| Autor |
Zpráva |
mallos
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 16:25
- Nahlásit
Ahoj,
slyšeli jste už o tomto krmivu. Hledám nějakou náhradu za Holistic Select a tyhle jsou taky holistické - viz www.canine-caviar.cz. Napište mi kdyžtak vaše zkušenosti. Mallos
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2009 21:27
- Nahlásit
Teď mám zrovna doma první pytel kuřecí adultku místo Timberwolfu. Jeden pes v pohodě, druhý mi po tom blije. Hodinu po jídle všechno vyhodí. Takže s Canine Caviar končím.
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2009 21:40
- Nahlásit
Taky jsme krmili Holistic select, byla jsem s nima moc spokojená. Koncem léta by se sem měly dovážet tyto granule :
http://www.goldeneaglepetfoods.com/
Měla by to být náhrada za EaglePack (holistic sellect), vyrábí se v UK. Složení je hodně podobné, ale receptura je prý upúlně nová.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2009 21:42
- Nahlásit
prosím vás, co to znamena holistické granule?
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2009 21:45
- Nahlásit
holistika = celostní
Laicky řečeno, návrat k přírodě, jako že by ty granule měly obsahovat to, co by pes žral ve volné přírodě...maso, zelenina, bylinky.
Aspon tak mi to bylo vysvětleno
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2009 21:45
- Nahlásit
Tak jsem koukla na to slozeni a je to prilis nadupany. Na tohle krmivo si organismus musi zvykat hodne dlouho.
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2009 21:46
- Nahlásit
jak nadupaný?
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2009 22:48
- Nahlásit
Krmím jím asi dva týdny a spokojenost. Výkaly malé, všem chutnají, tři psi přechod úplně v pohodě, nejmladší fenka se posrala a pak celý den prděla, od té doby už je to v pořádku(zamíchala jsem jim je do starých granulí ale ještě předtím se podařilo starší fence granule vysypat na zem a tak se smečka nacpala).
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2009 23:24
- Nahlásit
Alka
Ma to uplne jine slozeni nez bezne granule a citlivejsi psi na to mohou reagovat zazivacimi problemy kdyz je prechod z klasickych granuli. Ma to hodne ruznych nezvyklych indegrienci. Organismus by si mel opravdu pomalu zvykat. Jako u lidi - i u nich dietni zmeny zpusobuji zpocatku u cit.lidi trav. problemy.
Otazkou je co udela se psem obracena zmena- z holistickeho na klasicke.
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2009 09:04
- Nahlásit
jasně, to musím souhlasit, když se přechází na takové granule tak se doporučuje pozvolný opřechod aby si trávení zvyklo...
Ale Mallos by na ně přecházel taky z holistiky, takže by neměl být problém
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2009 11:50
- Nahlásit
Alka
To je celkem zajímavá informace, ale pokud se výroba jakéhokoliv krmiva přesunula do Evropy - kvalita šla rapidně dolů. Pokud to půjde a bude to jen trochu možné, tak chci krmení z USA. Asi tedy vyzkouším ten Canine Caviar. Díky za odpovědi.
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2009 15:21
- Nahlásit
jasně taky upřednostnuji USA granule, oni si totiž potrpí na kvalitu vstupních surovin, narozdíl od slavné EU.
Ted zkoušíme holistické Pinnacle chicken oats od fy Breeders Choice....zatim OK, akorát mě trošku zklamalo, že ty granule nevoní ani nesmrdí...prostě vypadají jalově, ale psice je baští s chutí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:35
- Nahlásit
mallosdobry den,sice krmim bento kronen,ale zaujali me tyto granule,jen jsem tam nikde nenasla cenik bohuzel.
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 19:01
- Nahlásit
oslovení sice neptřilo mě... ale tady je e-shop dovozce k¨de najdete ceny
www.ichovatelskepotreby.cz
|
moth
|
# Zasláno: 5 Srp 2009 17:57
- Nahlásit
canine caviar, myslim, ze v pohode, aj ked som ho este neskusala, len skutocne na fakt holisticke krmenie treba psa dlhsie zvykat, o dost dlhsie ako ked sa menia dve znacky s "klasickym" zlozenim
inak tato znacka dostala od FDA cierny bod, ale chvalabohu "len" v ramci konzerv: http://www.accessdata.fda.gov/scripts/petfoodrecal l/brand_list.cfm?brand=Canine%20Caviar%20Pet%20Foo ds%20(RICE%20GLUTEN)&pet=Dog
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2009 16:31
- Nahlásit
moth
Zkouším je už cca 10 dní a úplně v poho. Nezaznamenal jsem žádné problémy s přechodem. Žádný průjem, řidčí stolice atd - šlo to až překvapivě hladce...
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 21:54
- Nahlásit
Krmime Canine Caviarem neco malo pres mesic nase stene FCR a jsme naprosto spokojeni my i pejsek. A i dost rychly prechod na tyhle granule byl naprosto v klidu a bez problemu, takze muzeme jen doporucit
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 22:12
- Nahlásit
Kaccka
Tak to vypadá, že jsme vybrali dobře
|
romcca
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 14:47
- Nahlásit
mallos
Krmíme Canine Caviar Lamb and Pearl, a teď jsem se dívala na Venison & Split Pea No-grain - je tam 38% bílkovin, není to moc?
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 07:43
- Nahlásit
romcca
je to receptura bez obilovin. tyhle receptury maji vetsinou hodne bilkovin. asi bych tim nekrmil stene, ale davam to jednomu dospelakovi a funguje to dobre, jen ta cena je silena
|
romcca
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:04
- Nahlásit
17 měsíční fcr?? To už přímo štěně není....
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:38
- Nahlásit
romcca
to asi nebylo na me, ze...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 14:16
- Nahlásit
romcca
Tak je to puberťák?
|
romcca
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:26
- Nahlásit
mallos
no jestli je v 17 měsících už dospělej nebo štěně? Vypadá jako dospělej a chová se jako štěně. Někdy se taky chová jako blb.
Lucie Kratochvílová
neskutečnej puboš
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 19:49
- Nahlásit
romcca
tak to bych to klidne zkusil. i kdyz tech penez je tedy celkem dost
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:50
- Nahlásit
mallos
Krmím CC svou veteránku a přešla jsem na něj z Artemisky,protože se seniorka mometálně nedováží.Přechod naprosto v pohodě.
Přechod doporučuji ,ostatně jako u každé změny krmiva postupný.
|
romcca
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 23:00
- Nahlásit
My už CC krmíme, ale Lamg and Pearl, dnes jsme zkusili ten Venison a chutnat chutnal, tak uvidíme, jaký bude zbytek...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 23:13
- Nahlásit
Myslíte, že jsou tyhle granule vhodné pro psy s problémy s klouby?
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:05
- Nahlásit
romcca
venison chutna asi nejvic ze vsech granuli, ktery jsme meli...
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
cetl jsem na toto tema velmi zajimavy clanek. fakta byla zhruba nasledujici:
MSM a jina chondroprotektiva, ktera se do granuli pridavaji, v nich nemaji zadny vyznam a to z duvodu toho, ze se pri teplotach nad 90°C znici. Doplnky v podobe techto latek se mohou pridavat ve forme tablet a tak dale, ale jejich vstrebatelnost do tela psa je stejne velmi mala. latka, ktera je pro psy velmi dobre vstrebatelna a dava se proto do granuli na ochranu kloubu, je yukka. stejne tak jako doplnek je yukka nejlepsi podporou kloubu. jinymi slovy, kloubni vyziva v krmivech pro psy je obecne spis marketing.
ja osobne z toho mam podobny pocit. casto vidim granule, ktere obsahuji MSM a chondro, ale to hlavni, co tam ma byt (maso), tam neni a je tam hodne toho, co tam nema co delat (kukurice, psenice atd.).
trochu lituju ty, ktery se na to nechaji nachytat...
|