| Autor |
Zpráva |
Evik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2005 14:43
- Nahlásit
Ahojte,
byla jsem pověřena kamarádkou, abych se jí pozeptala na chovatelské stanice amerických kokrů. Já jsem toho na netu moc nenašla - resp. jen jednu ch.s. De mi Alma....Proto prosím všechny přítomné "kokraře"....pokud někdo máte kontakty či odkazy na další kokrové stránky, prosím pište. Kamarádka je pro am. kokříka rozhodnutá, tak prosím poraďte, pokud znáte dobré chovatele. A ještě prosím, (já se v kokřím světě nepohybuji), kolik stojí v průměru štěně, pokud jeho budoucí majitel netouží po šampionovi a psíka chce spíš jako rodinného přítele a mazlíka.Předem všem díky.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 12:08
- Nahlásit
Evik
Zkus www.stenata.cz je tam několik Ch.S.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 12:46
- Nahlásit
díky....je tam toho dost.
|
jana33
|
# Zasláno: 24 Srp 2005 13:21
- Nahlásit
www.amkokr.cz komplet seznam
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 13:42
- Nahlásit
díky moc, kamarádce jsem předala seznam, kontakty a ať už si s tím poradí.......ptala se taky hodně na cenu....když jsem jí řekla, že pod 10 000 štěně s PP asi nesežene, začala silně pochybovat, zda si štěně bude pořizovat (na to nemá-živí 6člennou rodinu) takže všem díky za pomoc.
|
jana33
|
# Zasláno: 24 Srp 2005 13:58
- Nahlásit
Eviku americký kokři jsou dost drazí, ale když bude trvat jen na tom kokrovi, tak anglický jsou daleko levnější a hezčí
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 15:35
- Nahlásit
já vím, také jsem to kamarádce říkala...jenomže jí ani její rodině se právě líbí jen američani, angl.kokři ne....no ale to je jedno...i tak všem díky
|