Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Calibra nebo Bosch?
Autor Zpráva
Josef123
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 14:34
- Nahlásit

Váhám jaké granule koupit, bude lepší Calibra nebo Bosch? A co říkáte na Purinu Excellent?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 15:00
- Nahlásit

Potenciálně nejméně alergenní (reaguji i na druhé téma) a podle mně z nich nejkvalitnější je calibra, moji psi jí přijímali bez problémů, chutnala jim víc než bosch, ale vždy záleží na tom, co sedne konkrétnímu pejskovi. Co tak čtu, při problémech s alergiemi často vyhovuje ryba+brambor (brit, acana, jiné neznám, nekrmím granule)
Výborné zkušenosti při problémech se srstí jsou s lososím olejem od kronche nebo lososí olej Brit.
Jste si jist, že to není jen línání?
Bosch adult maxi
Kukuřice, pšenice, masová moučka, škvarky, drůbeží moučka, ječmen, pšeničné klíčky, živočišný tuk, rýže, řepné řízky, rybí maso, sušené maso, kvasnice, hrách, vitamíny, minerály.
Calibra adult maxi
drůbeží maso a produkty drůbežího původu, rýže, kukuřice, drůbeží tuk, lososí olej, pivovarské kvasnice, cukrovarské řízky sušené, minerální látky, DL-methionin, L-lysin, síran měďnatý pentahydrát (CuSO4 x 5H2O), vitamin A, vitamin D3, vitamin E (alfa-tokoferol), glukosamin, chondroitin sulfát, extrakt z juky, derivát buněčné stěny vybraného druhu kvasinek.
Purina excellent
dehydrované drůbeží bílkoviny, kukuřice, pšenice, rýže, kukuřičný lepek, živočišný tuk, řepná dužina, vedlejší vepřové výrobky, pivovarské kvasnice, chlorid sodný, minerály, sušená vejce, síran měďnatý pentahydrát

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 15:38
- Nahlásit

jedině Calibru, než jsem krmila masem, tak Calibra byly jedinné granule, co snesli všichni moji psi a ještě na ní vypadali dost dobře....což se mi za celou kariéru u žádných granulí nestalo, a že jsme jich vyzkoušeli mnoho...včetně Bosche

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 16:26
- Nahlásit

Davam prednort calibre, ale nejlepsi pro mne je orijen

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 17:41
- Nahlásit

U psice jsem vyzkoušela oboje a Calibra jí sedla líp...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání