| Autor |
Zpráva |
Erája
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:13
- Nahlásit
Ahoj, zbyli 3 kluci, jeden modrý a dva červení. Všichni bezvadní, kontaktní, už pasou. Corado nejsebevědomější, při dobrém vedení by z něj byl úžasnej služebák, nejvíc také pase. Collin a Casper jsou větší mazlové, takoví neutrální, "přepisoví" CHS Green ranch, fotky plus alba z FRR - fox riders ranče (ta nejnovější alba, jsou to štěnda, 3 měsíce )
Cena 6000
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:16
- Nahlásit
pro ukázku:
Corado
Collin
Casper
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:40
- Nahlásit
Erája
Ty jo, jenom šest tisíc?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:45
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Není vhodná doba na prodej... Koukej, jak jsou starý. Hodně plemen jde takhle dolů. Russella koupíš i za 6-8 tisíc. Kde jsou ty časy, kdy stály 15-20..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:48
- Nahlásit
Erája
to jsou tvoji? zkus Německé inzertní weby. Švára jich tam udal snad dokonce většinu
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 17:56
- Nahlásit
Díky za tip, Německo mě už taky napadlo. Nejsou moje, jsou kámošky, má čerstvě po porodu a jak píšete, je ta nejmizernější doba na štěnda a navíc, lidi chtěj čuby, už pár lidí odřeklo, že radši čubinku. Původní cena byla patnáct... Kdybych mohla, vzala bych si Corada...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 18:13
- Nahlásit
chceš sem hodit inzerát, co jsem dávala švárovi?
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 18:37
- Nahlásit
V němčině? Jo, děkuju
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 18:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
A do gůgla jsem si zadala welpen kaufen a welpen verkaufen.
Je to dost otrava, pár jsem prostě vzdala, když jsem ani napotřetí nezvládla odstranit všechny chyby.
www.snautz.de chce, abyste si pak na stránky dali odkaz.
Ich verkaufe Beauceron Welpen mit Pedigree. Sie sind black and tan und Harlekin, beide Geschlechter. Geboren am 8.4.2010. Die Eltern sind sehr ruhig und gut im Training. Sie eben mit die Kinder und die Tieren. Mutter: Beauté z Dorky hat viele Arbeit und Ausstellunge Erfolge. Prüfung: ZOP, ZPU1, BH , ZZO, OB1, OB2, 2. Cup CR für OB2. Würdigung: öfters V1, CAC, Res. CAC, Res.CACIB, NV. Vater Virgo Bleu de L'Abyss du Bout des Terres. Prufung: CANT, Würdigung: CAC, CACL, Res.CACL, Res.CACIB . Vater ist Import aus Frankreich, schöne, große Harlekin so ist die Annahme, dass die Welpen grosse und wuchtige werden. Beide Eltern sind exzellent Wächter und sie werden gesehen. Welpen sind in der Lage, Arbeit und zeigen Erfolge.
kontakt: scc@centrum.cz
tel: +420606409124
www.sempercumcorde.cz
Praha
Prodám štěňata Beaucerona s PP,barva černá s pálením a harlekýn narozena 8.4.2010.Oba rodiče jsou klidné a vyrovnané povahy.Žijí v rodině s dětmi a zvířaty.Matka Beauté z Dorky je pracovitá a výstavně úspěšná.Složené zkoušky ZOP,ZPU1,BH,ZZO,OB1,OB2,2.Místo na mistrovství ČR FO v OB2.Několikanásobná držitelka V1,CAC,Res.CAC,Res.CACIB,NV.Otec Virgo Bleu de L´abyss du Bout des Terres. Zkouška: CANT (pastevecká), výstavy: CAC, CACL, Res.CACL, Res.CACIB, import z Francie, krásný mohutný harlekýn, takže je předpoklad veklých a mohutných štěňat. Oba rodiče jsou vynikající hlídači a budou k vidění při odběru. Štěňata mají předpoklad výstavních i pracovních úspěchů.odběr v polovině června
kdybys s něčím potřebovala pomoct, tak pod členem mám maila
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 19:41
- Nahlásit
Děkuju moc ale tohle už nechám na majitelce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 19:52
- Nahlásit
Erája
ot..vidělas tohle?
evidenční číslo: 1389/2010
plemeno: kříženec
popis: pes
srst: žíhaná, krátká
velikost: velký
nalezen: 29.06.2010
P-1 Staré Město, Alšovo nábř.
charakteristika: Na sobě měl dvouřadý kovový polstahovák s kusem vodítka,kovový košík a zn.ONV Praha 7.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:43
- Nahlásit
davidkova renata
tý jo je trochu jako holand´ák
Erája
australáček je můj sen-a ještě dlouho bude, ale jsou bomboví, jediná šance je inzerovat opravdu na zahraničních serverech a zkus i www.bazos.sk
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:46
- Nahlásit
kejtlin
tý jo je trochu jako holand´ák
no proto jí to píšu bo dělá holandany v nouzi
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:18
- Nahlásit
davidkova renata
Tý jo hezký, ten mi unikl, díky moc
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:06
- Nahlásit
hop nahoru
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:40
- Nahlásit
Nemyslím, že by se zde našel někdo, kdo by si štěníky koupil. Většina lidí tu už psy má a to hned ve vícero kusech a australáci zrovna nejsou moc v kurzu ( naštěstí) vzhledem ke své povaze a nárocích na majitele. Navíc většina lidí, co už nějakého doma má, tak si setsakra promýšlí do jakého spojení půjde
Vím o dalších , kteří zůstali u chovatelů a momentálně o ně není zájem. Navíc se poměrně hodně psů ( převážně dospělých)vrací chovatelům zpět a to většinou z důvodů nezvládnuté výchovy nebo nedostatku času, když si majitelé mysleli, že jim bude stačit procházka okolo paneláku na vodítku.
I tohle plemeno bude za chvíli v útulcích ( kde už se sem tam vyskytuje), navíc je poměrně hodně lidí, kteří množí bezpapíráky.
Zde je jeden z několika případů:
Takže, pokud by někdo chtěl 3letou červenou fenečku... naprosto pohodová a hlavně toužící po páníčkovi, který by byl jen a jen její, tak vím kde se s ní seznámit.
To je trocha vysvětlení ohledně australáčků
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:05
- Nahlásit
Tak jeden červenej by měl odejít o víkendu do Francie, tak snad to vyjde.
Brut - tohle už naštěstí přešlo, boom v ACD byl někde před cca 6ti lety, to byl každej druhej inzerát daruji nebo prodám ročního psa... teď už to naštěstí není tak hrozné, jako to bylo
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:15
- Nahlásit
jestli je neuda, tak ja bych si vzal aspon ty pp
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:29
- Nahlásit
Erája
tohle už naštěstí přešlo, boom v ACD byl někde před cca 6ti lety, to byl každej druhej inzerát daruji nebo prodám ročního psa... teď už to naštěstí není tak hrozné, jako to bylo
to taky až tak není pravda... mnoha chovatelům prostě psi zbývají a udávají je až v pozdějším věku, navíc počet štěňat stále stoupá a to dost rapidně
mám pětiletýho psa, tenhle vrh je tetován čísly 267 a výš. Pak mám 3 letou čubu, která má pro změnu číslo 469. Jen podle toho se dá poznat, jak to je. Navíc dřív šly štěnda dost do Polska, na Slovensko nebo do Maďarska, což dneska není. Navíc jak píšu výš... hodně lidí si vybírá druhé psy tak, aby byla příbuznost nulová nebo alespoň hodně vzdálená a když se tu povětšinou kryje jen několika jedinci, tak pak je o to větší problém štěnda udat....
|