Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěndo....kdy košík??
Autor Zpráva
Niko
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 06:30
- Nahlásit

Mám na vás dotaz: od kdy jste učili a dávali štěndu košík??

žanda
# Zasláno: 31 Srp 2005 07:31
- Nahlásit

Musím se přiznat,že já velice brzy-jezdila jsem od 4 a kousek měsíců na cvičenís hafíkem a do MHD nás bez náhubku většinou nikdo pustit nechtěl....ale zase mímo si asi rychleji zvykne.....Vidím ted na cvičáku,jak s tím mají psi problém,jak rvou náhubek dolů a pak se nesoustředí na cvičení- a náhubek je součást zkoušek. Tak že dát sundat pochválit......a prodlužovat. A držím palce.

Brigitta
# Zasláno: 31 Srp 2005 07:44
- Nahlásit

Naší malé jsou 4,5 měsíce a nechce si ho nechat nandat za žádnou cenu. Také bych potřebovala, aby ho nosila, ale bohužel ...

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 08:13
- Nahlásit

Zase budem mudrlant, ale moj pes asi znese vsetko, hocijakou metodou. Je to flegmos. Ale skuste mu davat dobroty do toho kosika. Nech si ich od tial berie. Ja som mu ho dala prvy krat v 6 mesiacoch len na 10 sekund a dole. Dolezite je, aby ste ho stale zabavali, aby si nevsimol, ze ho ma... A tak stale predlzovat cas. Vsetko postupne a pomaly. Nas ho vobec nevnima, ze ho ma. Ale raz, ked som isla v autobuse, tak zacal streckovat a davat si ho dole. Az pri vystupovani som si uvedomila, ze bol nim "priskrteny". Inac ho ma velmi rad a aj si ho sam nosi. Rad sa vozi autobusom a pre neho je to predzvest vozenia

Anonymní
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:11
- Nahlásit

Je teda brzo mu ho koupit v 11 týdnech??? Mám střední plemeno...

Niko
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:12
- Nahlásit

Ježiš, já se nepříhlásila...
Je teda brzo mu ho koupit v 11 týdnech??? Mám střední plemeno...

niniel
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:19
- Nahlásit

Ja koupila kosik asi ve ctyrech mesicich a to uz na dospeleho psa, nechtelo se mi zbytecne utracet Mel ho jen do MHD a vlaku, takze to bylo jedno.

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:27
- Nahlásit

Presne ako niniel, len s tym rozdielom, ze mal 6 mesiacov, vtedy na nom plantal a teraz mu sadne a bojim sa, ze ked dorastie, tak budemem musiet menit Ale ked budes kupovat teraz, tak mu bude velmi velky si myslim. Ale ak ho potrebujes, tak kupuj , zvykne si nan lahsie.

Niko
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:34
- Nahlásit

díky...já bych ho chtěla koupit už teď, aby si zvykal. Ale koupila bych menší...né ten, aby do něj dorostl... Košíky nejsou tak drahé, ne?? Teď nemám vůbec přehled kolik stojí. Nevíte????

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:44
- Nahlásit

Niko
Já kupovala košík typ Jezevčík - pes na svou feňuli a stál kolem 200...

zuska
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 10:26
- Nahlásit

Ahojk, nevíte o někom, kdo dělá košíky "na míru"? Nemůžu totiž pro svého foxlika sehnat žádný, který by mu opravdu padl. A vlakmo cestujeme docela daleko a často, proto bych pro něj rada něco vic pohodlneho nez ty plastove hruzy, co mu vůbec nesednou.

žanda
# Zasláno: 31 Srp 2005 11:52
- Nahlásit

Zuzko-náhubky na míru jsou velký problém-pokud mluvíš o kovovém,ty kožené se snad i dají udělat i když i s tím mám blbou zkušenost-chce to nevzdávat a zkoušet a zkoušet....

Anonymní
# Zasláno: 31 Srp 2005 11:56
- Nahlásit

zuska
zkuste sehnat ohlavku, my to pouzivame misto kosiku a nikdy nebyl problem. pouzivaji to veti,aby je pes nepokousal.

Eny
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:31 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

Anonymní
Ohlavka není vhodné řešení, pokud by měla fungovat jako bezpečnostní prostředek proti pokousání psem, tak musí být řádně nasazená a utažená, pak ovšem značne omezuje psa v termoreguleci, co zvláště za teplého počasí a delší cesty může přivodi značné zdravotní komplikace.
Vet ji používá i z toho důvodu, že v jeho případě je košík, zvláště kovový na velkém psu dosti nebezpečný, ale to jistě nemusím vykládat, lidem, kteří alespoň jednou dostali byť z legrace košíkem do těla
vet ohlávku nandavá vždy jen na nezbytně nutnou dobu

kacka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:46
- Nahlásit

Já sem začala používat košík když bylo hafovi 6 měsíců. V tý době z něj už byl pořádnej chlap a já s nim chtěla chodit na volno a neposlouchat keci o pokousání. Začala sem s plastovým košíkem (ze začátku se ho pokoušel sundavat o mě), vždycky sem mu ho na chvilku nandala a po chvilce sundala a strašně pochválila. Do roku chodil s plastovým a pak sme přešli na kovový. Jelikož s ním chodí venku pořád tak sem mu koupila ten sportovní (je větší než klasický). Už je na něj tak zvyklí, že než deme ven tak už na něj čeká a venku ho už vůbec nevnímá. Chce to jenom trpělivost a uvidíš, že si zvykne.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání