| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:00
- Nahlásit
Možná bychom se mohli vzájemně inspirovat. Je jasné, že když štěníka či psa omrzí jeho hračky, jsou důsledky pro majitele trochu o nervy
Tak se zkusme podělit o to, co jsme pro naše pesíky vymysleli (ať furt nemusíme dávat ty nekřesťanské peníze za něco, co náš vynalézavec zlikviduje za pár hodin )
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:11
- Nahlásit
Tak jak už jsem psala vřele doporučuju krabici s otvorem a v ní hračky. Dole pod známýma hračkama může být schovaná nějaká nová drobnost. Třeba malinká botička z bůvolí kůže jak je vyrobená z více kusů a sešněrovaná.
Náš malej krabice miluje a tak jsme ze sklepa vytáhli ohromnou krabici od TV a do ní udělali hodně otvorů na prolézání a zase hračky. Připadá si tam jak v boudičce a vyhraje si.
Když si s ním hrajeme my, tak miluje přetahování s uzlíkem a pískací hračku kačera, kterou mu házíme z obýváku do chodby a on lítá jak divej. Nesmí se, ale přetahovat moc divoce a s vlastní silou to nepřehánět. Mohl by se štěndu udělat tím tlakem předkus...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:20
- Nahlásit
PET lahev do půlky naplněná vodou. Pro mrňouse třeba jen ta malá od pitíček.
Staré ponožky nebo tričko svázané do uzlu (máte-li víc psů, je to oblíbené přetahovadlo)
Krabice je u nás oblíbená, i když v ní nejsou žádné hračky (rozcupujou ji).
Kus gumové hadice. Tlusté lano. Polínka. Šišky. Tenisáky.
V poslední době si venku oblíbili házecí talíř, kupodivu ho ještě nerozkousali i když ho přinášejí vždy dva společně a v běhu se o něj tahají.
A taky je baví honit po podlaze autíčko na setrvačník.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:20
- Nahlásit
já jsem když byl hafík maličký obětovala několik párů svých starých ponožek (by bylo více vrstev a pes to hned neroztrhal), ty jsem vycpala hadříky (co zbylo od různých oděvů...) a udělala jsem mu z toho jakéhosi "peška". Děsně rád se o to přetahoval a nosil to pořád po zahradě(dodnes se rád přetahuje o cokoli)
Jinak taky, protože pesan pořád chtěl po něčem lézt a objevovat, udělali jsme mu lávku na boudu (dokud tam ještě nevyskočil sám) Po ní děsně rád chodil (pod dozorem aby nespadl...)
|
elvira
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:23
- Nahlásit
Papírová roura od koberce nebo lina,super pro štěnátka,válí si to a různě po tom lezou BOMBA!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:34
- Nahlásit
Ketrin
PET lahev urcite, to je taky jedna z nasich nejoblibenejsich, ale doporucuju bez vody, nebot k prokousnuti dochazi priblizne po pul minute usilovneho nahaneni po podlaze. a jinak, at davam jakekoliv hracky, venku nalezena siska - te se nic nevyrovna, dokud z ni nezbyde ani jedine zrnicko vetsi nez 1 milimetr
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:38
- Nahlásit
Nejoblíbenější hračka - měkké plastové květináčky. Bohužel si bere i ty co v nich rostou kytky
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:48
- Nahlásit
No, tu patflašku na pul naplněnou vodou bych dávala venku... Moje psice má malou tlamu na to, aby se jí tam 1,5 litrová flaška vlezla, ale párkrát se mi stalo, že když jsme nechala v noci nedopitou flašku stát u postele, tak že ráno měla rozkousaný víčko a obsah samozřejmě na koberci
Jinak u nás jsou docela oblíbený roličky od toaletního papíru nebo mamka z práce nosí roličky od štítků (ty jsou tvrdší, takže mají delší trvanlivost :biglol
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 14:00
- Nahlásit
já jsem musela od pet lahví u pejsy upustit, protože když byl štěndo, snažil se je sežrat a několikrát se mu to i částečně povedlo (naštěstí se mu nic nestalo)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 14:04
- Nahlásit
u nás jsou na 1. místě plácačky na mouchy - kupuji po 10ks , úspěch má ta děrovaná um. hmota - dá se krásně trhat , ale i s rukojetí se vyblbne dokonale.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 15:59
- Nahlásit
Anonymní
Tak nás ještě baví cupovat papírový obal od vajíček a báječně si vyhrajeme s rukávem staré kožené bundy.(z pravé kůže - ani nevadí že občas kousíček sežerem) a taky starej prasklej kopačák je děsná zábava.
|
haha
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 19:25
- Nahlásit
u nás jsou nejzbožňovanější taky PET flašky a když se v zimě nechá venku a je v ní trochu ledu a chrastí to to je potom něco, jinak když na ně houkám trubičkou z novin to se taky můžou zjančit
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 19:46
- Nahlásit
Jo do pet lahve udělám díry(víčko vyhodím aby ji pes nespolkla)a dám dovnitř piškoty. Ona pak musí s flaškou hodně hejbat aby to vypadlo. Moc učelné.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 06:26
- Nahlásit
Pupy
To je nápad!!!
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 07:09
- Nahlásit
Ketrin
jo, to je výborný nápad, ale jak pro které štěndo.....Ten můj mlaďoch byl do půl roka šíleně destrukční typ a s takovou pet lahví by si poradil jednoduše...sežral by jí i s piškotama
|
janina
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 07:15
- Nahlásit
Pupy
Fakto bomba nápad! Hned to vyzkouším Tipuju to tak na 5 minut u obou pesanů
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 07:32
- Nahlásit
Pro naše hafuše je ideální hračkou naprosto COKOLIV
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 07:34
- Nahlásit
Pupy
To je super nápad! Něco takového se dá i koupit - balónek s dírami na pamlsky... Kamarádka ho koupila, ale vyrobit ho takhle, to nás nenapadlo. Máš 1 s hvězdou
|
Brigitta
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 07:43
- Nahlásit
Naše malá má nejraději pískací kostičku s provázkem, o kterou se spolu přetahujeme. V podstatě je to její nejoblíbenější hračka. Na míčky kašle, chvíli ji baví je i nosit, ale potom za ním akorát běží, koukne na mě, jako by mi říkala, "sorry, ale dojdi si pro něj sama". O uzlíky se také přetahujeme. Klacík je pro ni super - s ním si pěkně vyhraje. Míček na pamlsky ji také časem omrzel, ale včera jsem místo granulek a piškotů do něj dala salám nakrájený na tenký plátky - SUPER!!! Kolečka se přilepí na dno a i když s míčkem kutálí, tak kolečka zůstanou přilepená, tedy musí vynaložit mnohem více úsilí, aby z něj mňamku dostala.
Pet lahev ji vůbec nebere. Včera jsem se od Vás nechala inspirovat a pořídila jsem jí krabici, kterou jsem zalepila a dělal do ní jednu větší dírou, kterou jsem jí tam naházela všechny hračky a mezi ně pár piškotů. Pěkně jí to zavonělo, takže ani nepostřehla, že odcházíme do práce. Dorážela na krabici a štěkala. Otvor jsem udělala dostatečně velký, tak doufám, že mi nebude běhat s hlavou v krabici
|
tessa
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 08:19
- Nahlásit
Naša drahá sa najradšej hrá s loptičkou(najlepšie tenisovou)sama si ju hádže,a potom za ňou uteká.Veľká zábava je pre ňu,keď si ju hodí za gauč.Potom začne štekať nech jej ju vyberieme.Sem tam si ten gauč odsunie, podľa toho ako sa jej chce. Perfekná zábava je dať jej nejaký konár a ten obhrýza a obhrýza.
|
sara03
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 08:58
- Nahlásit
Ahojky,můj hafan si perfektně vyhraje s kopačákem.Strká ho za sebe,ale když je poblíž nějaká pěkná díra je ještě radši.Míč tam šoupne a pak hrabe a hrabe a hrabe.Jak je míč venku,podívá se na nás:vidíte,jak jsem šikovnej.[img]http://www.cz-pes.cz/img/smilies/grin.gif[/img]Malý míček rád pouští pod vrata a já pak musím ven.Asi potřebuju víc pohybu.Pet lahev taky může.Ty piškoty jsou super nápad[img]http://www.cz-pes.cz/img/smilies/up.gif[/img]Jak brouka přivezu hned vyzkoučíme.[img]http://www.cz-pes.cz/img/smilies/grin.gif[/img]
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:16
- Nahlásit
Náš mlaďoch taky miluje míče....když přijdeme na návštěvu do bytu k babičce, vždycky se děsně vyblbne s takovým tím velkým míčem na cvičení. Nejdříve běhá kolem něj, vyštěkává a pak zaútočí...ujede mu to pod nohama, on se rozplácne na zem a znova....tím se zabaví na dost dlouho, abych si v klídku popovídala s babičkou
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:20
- Nahlásit
No , teď jsem si vzpomněla, u nás jsou v kurzu hračk z tvrdé gumy s rolničkou. Takže máme takovej kroužek, míček, u babičky "činku"... Psici se líbí, jak uvnitř ta rolnička cinká a suprově se s ím vyblbně. Ten kroužek s rolničkama si vybrala ve zverimexu sama Jen to zacinkalo, už stála na zadních a koukala, co to tam pro ni máme
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:21
- Nahlásit
Ty piškoty bych taky vyzkoušela...jenomže já je hafíkovi dávám jen za odměnu a tak kdybych mu je dala jen tak k hraní...tak by pak třeba neměly takovou účinnost ve výchově a poté v doměňování...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:23
- Nahlásit
sorry...překlep odměňování
|
sara03
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:24
- Nahlásit
Ahojky,můj hafan si perfektně vyhraje s kopačákem.Strká ho za sebe,ale když je poblíž nějaká pěkná díra je ještě radši.Míč tam šoupne a pak hrabe a hrabe a hrabe.Jak je míč venku,podívá se na nás:vidíte,jak jsem šikovnej Malý míček rád pouští pod vrata a já pak musím ven.Asi potřebuju víc pohybu.Pet lahev taky může.Ty piškoty jsou super nápad. Jak brouka přivezu hned vyzkoušíme
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:36
- Nahlásit
U nás je úžasná věc nafukovací balonek. Samozřejmě jen tak samotný ne, ale v kombinaci s paničkou nebo páníčkem. Musíme mu ho házet a on nám ho pinká zpátky. Vždycky je z toho úplně hotovej
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 19:02
- Nahlásit
Jojo díky. to moje ovčanda flašky miluje. Když byla malá stačila ji flaška prázdná, max. 2-3 piškoty a vždy začala okusovat to víčko tak ji ho ted schovávám a flašku má taky za 5min pryč ale to nevadí protože je to levné a když ji koupim nějakou hračku za 200 tak to má taky za 5.min pryč.
Drahé hračky dostává k narozkám a Vánocum.
Jo 3.12.má narozky tak ji něco pěkného koupim.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 19:34
- Nahlásit
Pupy
no ale slyšela jsem, že PETka není moc dobrá - když ji rozkousne, může se pořezat, ale jak to tak čtu, tak asi ne
houkám trubičkou z novin to se taky můžou zjančit
Tak to mě rozesmálo, zkusím to
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 22:10
- Nahlásit
Terri
No to je možné, ale já ji za chvíli stejně vyhodim aby ty kousky nespolkla.
Chodí semnou i do popelnic tu svou flašku vyhodit
|
evina
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 23:03
- Nahlásit
tak koukám že všichni používáme skoro to samé.U nás taky vítězí pet lahve,rolička od toaleťáku,míček na pamlsky.Jinak ještě dáváme na stranu noviny co nechceme a když prcek chce tak je trhá.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2005 09:13
- Nahlásit
U nás je taky oblíbené petka, prázdná, musím jí zašroubovat,¨pořádně utáhnout a podám jí hafaně, ta ji během chvilky dokáže rozšroubovat, pak lahev samotnou zdeformuje, takže se nemusímě namáhat s jejím sešlapáváním ale když byla prtě, tak jsme jí petku nedávali.
No a pak klasika: ruličky od toaleťáku, papírových utěrek, venku klacky, šišky.
Klasické hračky jí moc nevydrží, kupujeme ty velké uzle, ale jak u nich zalehne, tak na nich soustředěně pracuje, dokud je nerozcupuje.
relativně nejdéle vydrží tenisák a hračky, které jsou ze stejného materiálu.
|
pigie
|
# Zasláno: 27 Srp 2005 09:59
- Nahlásit
Moj pes sam hravy nie je, to znamena, ze hracku musim mat ja, aby ju chcel on. ;) Takze vsetko, co sa da pretahovat je nase. Vonku konare, ktore si nosi, predbehne ma, lahne a obhryza, ked som daleko zase pribehne, predbehne, lahne a obhryza Ale namotany je najviac na cokolvek co sa podoba lopte akejkolvek velkosti. Tj. uz mal tie male najdene aj v zaludku... Nastastie to dobre dopadlo. Z flasky je behom stvrt minuty uz nezaujimava placka... U nas plati, za lopticku aj zivot polozim
Ako vsak vravim, nehra sa, pokial je sam. To spi, takze ho zabavat nepotrebujem nastastie
|