Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / granule od Barona
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 23:17
- Nahlásit

Psíček

a pockej co komu ze mam verit?? at vim jak se mam tvarit aspon

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2011 23:20
- Nahlásit

helps
at vim jak se mam tvarit aspon
tady je to úplně jedno

worick
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 13:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

oliverka
Koukám, že jsem to původně napsala do jiného tématu takže kopíruju sem:

Není to sice zrovna rada, spíš postřeh. Moji psi měli neustále průjmy, měnili jsme granule, vybírali ze známých vychvalovaných, poměrně drahých značek. Všichni radili: krm masem! No, já bych ráda, jsem taky přesvědčená, že pro psa je maso nejlepší.......jenže moji psi se ho nechtěli ani dotknout! Na rady tu, jsme přešli na Canine caviar - pro jistotu (kdyby to byla alergie) na jehněčí s prosem a naštěstí jim i chutnají, krmíme cca rok. Už od Vánoc jsem začala k snídani postupně krmit syrovým, či mírně ovařeným masem a kupodivu ho vzali na milost. Kosti moc nejí, ale musí chutnají jim jedině vepřová žebra, kuřecí zatím odmítají úplně Přestali průjmovat (ale až po tom syrovém mase, granule to nijak nezlepšily ) začala se jim zlepšovat srst. Na cvičák s náma chodí kámoška se stejným plemenem (berňákem) ta krmí, abych nekecala, ale tuším Purinu a její pes má srst proti mému nádhernou: černou jak samet, hedvábný lesk. Takže opravdu těžko radit. Snažit se dopátrat nejlepších značek a pak jim dát ochutnat vzorky, co se chytne - tak jsme to dělali my

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání