Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bígl?
Autor Zpráva
AISHA
# Zasláno: 26 Čec 2005 17:43
- Nahlásit

Má bígl nějaká "proti"? Nebo je úplně vhodný pro rodinu s dětmi 10 a 13 let v bytě na okraji malého města, kteří mu určitě poskytnou maximální lásku a péči a každodenní, ale ne moc náročné procházky? Chtěli by fenku, teoreticky je klidnější a ovladatelnější.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2005 18:18
- Nahlásit

Na procházkách velmi rád nezapře svůj lovecký pud. A je docela pohyblivý.

ola
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2005 18:20
- Nahlásit

A taky docela paličatý!

Terka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2005 20:01
- Nahlásit

Mám dvě bíglice viz:http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=349
Děti máme skoro tak staré jako vy. S plemenem jsme absolutně spokojení - můžou s nima ven klidně i děti, v pohodě je zvládnou. Fenky jsou opravdu klidnější než psi, ti mají temperamentu na rozdávání. Jediné jejich negativum je opravdu ten silný lovecký pud, v lese musí být na vodítku, protože jak zavětří stopu, tak je můžete volat jak chcete. Jinak nemáme žádné negativní zkušenosti, jsou odolní, na veterinu chodíme zatím jen na očkování, jsou absolutně neagresivní. Máme je sice na zahradě, ale hodně lidí si od nás už bralo štěňata do bytu a co vím, tak jsou spokojení.

Lenka + T.
# Zasláno: 26 Čec 2005 20:09
- Nahlásit

Miluje jídlo , já taky

Anonymní
# Zasláno: 6 Srp 2005 15:43
- Nahlásit

Jsou těžko vycvičitelní a utíkají na procházkách, nedoporučuji začátečníkům!

haha
# Zasláno: 6 Srp 2005 20:48
- Nahlásit

Anonymní
nejsou těžko cvičitelní učí se velice rychle a naučené si dobře pamatují pouze nechtějí otrocky poslouchat , mají svou hlavu,můj pes mi nikdy neutekl a navolno jsme chodili i po šumavskejch lesích plných zvěře,je to ideální pes jak ven tak do bytu a pokud mu dovede dát pán najevo lásku a pochopit jeho povahu nevidím na něm problém

KaterinaOstrava
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 15:58
- Nahlásit

mám teď 11 měsičního bígla a je úžasný jen pozor doma na dřevěný nábytek ten rád kouše . pokud zrovna nemá jinou hračku.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání