| Autor |
Zpráva |
Evelina
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 11:16
- Nahlásit
Máme doma 5 měsíčný štěně německého boxera při váze 15 kg, veterinář nám řekl, že váha odpovídá,ale mě připadá hrozně vyhublá, jsou jí vidět žebra a ne málo - vypadá to, jako kdyby jsme jí nedávali najíst. Krmími granulemi : purina pro plan puppy large athletic + občas dostane vajíčko s tvarohem nebo kuřecí maso. Nemáte někdo nějakou radu? Taky už se nám stalo, že hranulky zhltne a pak vyzvrací.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 11:21
- Nahlásit
Evelina
Máme doma momentálně 7 měsíční holku boxera,má 20 kg a vypadá jak anorektička,ač žere jak prokoplá......prostě je to věk kdy se ty štěňata vytahujou a nejsou to už ty krásný kuličky,ale ono se to zase časem upraví a začnou se oplácávat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 11:48
- Nahlásit
Evelina
já si teda přihřeju polívčičku...asi by líp nabrala po mase než po granclích
ale nohatý a vyčouhlý jsou,kamarádka má čubu a ta pro změnu nežrala NIC a moc se to nezlepšilo.-)))) taky byla jak z dachau a už vypadá skoro jako péf v cca 2 letech
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 11:58
- Nahlásit
Evelina
Když štěně trochu "chrastí" vůbec to nevadí.
Alespoň při růstu kostí a kloubů na sobě netahá zbytečná kila
( třeba 2 ).
Po 15 měsících se začnou zabalovat. Takže klídek
Dneska už to moc neplatí, ale když ještě děti lítali venku, tak taky byly hubené a chrastily.
Jestli hltá moc rychle, krmte po menších dávkách.
Nebo ze začátku z ruky, třeba za něco a teprve za chvilku zbytek z misky.
A taky existují takové špecl misky s boulemi, kde to žraní dá víc práce.
http://www.askino.cz/index.php?menu=131&skupina=31 720-31780,17010-17384
miska 17090 - neumím to tady s obrázky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 12:02
- Nahlásit
agáta12
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 12:03
- Nahlásit
davidkova renata
Jste kolektivně skvělé, dyť já se to učit vůbec nemusím.
Já si vzpomenu a vidím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 12:11 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
agáta12
Dneska už to moc neplatí, ale když ještě děti lítali venku, tak taky byly hubené a chrastily.
Ale platí,přijeď se podívat k nám,devítiletej se teď vytáhnul a vypadá jak týranej chudáček.
|
Evelina
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 12:11
- Nahlásit
Díky všem za rady a za uklidnění, raději jsem se na to zeptala, protože jsem vůbec netušila, kolik má v tomto věku vážit a zda s ní je všechno vpořádku. Tu misku zkusíme, zatím jsem začla dávat po menších dávkách, jak radí agáta a dáváme častěji.
|