Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Se štěnětem do Zoo
Autor Zpráva
TocikovaM
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:40
- Nahlásit

Mám štěňátko novofundlandského psa. 16.3. jí byly 3 měsíce. Má už za sebou druhý očkování, 31.3. jde na třetí a poté pak bude ještě vzteklina. Ráda bych jí ale vzala do Zoo, aby se mrkla někam na jiný místo, zvykala si na ruch, apod. Ale nemůžu jí nějak uškodit, že nemá kompletní očkování? Mám raději se Zoo počkat až bude mít všechno očkování za sebou???? Moc děkuju za rady.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:57
- Nahlásit

TocikovaM
hele osobně socializuju štěndo okamžitě jak dorazí domů,ale třebas jen se známými a prověřenými psy..můj názor je,že zrovna do ZOO jí klidně můžeš vzít o měsíc pozdějc,stejně je hnusně

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:11
- Nahlásit

davidkova renata
třebas jen se známými a prověřenými psy
Jestli se nepletu tak todle je ten medvídek, co byl prvně v nědeli ve Zlosyni v kurzu. Takže sicualizace bílejma veverkama je zajištěna
TocikovaM
Já bych počkala, až bude čubís větší, aby si to taky užila. Teď je na to opravdu ještě moc mladá.

TocikovaM
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:14 - Změnil/a: TocikovaM
- Nahlásit

Ano přesně tak, to je moje Bellinka ten černej medvídek )). Dobře, tak já se Zoo počkám až bude mít všechno kompletní a zatím se bude socializovat na cvičáku teda já s ní samozřejmě chodím i na rušný místa, ale chtěla sem zkusit tu Zoo. Tak si holt chvilku počkáme, aspoň pak bude hezky

PeKrato
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 12:18
- Nahlásit

TocikovaM
na ZOO bych taky počkala až po očkování. přeci jen ať už tu imunitu má v pořádku.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:23
- Nahlásit

TocikovaM
Tak si holt chvilku počkáme, aspoň pak bude hezky
To se můžeme domluvit a vyrazit pak společně. Můj mladej taky ještě v ZOO nebyl.
V neděli budete?

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 14:37
- Nahlásit

jééééé jestli se půjde do zoo tak chceme s Gríňou taky, mýmu pesovii jsou teď 4 měsíce tak bude ze štěňátka a taky z bílejch veverek samo úplně uvytržení Ale můžu až příští týden

Petule88
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 17:44
- Nahlásit

taky jsme ještě s naší čubí nebyli v zoo a to je jí 8měsíců a moc se na to těšíme,až se trošičku oteplí a bude sluníčko tak vyrazíme... jen se obávám že tam bude štěkat na zvířátka, je to taková ňafna na všechno co nezná
Psíček
nevím proč pořád do každé diskuze taháte EO..mě osobně to přijde už trošku otravné v každé diskuzi číst o tom, že máme nasadit EO a takovýhle keci, ok pokud vám to přijde v pořádku, ale myslím, že to vůbec není k tématu a že už je to hodně ohrané...no nevím, můj názor...

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 19:08
- Nahlásit

Petule88
Psíček prudí, to je mi novinka

TocikovaM
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 08:04
- Nahlásit

GrinBaico

To by bylo super. To bych šla moc ráda . To budeme pořádná psí smečka . Tak chviličku počkáme než bude lepší počasí a Bellča jde 31.3. na třetí očkování, tak že bysme vyrazili někdy začátkem dubna??? Co vy na to?

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 09:18
- Nahlásit

TocikovaM

Určitě se domluvíme, já jsem dycky týden v práci a týden mám volno, tudíž to půjde dobře naplánovat!

TocikovaM
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 11:10
- Nahlásit

Grin

A já pracuju jen v týdnu, takže mám víkendy volné pořád jen o Velikonoce jedeme s Bellinkou na první výstavu. Ale Zoo určitě stihneme ještě dřív

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 11:14
- Nahlásit

Baico
Můj mladej taky ještě v ZOO nebyl
moje byla a moc se jí tam líbilo))))))))) vyhrály surikaty..jako kuli tomu se nemusim táhnout do žolo,jí můžu postavit ve zveráči u klecí s morčatama zadara

TocikovaM
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 11:15
- Nahlásit

davidkova renata

haha aspoň to budete mít příště levnější než jít zase do ZOO...

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:34
- Nahlásit

davidkova renata
moje byla a moc se jí tam líbilo
Tak Bajkonůr tam byl. A taky se mu líbilo. Sranda byla, jak tam štěkal na toho papundeklovýho tygra. A fandu nechci o ten zážitek ochudit.,
jí můžu postavit ve zveráči u klecí s morčatama zadara
To kluky zas až tak nebere, protože králíky a morče máme doma. To znaj

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:53
- Nahlásit

davidkova renata
vyhrály surikaty
u nás vyhrály výběhy s antilopama.

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 13:17
- Nahlásit

U nás vyhráli sloni a vydry

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 15:30
- Nahlásit

My chodíme do zoo vcelku často, hlavně přes léto. pan Tryks má zviřátka v klecích převelice rád a vždycky si to užije. když chodíme sami, vydrží u jedný klece pozorovat zvíře třeba čtvrt hodiny

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 15:48
- Nahlásit

Maky a Trix
Máně se děsně líbil taky geopard, nebop co to bylo, ale bála se ho, takže měla vnitřní boj - chytit mačku, prchnout před mačkou. A taky fascinovaně koukala. Jen ty antilopy, u těch bylo jasno, ty se jí líbily beze strachu hned.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 16:04
- Nahlásit

Gerda
Trix se vždycky snaží zviřátka nevyplašit a co nejvíc s nima komunikovat. Musím říct, že mu to moc nejde. Jediný, co ho fakt nebaví jsou zebry a koně. Koníci prostě nemá rád

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání