| Autor |
Zpráva |
Niko
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 11:23
- Nahlásit
Kdo máte štěňátko a jaké plemeno????
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 11:28
- Nahlásit
mne uz Ronie bohuzel odrostla. i kdyz nevim, jestli je to sluvko bohuzel na miste. uz aspon nemam pokousane cele ruce, rozkousane lino v chodbe (nejvic ji chutnaly ty obvodove listy, tam se totiz mohla dostat k zaschlemu lepidlu), zniceny nabytek (drevo zrejme chutna podobne jako granule), snezene knizky (zrejme vzdelanec) a roztrhane pelisky. a musim priznat, ze mi vubec nechybi, ze rano po probuzeni uz nemusim utirat v cele chodbe louzicky a sbirat hromadky ...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 11:40
- Nahlásit
Jirikovo
hmmmm hmmm, to je právě to...každý říká "užij si štěňátka..pak ti vyroste a už nikdy se to nevrátí...". Každý věk pejska má něco do sebe...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 12:02
- Nahlásit
Niko
no právě mně to šťěňátko vydrželo mrňouskem pár týdnů, když sme si ho přivezli měl 5,5 kila teď je mu půl roku a má skoro 25 kilo. Každý týden kilčo nahoře, vůbec jsme si ho malinkýho neužili, tak rychle vyrostl. Jinak je to boxer.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 12:05
- Nahlásit
Niko
Já mám taky boxera, jsou mu čtyři měsíce. A jak píše včelka do malého štěňátka má už hodně daleko.
|
pigie
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 12:07
- Nahlásit
Ja mam fundlacika a ked sme ho v 8 tyzdnoch priviezli, tak mal 10 kg A tiez veselo priberal Ale bohuzial, uz je to junior, ma 13 mesiacov.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 12:29
- Nahlásit
To ten můj taky roste jak z vody, ale není to až tak markantní, protože jeho postava v dopělosti bude střední. I když boxer je taky střední velikost v dospělosti, ne??
|
ace
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 12:48
- Nahlásit
Niko
Mas pravdu, aj stredne velki psikovia rastu ako z vody Mame trojmesacneho anglickeho springerspaniela...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:04 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Velký černý knírač - 9 týdnů a něco
(A za těch 14 dní, co jej máme už neuvěřitelně vyrostl..)
|
Brigitta
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 14:45
- Nahlásit
My máme kříženečka - 4 měsíce, váha 6,3kg. Za 14 dní přibrala 0,5kg. Po mámě kokřík, tatínka odhadují dříve na hnědého labradora nyní na setra nebo ohaře. Kombinace vypadá sice poněkud zajímavě, ale výsledek je opravdu nádherný. Nikdo by neřekl, že jde o křížence a lidé se ptají na rasu.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 15:14
- Nahlásit
Brigitta
Musí mít hezké ouška a jemnou srst..?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 15:23
- Nahlásit
Brigitta
a je technicky možné, aby máma byla kokr a otec setr? Psi s rozdílnou velikostí se přece pářit nemůžou a tady mi přijde, že velikostně je tam dost velký nepoměr
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 15:44
- Nahlásit
Anonymní
Proč by se nemohli pářit? Viděla jsem dogu s jezevčicí - no co ti dělali aby to šlo.. Problémem jsou velká štěňata pro fenku.
|
Brodyna
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 15:50
- Nahlásit
My máme německou doginku Agátku. Má 5,5 měsíce a měří 70 cm a 38 kg. Už přerostla i našeho 2 letého RR
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 16:03
- Nahlásit
Terri
nejsem chovatel, proto se ptám, jednou mi na cvičáku řekli, že psi v velkým rozdílem v tělesné konstrukci se svázat nemůžou,tenkrát mě ani nenapadlo se ptát proč.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 06:16
- Nahlásit
No a co vaše štěňátka už umí?? Co jste je už naučili??
|
Brigitta
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 07:31
- Nahlásit
Anonymní
Nevím, jestli je to techniky možné, ale rysy z ohaře naše malá opravdu má. Pokud přijdu na to, jak sem dostat obrázek, určitě ho sem dám a můžeme o tatínkovi spekulovat.
Terri
Ouška má jak netopýr , srst nádhernou - čokoládovou.
Jinak je děsně chytrá, mazlivá a docela poslušná. Přijde na přivolání, na povel si sedne, za pamlsek si i lehne, před silnicí rozumí povelu čekej, pěkně si sedne a čeká na pamlsek a povel jdeme, moc dobře rozumí povelu "fuj", ale i tak si občas neodpustí něco málo zbufetit, ale už to není tak strašné jako dřív.
Co jsme ji naučili nejrychleji, je spát v posteli
Jo, jinak budu zkoušet Eukanubu pro štěňata, máte s ní někdo zkušenosti? Už ji mám objednanou a někdo mi říkal, že psi po ní pořád s....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 07:59
- Nahlásit
Brigitta
Já sem na Eukanubu najela po chovatelích co sme si ho od nich brali, měli jsme pro velká plemena, že by po ní víc kadil to mi ani nepřišlo, myslim že to bylo v normálu, ale spíš mu nechutnala, čuchnul k misce a odcházel. Dávala jsem mu jí dva měsíce a pak jsem udělala změnu na Nutrience. Jinak ale srst a ostatní po Eukanubě v pořádku.
Niko
Našeho pejsu sem brzi naučila sedni, lehni, pak zůstaň a ke mně, to ale zatim neni ještě na 100% , jinak ještě umí skořápky, že si schovám do dlaně dobrůtku a on mi ukáže kde jí mám. No a do peřin to se naučil sám hned jak mu šlo vyskočit na postel.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 08:41 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
Brigitta
Já krmila štěně Eukanubou pro střední plemena první rok jeho života. Nemůžu sice říct, jak by vypadal, kdyby papkal něco jiného, ale na Eukanubu si nemůžu stěžovat. Pes je pěkně urostlý, štíhlý - no doslova atlet. Srst pěkná, i hovínka byla vždycky celkem malá a tuhá. Pravda je, že zřejmě Eukanuba moc pejskům nechutná (už jsem četla spoustu názorů). U nás ale nic jiného nedostal a pak když jsem zkoušela jiná krmiva, zjistila jsem, že když dostal novou značku, tak mu to chvíli šmakovalo a pak to bylo stejný, jako u tý Eukanuby. Není to zrovna nenažranec
Jo, a jedna "inteligentní" fotka a navíc u misky (vzácný okamžik) - 4 měsíce
|
Brigitta
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:36
- Nahlásit
Mel
Ten je opravdu pěkně urostlý
Můj manžel je vášnivý fotograf, fotí kdeco, ale na naši malou nějak zapomněl , takže mám jenom pár fotek, když jsme si ji přivezli. Jakým způsobem se sem dávají fotky?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:45
- Nahlásit
koukám že já budu mít asi nejmladší miminečko, včera jsme si přivezli mimino foxíka - je mu 8 týdnů jsme z něho celá rodina úplně "posraná" a to myslím, že je ještě slabý slovo. Je prostě úžasnej
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:51
- Nahlásit
Brigitta
Fotky už musí být umístěný někde na webu (ne u sebe v počítači), pak klikneš na 4. ikonku, a mezi img psaných v hranatých závorkách napíšeš cestu k tomu obrázku. Nejlepší je, když si najdeš tu stránku, kde je fotka a pravou myší klikneš na obrázek, dáš vlastnosti a tam je ta adresa napsaná.
Pokud nemáš na webu, můžeš si tady vytvořit galerii a návod je v týhle diskuzi:
http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=7&topic =138
Jinak více fotek mýho lumpa najdeš na http://www.mybox.cz/melanie/fotky.htm
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 10:08
- Nahlásit
Mel
Mrkla jsem na tvůj web---pesan je krásnej
|
Brigitta
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 10:15
- Nahlásit
Mel
Ten je skvělej Opravdu moc hezké fotky. To je z digitálu?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 10:31
- Nahlásit
Niko
Brigitta
Díky, akorát už není štěně, začíná se chovat jako dospělej.
Fotky jsou z digitálu, já si ho vlastně kvůli štěněti koupila . Původně to byly fotky např. jenom ocásek, tak než platit za vyvolávání fotek ocásku, pořídila jsem digitál. Teda ne, že bych ho jinak nechtěla, ale tohle to moje přání jaksi urychlilo
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 11:18
- Nahlásit
Mel
já jsem si digitál taky pořídila kvůli hafíkovi...a nemůžu si ho vynachválit. Těch nepovedených fot je fůra. No, prostě nejlíp se fotí, když spinká----viz. moje galerie
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 11:29
- Nahlásit
Niko
Taky krásný mimčo .
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 11:29
- Nahlásit
Moje galerka
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=453
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 11:33
- Nahlásit
Mel
Díkas!!! Je to miláček...a roste jak z vody. Včera jsem mu házela míček a normálně, když jsem mu ho chtěla vyndat z tlamičky, tak jsem neměla sílu ji otevřít!!!!
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 11:36
- Nahlásit
dodatek...a to mu je 10týdnů
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 12:45
- Nahlásit
Niko
Problém s otevřením tlamy řeším při čištění zubů . On si nechá líbit všechno, ale čištění zubů fakt nesnáší. Prostě zavře a drží - myslím, že ani páčidlem bych neuspěla . Ale naštěstí se nechá překecat.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 12:53
- Nahlásit
Mel
Já mu prsty pořád taky strkám do tlamičky. Čistím jakoby prstema pak přejdu na obvaz omotaný kolem prstu. To jsem někde četla, že to na čištění zubů stačí. Od kdy ty čistíš zoubky a čím????
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 13:05
- Nahlásit
Mel
Nejdřív jsem měla speciální kartáček pro psy, ale byl blbej. Teď používám normální lidskej s měkkýma štětinama. A jako pasta se mi osvědčila Virbac s kuřecí příchutí. Sice při ceně se mi protočily panenky, ale vzhledem k tomu, že vydržela skoro rok (nečistila jsem tak často, jenom, aby si na to pejsan zvyknul), tak to ujde - stála 180 Kč u veterináře. Teď jsem koupila nějakou jinou, ale je taková divná (výrobce Vétoquinol), psovi sice chutná, ale já si připradám ulepená
A odkdy čistím zuby? Přesně nevím, ale myslím, že jsem tu pastu koupila, když jsme byli na tom druhém stěněčím očkování.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 13:20
- Nahlásit
Mel
díky a ještě...jak často čistíš??
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 13:24
- Nahlásit
Niko
Jak kdy se mi chce
Když to tak zprůměruju, řekla bych, že je to tak jednou týdně. Teď se hafušovi udělal takový flíček na zubu, tak jsem se bála, aby to nebyl kaz, takže se snažím denně. Ale po důkladnějším prostudování, jsem zjistila, že je to opravdu jenom flek a navíc má teď rozříznutej čumák, takže vypouštíme.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Říj 2005 00:25
- Nahlásit
Ahoj všem,já používám výhradně zubní pastu Virbac! Je fakt výborná a můj pejsek nemá se zuby vůbec žádné problémy.Opravdu ji vyzkoušejte,stojí to fakt za to a měl by ji mít každý pořádný veterinář.
Ahoj Kašička
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Říj 2005 11:09
- Nahlásit
Mám fenečku 4,5 měsíce labrador kříž. s BSP, sugar se jmenuje, máme už 22 kilo! Je úžasná, celkem i poslušná, jen ted přezubujeme tak máme trochu tlamičku nateklou-heřmánek nám pomáhá. je to zlatíčko, ségra jí naučlila aportovat, je celý den na zahrádce tak tam občas najdu náké výkopy a zničila mi keřík rybízu....
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 12:12
- Nahlásit
Anonymní
No ona asi chtěla jen ten rybíz ale nevěděla jak se trhá tak raději rozkousala celý stromek. Určitě si ted myslí že je zahrádka krásnější
|