| Autor |
Zpráva |
123helik
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 08:28
- Nahlásit
ahoj všem,
včera na procházce lesem se svojí čubinou jsem našla roztržený pytel se štěňátkama. Tři byly mrtvý, jeden pejsek žije. Vzala jsem ho na veterinu, je strašně hubenej a začervenej, podle veta tak 3-4týdny starej. Takže jsem si vzala dovolenou a starám se o prcka. S veterinářem jsme se shodli na tom, že to nejspíš bude kříženec belgického ovčáka malinoise - má takovou tu liščí tlamičku a ouška mám porovnání, protože známá má zrovna o něco starší maliňátka
Každopádně, já si ho nechat nemůžu, za 7týdnů si jedu pro druhou fenku ovčáka a tři psi už by na mě byli moc, takže pro něj musím najít majitele - samozřejmě, až bude dost samostatný, teď bych ho nedala. Kdybyste o něj měl někdo zájem, nebo o někom věděli, ozvěte se. Pejsek se přesto, co prožil kupodivu vůbec nebojí, večer už si chtěl hrát s mojí fenkou, všechno komentuje a může si uvrtět ocásek... Nechápu, jak to někdo mohl udělat... ((((((
díky všem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 08:43 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
123helik
roztržený pytel se štěňátkama. Tři byly mrtvý, jeden pejsek žije.
ty voe,to je zas ráno
dej ho semka
http://www.stene-v-nouzi.estranky.cz/
|
123helik
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:57
- Nahlásit
díky, dneska ho nafotím a dám ho tam... nejradši bych si ho nechala... ale dva velký psi, to už by na mě byl moc zápřah včera jsem až brečela, když jsem ho viděla ale vet říkal, že přežije, jen se musí hodně opatrně krmit a po troškách odčervovat, aby se mu neroztrhly střeva (( dneska jedem na veterinu znova, na odběry krve, abych měla jistotu, že mu opravdu nic není a snad už se bude lepšit. Je strašně miloučkej...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 13:05 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
123helik
ale dva velký psi, to už by na mě byl moc zápřah
jasně to vůbec nevysvětluj,nemůžem si nechat všechno co najdem fotky jsou nutný,pošlu ti seznam inzertních serverů esi chceš,můžeš ho tam naflákat..
nedivim se ti,a doufám že se nikdo nebude divit mě,když řeknu ,že lidi fakt nenávidím:madtady
http://www.utulky.estranky.cz/stranka/info-pro-pom ocniky-utulku
|
123helik
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 07:03
- Nahlásit
díky, budeš hodná. včera jsme byli na veterině na té krvi, v pondělí budou výsledky, tak snad dobrý. Je odblešenej, odčervenej, už přišel na to, že granulkama ho nechci otrávit
|
sunlady
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:35
- Nahlásit
ahoj,
máš ještě toho pejska? možná bych měla zájem. kdyžtak písni na evania@seznam.cz. díky.
|
123helik
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 07:48
- Nahlásit
ne ne, naštěstí už našel dobrý domov u mojí kamarádky a její fenky
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:22
- Nahlásit
123helik to je fakt hruuza jako ....bych ho taky nekde zavrenyho hodila nekam bez jidla atd....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:25
- Nahlásit
123helik tak to je super ze uz ma panicky tak at uz ma v zivote jen same radosti
davidkova renata no me se taky lidi divej a znami kdyz neco takoviho prohlasim ...jak to muzes riict .... pokud mam moznost ukazu jim co takovi clovek dokaze popripade slovne popisu zvirata se sice nekdy porvou na smrt atd ale nikdy nikoho zamerne netyraji a netrapiiii a podobne ..........
|