| Autor |
Zpráva |
Bártová
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 11:31
- Nahlásit
Ahoj,
potřebuji poradit s výběrem tašky na psa. Mám štěně Jack Russell teriéra a neumím si vybrat. Docela mě zaujala taška - typ Trixie - neoprénová, jen nevím, zda jde zavřít a má pevné dno. V dospělosti by pejsem měl vážit 5-6 kg.
Napište názory a zkušenosti, díky.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 12:01
- Nahlásit
Bártová
A na co konkrétně chcete tašku?
Na štěně možná fajn, ale nosit 6kg psa někam dál se fakt nedá, nehledě na to, že je to úplně zbytečné.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 12:34
- Nahlásit
Dines
Já jsem měla na šeltii klasickou sporttašku a do hromadnejch prostředků naprosto super (neplatíš za dopravu), zpravidla tam zvládla i spát. Vydržela nám tak do jejích 18 měsíců, než jsem si pořídila druhého psa (dva už jsem tahat odmítla)
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 12:56
- Nahlásit
kachna_
Jako jo, já to neodsuzuju- ale sama jsem měla malého 6kg psa, a nedokážu si představit jak bych ho rvala do nějaký tašky - to jsem radši obětovala víc peněz a energie na shánění padnoucího košíku, a těch pár korun za dopravu MHD nebo vlakem jsem zaplatila
Ale pokud se pesan naučí, bude s paniškou hodně cestovat, tak proč ne? Na dojíždění vlakem je určitě k nezaplacení
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 13:03
- Nahlásit
Par korun? Kde zijes? Ja nemit tasku, tak me to zruinuje. Jeden pes denne 30kc woe. Na nudlich v tasce usetrim 1200 mesicne.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 13:15
- Nahlásit
Ale tak pro tebe je tra 1200 par korun.
Pro me, kdyz jsem posledni penize vyhodila za cestu a psa z utulku, je to docela dost.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 13:40
- Nahlásit
impact
Ty heléééé - si to asijc nedočeta do konce joooo?
Na dojíždění vlakem je určitě k nezaplacení-moje poslední věta - dobře, pro některé rýýýpaly doplňuji -- pro každodenní dojíždění jakýmkoliv dopravním prostředkem mimo vlastního auta-- Spokojená?
Já se právě ptala na co tašku potřebá A těch pár korun jsem brala z pohledu mého, kdy za přepravu psa platím měsíčně cca 100,-
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 14:12
- Nahlásit
|
Obludka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 21:02
- Nahlásit
No já nevím, ale když mám já měsíční, tak na ni může jezdit i pes, takže v MHD za psa platit nemusím. Jezdíme denně.
|
xjita
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 21:39
- Nahlásit
Obludka
A v jakém je to městě ?...to asi bohužel nebude Praha
|
JitkaH
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 22:14
- Nahlásit
Dobrý den, jsem tu nová a i když ten dotaz byl na někoho jiného, snad nebude vadit, když se také zapojím - v Ústí nad Labem může vzít do MHD psa zdarma každý, kdo má měsíční a delší jízdenku. Jinak jednotlivé "psí jízdné" tu vyjde dost draho, myslím, že na 9 nebo 10 korun.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 23:27
- Nahlásit
Bártová
Zkus se kouknout na tržnici k vietnamcům. DaJÍ SE TAM SEHNAT STEJNĚ KVALITNÍ TAŠKY, ALE ZA LEPŠÍ CENU A RŮZNÉ VELIKOSTI. Já tržnice moc nemusím, aleta taška je opravdu úžasná
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 23:47
- Nahlásit
xjita
třeba v Brně pro lidi se šalinkartou = jeden pes nebo nadměrný zavazadlo zdarma Jinak když chtěj revizoři rejpat, tak pokud pes není v tašce úplně zavřenej, musí se za něj v podstatě u nás platit a koš musí mít taky Jediný, za co se neplatí (u lidí bez šalinkarty) je pes v uzavřený schránce s nepropustným dnem (pokud ta schránka už není nadměrný zavazadlo ), jinak za psa v tašce bez košíku, kterýmu leze ven hlava řidiči vyhazujou z dopravního prostředku...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 09:48
- Nahlásit
Eimy
No, to nezávidim - u nás sou revizoři v pohodě, jen pár řidičů MHD co jsou totálně psycho - extra jeden - měla jsem na něj smůlu, ta mě třikrát vyhodil z busu s ani né tříměsíčnim stěnětem (jasně že neměl náhubek - nevim kde by ho vzal)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 10:13
- Nahlásit
Dines
jinak za psa v tašce bez košíku, kterýmu leze ven hlava řidiči vyhazujou z dopravního prostředku...
A víš že se nedivím? V ově maloši jezdí většinou bez košíku, psi od bezdéček bez čehokoli a řidiči ani nepípnou...případně flexina natažená přes půl tramvaje...o to víc pak nasere když mám okošíkovaného a málem svázaného do kozelce a tihle flexináři přijdou otravovat, jednou se mi stalo, že jsem takhle nastoupila a za chvilku začal nějaký malý zmeteček vrčet, štěkat a útočit, řidič zastavil a chtěl samozřejmě vyhodit mě, poněvadž náhubek a teriér typu bull je dokonalá presumpce viny. Nakonec mě nevyhodil, páč mám pusu dobře prořízlou, ale nasere to.. nechápu, proč by maloši taky nemohli nosit koš. V čem je problém?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 10:33
- Nahlásit
Mucholabka
Ta odpověď asi neměla být na mě - ale souhlasím, že i pidipsi by ten náhubek snesli, pokud nejsou opravdu komplet zavřený.
A ta lidská blbost a rádoby důslednost, když tě vyrazí kvůli náhubku na štěně (řekněme do 4 měsíců, kdy je to podle mě prokazatelně mrňavý a absolutně neškodý komukoliva čemukoliv), mě docela točí.
Jasně, stejněj metr na všechny, a je asi fakt, že 4měsíční štěně ratlíka vypadá jinak než stejně starý dogátko, ale je to dovedený ad absurdum většinou
|
mufinkaterka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 10:30
- Nahlásit
Nevíte kde se dají sehnat takovéhle tašky? http://www.tweaty.cz/?action=detail&id=ID633&catg= 134 ale trožku levnější? Líbí se mi že funguje jako přepravka, asi bude kvalitní ale na mě trochu drahá.
|
hanitchka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:55
- Nahlásit
Včera jsem dostala v brněnském parku pokutu za psa bez náhubku - podotýkám, že je to ještě ani ne tříměsíční jorkšír
|
hanitchka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 12:05 - Změnil/a: hanitchka
- Nahlásit
Jo a jinak, já kupovala tašku tady od téhle paní, mají na výběr víc velikostí i vzorů, komunikace mailem, zaslání bez problémů, cena v pohodě a taška pro naše občasné využití dobrá.
URL
|