4x denně. Prdět prdí, ale s mírou, sem tam
Jaký už umí tvoje buldočí holčička povely?
Nemáš nějakou její fotku?

suesie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 11:44
- Nahlásit

Už mám toho svýho prcka taky konečně v galerii - koukněte se: http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=481

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 11:58
- Nahlásit

suesie
Tak ten je božíííí, jak malej netopýrek. Honem tam ještě nějakou fotečku přihoď. Fakt milej.

Anonymní
# Zasláno: 15 Zář 2005 12:08
- Nahlásit

Martina
Budu se snažit tam zase co nejdřív něco přidat. To focení je s ním fakt boj, nevydrží chvíli na jednom místě. Kde se jen v tak malým tvorečkovi bere tolik energie

suesie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 12:09
- Nahlásit

Martina
Zapomněla jsem se přihlásit

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 12:11
- Nahlásit

suesie

Tak fot aj za pohybu, dostatok svetla, kratka spust a nadherne fotky Tie mam najradsej Inak je fakt krasny. My mame jedneho kamarata, vzdy ide s nami aj 200m, nez sa zase poberie za panickou

suesie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 12:31
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3279

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání