Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Váha a krmení
Autor Zpráva
royi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 21:44
- Nahlásit

Dobrý den, mám 3 měsíční štěně NO a váží 12 kilogramů. Krmím ho Delikan Supra Puppy a zatím mu vyhovuje. Zdá se mi však trochu pohublí. Chtel bych se zeptat jaké krmení doporucujete pro štěnaně NO a jestli se vám zdá váha v pořádku. Děkuji.

Smecka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 22:07
- Nahlásit

royi
Ideální váha štěněte této velikosti se plus minus rovná jeho věku v týdnech. 3 x 4 = 12.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 06:08
- Nahlásit

Tak to je divné ne? Já mám RTW, 16 týdnů a má 20 kg.

Smecka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 11:30
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Píšu plus minus. Rtw jw určitě jinak stavěný. Záleží na síle kostry, pohlaví atd. je to orienzační váha. Chtěla jsem tím spíš říct že to konkrétní štěně vůbec nemusí být vyhublé, ale naopak v ideální kondici.

EngieB
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 11:34
- Nahlásit

royi
Bych to brala právě podle toho, jak vypadá. Jestli mu lezou žebra, ještě to nemusí být krizovka, ale přidala bych, pokud mu lezou kosti nad ocasem, tak je hubenej. Ideálně štěně udržuju s hmatnými žebry, ale lehce obalenými.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 11:41
- Nahlásit

On taky "měsíc" nemusí být přesně čtyři týdny, naše nejmladší labradořice přibírala do půl roka to kilo týdně úplně přesně, v půl roce měl 25 kilo (to je ten jeden týden navíc). Ale je teda jak žoužel, má silnou kostru,nohy, ale jinak je to na labroše hubeňour,ale ona nikdy nebyla takovýto vyžraný naducaný štěně. A taky to podle mě dělá maso

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 14:12
- Nahlásit

Mam pita ve 3 mes. 5 kilo. Zere ad libitum. Zajimalo by me,jestli bude mensi nebo vetsi. Matka ma 17 kg a otec 25. Netusim ke kteremu z rodicu to bude inkinovat. Kostru ma hrubsi nez mely moje stenda,ty jsou vahove 20-24 kg.

LucieS
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 21:41
- Nahlásit

Čím větší pes, tím lepší, když je jako štěně relativně hubený. Není to taková zátěž na kostru a klouby. Není dobře, aby se pes vytáhl příliš rychle a byl jako štěně tlustý.
Takže nějaké předhánění se ve váhách štěňat moc nemusím.

staropramen
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:45
- Nahlásit

co myslíte,můj pes rtw má v osmi měsících 39kilo,jeho sestra ,fena, má 50,není to příliš moc na tenhle věk ? asi bude pěkně vyzrana ,ten můj je podle veterináře na svůj věk veliký tak co by asi řekl na ní

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání