Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / jak psa adaptovat na nový domov
Autor Zpráva
petrunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:41
- Nahlásit

prosím o radu, mám 8 měs. štěně Bandoga, do teť byl v baráčku u mých rodičů, a dojížděla jsem za ním, nyní jsem si již vyřešila bytové podmínky a chci si vzít naší fenku do bytu, ráno v 6 odejdu a ve 3 se vrátím, jak ji naučit na nový stereotyp, prostředí atd....jde to ještě 8 měs. štěně naučit, nebo bude hodně strádat??nějaká zkušenost a rada by bodli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:02
- Nahlásit

urcite to jde naucit i dospeleho psa, tak proc ne 8mi mesicni stene...

jinac asi ucit stejne jako se stenetem... vzit si dovcu na par dni a ucit pejska postupne od malych chvilek, kdy bude jen sam treba zavreny ve vedlejsim pokoji pres 2 hodinky kdy bude doma sam az na tu dobu co budes v praci

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:58
- Nahlásit

petrunka
Já bych to snad ani neřešila odchodem do jiných místností, ale rovnou bych šla na hodinu, dvě pryč a pak to prodlužovala, ze začátku po pořádném vyběhání, aby byla fenka unavená. Všechny psy co jsme měli (dospělé z útulku) jsme nechávali od prvního dne doma min. na dvě hodiny a za týden i celé dopoledne a nikdy nebyl problém.

staropramen
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 18:26
- Nahlásit

A když to budete trénovat dostatečně dlouho tak pejsek v bytě vydrží sám i měsíc ..pak se začne rozkládat

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání