| Autor |
Zpráva |
pajda222
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 08:49
- Nahlásit
nemáte někdo zkušenosti s těmito granulemi? Koukal jsem na složení a zdá se mi moc dobré na tu cenu? Není v tom nějaký švindl? Přece tam nemůže být vše, co píšou za tuhle cenu!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:33
- Nahlásit
Psíček
ty seš cvok
pajda222
ano, mám zkušenost. Nejdřív jsme je kupovali pro NO (rok 2008), pak pro AI (rok 2009) a přišlo mi, že se za ten rok celkem zhoršily. Každopádně vyzkoušej a uvidíš, NO měl po nich krásnou srst a bobky taky OK
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:42
- Nahlásit
To je blbost,proč by výrobce granulí něco kupoval v tescu když by to mohl levněji koupit od výrobce:-D
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:47
- Nahlásit
staropramen
jistěže je to blbost... dočti to do konce a uvidíš
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:49
- Nahlásit
testovat se mi to moc nechce, kdyby to byl dospělák, tak klidně, ten něco snese , ale testovat to na dvouměsíční štěndu, aniž bych věděl, co to může udělat se mi moc nechce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:54
- Nahlásit
pajda222
testovat se mi to moc nechce, kdyby to byl dospělák, tak klidně, ten něco snese , ale testovat to na dvouměsíční štěndu, aniž bych věděl, co to může udělat se mi moc nechce.
hele já teda nevim,ale stejně ti zkušenosti jinejch budou k ničemu..každýmu psu seděj stejný grancle úplně jinak,to je známá věc,koukni se jen tady do různejch granulovejch témat..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:56
- Nahlásit
pajda222
ať koupíš cokoliv, vždycky to testuješ. Když mu to nesedne, budeš ho tím krmit dál? Asi ne, prostě dokrmíš a najedeš na jinou značku. Já tehdy na NOčku "otestovala" tři druhy granclí a nemyslím, že by mu to nějak ublížilo.
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:17
- Nahlásit
Psíček
jj, teprve ho dovezu, tak vybírám, čím krmit. Dospělého psa mám na Acaně(dřív na RC). A jelikož RC neodpovídá složením ceně, i když jsem s ním měl jen ty nejlepší zkušenosti a po Acaně mi pesan dost prdí, viděl jsem tohle krmení a složení mě natchlo, ale přijde mi to prostě divný, tak se ptám, jestli s tím má někdo zkušenost.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:29
- Nahlásit
pajda222
Moji psi taky po Acaně prdí, ale jen po modré adult..
Kupuju ty bezobilnaté(grasslands, pacifika, praire harvest) a super...
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:34 - Změnil/a: pajda222
- Nahlásit
Barča85
To prdění mi moc nevadí, jsou venku, ale mladej, dostává tu puppy large. Má ji asi 2 měsíce (předtím měl taky RC) a zdá se mi, že ta srst mu trochu hnědne, sice se leskne, ale je prostě divná. Může to být i po zimě, začíná línat. No ještě uvidím.
Ještě se chci zeptat, jestli se půže třebas ta acana puppy large dávat hned po odstavu? Zdá se mi, že ty granulky jsou docela veliké.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:47
- Nahlásit
NOčko jsme vyfasovali s tím, že je zvyklej na Acanu, tak by s tím neměl být problém. Každopádně Acana a Orijen moje psiska nadýmala, tak jsem od nich upustila..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 13:15
- Nahlásit
Psíček
osobne bych nesel do granuli vubec ... mam k nim averzi ;)
copak, Psíčku, že by ti nešmakovaly?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 13:22
- Nahlásit
Psíček
Ale to jo, ale desne po nich prdím a navíc po nich jsem i agresivni.
a po kterejch přesně?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 13:33
- Nahlásit
Psíček
nějaká konkrétní značka?
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 14:23
- Nahlásit
No on právě ještě ani chovatel neví, čim bude kmit, štěníkům je teprve 5 dní. Tak to se mnou právě konzultuje, protože ví, že už jsem taky vystřídal dost značek a je to kámoš.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 17:20
- Nahlásit
pajda222
tohle je přinejmenším zvláštní... neví, čím bude krmit? A čím krmí dospěláky?
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 18:50
- Nahlásit
inu
Právě, že také acanou, jako já a zdají se mu ty granule pro malá štěnata dost veliké. Jeho čuba problémy s větry nemá, tak by chtěl krmit štěnda také acanou, ale zarazila ho ta velikost granulí, nic zvláštního na tom není.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:01
- Nahlásit
pajda222
aha, už to chápu. Jak už jsem psala, chovatelka Mikyho (NO) štěňata taky měla na Acaně a štěňata žrala bez problémů, velikost jim nevadila, ale bylo potřeba je namočit, suchý Miky odmítal
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:41
- Nahlásit
inu
Už se na štěndo těším, jak malej kluk. Rozhodl jsem se že zkusím fenku, tak jsem na ni zvědavej. S fenama zkušenosti nemám, tak doufám, že to bude podobné, jako se psy. No, jestli bude tak tvrdohlavá, jako její otec, tak se mám na co těšit.
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:12
- Nahlásit
Krmila jsem těmahle granulema docela dlouho, pak ale z ničeho nic ohromný zhoršení, dřín mi docela voněly a najednou jsem přestala být spokojená a poznal to i Qido..Nevim, čim to bylo zpusobene, ale byla jsem nucena přejit na neco jinyho.
Ted jsme na Brit care a to je pohodovka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:36
- Nahlásit
Psíček
|
123helik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:23
- Nahlásit
pajda222
já budu mít fenku taky na Acaně - teď jí jsou teprve tři týdny, a chovatelka má štěňata do tří měsíců na Acaně puppy junior a až od tří měsíců přechází na Acanu puppy large breed... Jednak kvůli velikosti granulí a jednak kvůli obsahu látek, jak mi vysvětlila štěně do tří měsíců má prý jiné požadavky než starší štěně velkého plemene... Tak ať to kamarád zkusí taky tak přeju hodně štěstí...
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 13:04
- Nahlásit
123helik
Mockrát děkuji za radu, to by mohl zkusit.
|