Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Loužičky
Autor Zpráva
Jarmila
# Zasláno: 10 Srp 2005 11:48
- Nahlásit

Prosím poraďte.Můj 4,5 měsíce starý boloňáček už byl v pohodě.V době kdy jsem byla v práci dělal loužičky na noviny u dveří a pokud jsme byli venku,tak venku.Vždy byl náležitě pochválen.Teď asi týden se mu to v hlavičce nějak pomotalo a novin si ani nevšimne a dělá loužičky všude jinde jen ne na noviny.Vrchol je,že jsme venku a on se zaběhne vyčůrat dovnitř a zase vyběhne ven.Také je zajímavé,že zatímco během doby kdy jsem v práci jsou ty loužičky tak 2,ale když jsem doma,tak během krátké doby jich udělá třeba 5.S bobíkama problémy nemáme,ty dělá při ranním i večerním venčení venku a v době kdy nejsem doma tak na noviny.Dík za radu

janina
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2005 13:04
- Nahlásit

Když už jsme u těch loužiček, tak už fakt nutně potřebuju taky radu: ten můj rošťák 8měsíční berňák mi dělá natruc louži, když jsme v práci!! Nemám problém vydržet, to vím jistě, protože když jsme doma, tak se nestane, že by se počůral. Ale jakmile jsme v práci, tak mám jisté, že u mé postele bude louže! No, asi třikrát nebyla Netrestám ho, už ani nenadávám, ignoruju to, ten vytřu (to mi někdo poradil na jiném foru) a ten můj sladký brouček provinile kouká a druhý den to udělá znova. Podotýkám, že to je závislák jako blázen!

pigie
# Zasláno: 10 Srp 2005 23:54
- Nahlásit

janina

S tymto istym ma problem moja kamaratka, jej fenecka ma uz 14 mesiacov... Urobi to proste naschval, za to, ze odisla. Aj ked len na par minut odide, doma ju najde mlacka, obcas aj ta smradlava vec... Ak by ti niekto poradil mimo fora, daj vediet.

janina
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2005 08:04
- Nahlásit

pigie

No ten můj naštěstí udělá jen jednu louži, ale od 45 kg psa už je to malé jezírko!

pigie
# Zasláno: 11 Srp 2005 19:22
- Nahlásit

janina

mi hovor. Ked bol v narkoze a priniesli sme ho domov, tak hned po prebrati, ked sa ako tak postavil na nohy, tak mu to proste uslo... Ja som doniesla taku malu handru, s podobnou som utierala po nom, ked bol maly. A ked som videla ako to z neho tece, tak som zahlasila, doneste niekto vedro! Takze viem aka mlaka to je. U nas to bolo cez pol izby a okrem toho podlaha nie je rovna, takze sme mali potocik

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání