Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Agil Junior Large Breed
Autor Zpráva
pajda222
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 08:49
- Nahlásit

nemáte někdo zkušenosti s těmito granulemi? Koukal jsem na složení a zdá se mi moc dobré na tu cenu? Není v tom nějaký švindl? Přece tam nemůže být vše, co píšou za tuhle cenu!

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:33
- Nahlásit

Psíček
ty seš cvok

pajda222
ano, mám zkušenost. Nejdřív jsme je kupovali pro NO (rok 2008), pak pro AI (rok 2009) a přišlo mi, že se za ten rok celkem zhoršily. Každopádně vyzkoušej a uvidíš, NO měl po nich krásnou srst a bobky taky OK

staropramen
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:42
- Nahlásit

To je blbost,proč by výrobce granulí něco kupoval v tescu když by to mohl levněji koupit od výrobce:-D

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:47
- Nahlásit

staropramen
jistěže je to blbost... dočti to do konce a uvidíš

pajda222
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:49
- Nahlásit

testovat se mi to moc nechce, kdyby to byl dospělák, tak klidně, ten něco snese , ale testovat to na dvouměsíční štěndu, aniž bych věděl, co to může udělat se mi moc nechce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:54
- Nahlásit

pajda222
testovat se mi to moc nechce, kdyby to byl dospělák, tak klidně, ten něco snese , ale testovat to na dvouměsíční štěndu, aniž bych věděl, co to může udělat se mi moc nechce.
hele já teda nevim,ale stejně ti zkušenosti jinejch budou k ničemu..každýmu psu seděj stejný grancle úplně jinak,to je známá věc,koukni se jen tady do různejch granulovejch témat..

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 09:56
- Nahlásit

pajda222
ať koupíš cokoliv, vždycky to testuješ. Když mu to nesedne, budeš ho tím krmit dál? Asi ne, prostě dokrmíš a najedeš na jinou značku. Já tehdy na NOčku "otestovala" tři druhy granclí a nemyslím, že by mu to nějak ublížilo.

pajda222
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:17
- Nahlásit

Psíček
jj, teprve ho dovezu, tak vybírám, čím krmit. Dospělého psa mám na Acaně(dřív na RC). A jelikož RC neodpovídá složením ceně, i když jsem s ním měl jen ty nejlepší zkušenosti a po Acaně mi pesan dost prdí, viděl jsem tohle krmení a složení mě natchlo, ale přijde mi to prostě divný, tak se ptám, jestli s tím má někdo zkušenost.

Barča85
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:29
- Nahlásit

pajda222
Moji psi taky po Acaně prdí, ale jen po modré adult..
Kupuju ty bezobilnaté(grasslands, pacifika, praire harvest) a super...

pajda222
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:34 - Změnil/a: pajda222
- Nahlásit

Barča85
To prdění mi moc nevadí, jsou venku, ale mladej, dostává tu puppy large. Má ji asi 2 měsíce (předtím měl taky RC) a zdá se mi, že ta srst mu trochu hnědne, sice se leskne, ale je prostě divná. Může to být i po zimě, začíná línat. No ještě uvidím.
Ještě se chci zeptat, jestli se půže třebas ta acana puppy large dávat hned po odstavu? Zdá se mi, že ty granulky jsou docela veliké.

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:47
- Nahlásit

NOčko jsme vyfasovali s tím, že je zvyklej na Acanu, tak by s tím neměl být problém. Každopádně Acana a Orijen moje psiska nadýmala, tak jsem od nich upustila..

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 13:15
- Nahlásit

Psíček
osobne bych nesel do granuli vubec ... mam k nim averzi ;)
copak, Psíčku, že by ti nešmakovaly?

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 13:22
- Nahlásit

Psíček
Ale to jo, ale desne po nich prdím a navíc po nich jsem i agresivni.
a po kterejch přesně?

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 13:33
- Nahlásit

Psíček
nějaká konkrétní značka?

pajda222
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 14:23
- Nahlásit

No on právě ještě ani chovatel neví, čim bude kmit, štěníkům je teprve 5 dní. Tak to se mnou právě konzultuje, protože ví, že už jsem taky vystřídal dost značek a je to kámoš.

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 17:20
- Nahlásit

pajda222
tohle je přinejmenším zvláštní... neví, čím bude krmit? A čím krmí dospěláky?

pajda222
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 18:50
- Nahlásit

inu
Právě, že také acanou, jako já a zdají se mu ty granule pro malá štěnata dost veliké. Jeho čuba problémy s větry nemá, tak by chtěl krmit štěnda také acanou, ale zarazila ho ta velikost granulí, nic zvláštního na tom není.

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:01
- Nahlásit

pajda222
aha, už to chápu. Jak už jsem psala, chovatelka Mikyho (NO) štěňata taky měla na Acaně a štěňata žrala bez problémů, velikost jim nevadila, ale bylo potřeba je namočit, suchý Miky odmítal

pajda222
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:41
- Nahlásit

inu
Už se na štěndo těším, jak malej kluk. Rozhodl jsem se že zkusím fenku, tak jsem na ni zvědavej. S fenama zkušenosti nemám, tak doufám, že to bude podobné, jako se psy. No, jestli bude tak tvrdohlavá, jako její otec, tak se mám na co těšit.

sramka00
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:12
- Nahlásit

Krmila jsem těmahle granulema docela dlouho, pak ale z ničeho nic ohromný zhoršení, dřín mi docela voněly a najednou jsem přestala být spokojená a poznal to i Qido..Nevim, čim to bylo zpusobene, ale byla jsem nucena přejit na neco jinyho.
Ted jsme na Brit care a to je pohodovka

inu
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:36
- Nahlásit

Psíček

123helik
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:23
- Nahlásit

pajda222
já budu mít fenku taky na Acaně - teď jí jsou teprve tři týdny, a chovatelka má štěňata do tří měsíců na Acaně puppy junior a až od tří měsíců přechází na Acanu puppy large breed... Jednak kvůli velikosti granulí a jednak kvůli obsahu látek, jak mi vysvětlila štěně do tří měsíců má prý jiné požadavky než starší štěně velkého plemene... Tak ať to kamarád zkusí taky tak přeju hodně štěstí...

pajda222
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 13:04
- Nahlásit

123helik
Mockrát děkuji za radu, to by mohl zkusit.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání