| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 10 Srp 2005 11:02
- Nahlásit
Chtěla bych vás poprosit o doporučení nějakých kvalitních štěněcích granulí pro střední plemena ( konkrétně pro francouzského buldočka ). Moc se v tom nevyznám, a nerada bych štěněti dávala nějaké nevhodné, slyšela jsem totiž, že kvalita štěněcí stravy je moc důležítá. Za týden si jedeme pro štěňátko, tak chceme být připraveni.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 11:28
- Nahlásit
já mám dobrou zkušenost s krmením (všeobecně) od Happy Dogu. Když jsem si vzala štěndo, byl pejsa od chovatelky zvyklý na Eukanubu - štěněcí pro střední plemena....tak jsem mu jí nějaký čas dávala....taky jsem krmila štěněcím ANF pro střední plemena a to mi bylo doporučeno taky jako vysoce kvalitní bašta pro pesana....
Na výživě ve štěněcím věku hodně záleží - zkuste se podívat na tyto stránky http://www.seznam.cz/47/71/81-alena-stuchla-nutripets.html?sekce=1988 Paní Stuchlá krmení, které se k nám dováží dost rozumí, zajímá se o složení....zkuste jí kontaktovat a určitě Vám poradí. Já od ní brala to ANF...nevím odkud jste - firma je z Prahy, ale posílají krmení i obchodní zásilkou...
|
ace
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 12:09
- Nahlásit
Nášmu šteniatku dávame šteňaciu Purinu ProPlan pre stredné plemená a je naozaj spokojný
Od chovateľky bol zvyknutý na Mastery a prechod mu nerobil problém.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 10 Srp 2005 13:16
- Nahlásit
A jěštš by mě zajímalo, jak na nové granule přejít, určitě to nepůjde "ze dne na den", že?
|
ace
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 13:44
- Nahlásit
Náš má chuť na granulky furt, takže pre neho sme žiadne finty nemuseli skúšať , ale inak sa odporúča miešať dohromady na ktoré je zvyknutý a nové... chovateľ vám určite so šteniatkom nejakú dennú dávku dá. Takže by mohlo stačiť jeden deň dávať miešané a ďalší už granulky nové...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 13:51
- Nahlásit
Anonymní
Doporučuje se přejít postupně - přidávat do původních granulí nové a zvyšovat poměr nových ku původním, až budou jenom ty nové. Přechod by měl trvat tak dva týdny.
Jinak já krmila štěněcí Eukanubou pro střední plemena (pitbullteriér) a nemůžu si stěžovat. Včera jsem zrovna koupila novou značku krmiva Eagle Pack (ale už pro dospělé psy) a bavila jsem se s pánem, co mi to přivezl. Ptal jsem mě, jaké krmivo používáme, tak jsem mu říkala o tý Eukanubě a on mi říkal, že štěnecí Eagle Pack je taky moc povedenej. Ale nedá se říct, co je nejlepší, mají spoustu zákazníků a každý má to své. On sám říkal, že mají osvědčený ten Eagle a pak ještě Nutro Choice a také si prý lidé pochvalují Satisfaction.
Každopádně si myslím, že u těch kvalitních krmiv je jedno, jestli je to Eukanuba, Eagle Pack, Royal Canin, apod. Prostě to musí tvýmu štěňátku prospívat a chutnat, složení mají většinou dost podobné.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 14:00
- Nahlásit
Já jsem teď přešla z Fitminu na italské superprémiovky Trainer a taky dobrý. Pesan prospívá a hooodně mu chutnají A taky cena je příznivá.
|