Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Zkušenosti s drsnosrtstým kromfohrländererm?
Autor Zpráva
Novyl123
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:58
- Nahlásit

Ahoj.
Jaké s ním máte zkušenosti? Jak náročný je na pohyb? Může se chovat v bytě? Díky.

Dines
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 16:37
- Nahlásit

Novyl123
Teda o tomhle plemeni jsem ještě nikdy neslyšela
Takže zkušenosti nemám ..

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 16:56
- Nahlásit

Taky neznam a zkusenosti nemam. Potkat to nekde na ulici, asi bych rekla, ze pekny vorisek, stejne jako:
nebo

Tlapka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:07
- Nahlásit

Novyl123
Tak kupodivu zrovna s tímhle psíkem mám osobní zkušenost: jen nevím jestli je hrubosrstý - pečlivě upravovaný nebo hladkosrstý. Projevuje se naprosto příšerně: vztekle se sápe na lidi, v autě vyvádí jak šílenec - řve nepřetržitě a zmítá se na postroji, paničku vláčí na vodítku. Ale přesto, kdykoliv ho vidím, nemůžu se zbavit pocitu, že při jiném přístupu by to byl fajn a temperamentní pejsek / teda ona je to fenka/ něco jako Parson nebo Jack Russel. Prostě je smůla, že jediný kterého znám, je zrovna takovýhle poděs. Má ho starší paní a myslím, že by ocenil někoho aktivnějšího.

Kukuč
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 20:54
- Nahlásit

Fifi
První a třetí bych opravdu netypla na příslušníka plemene,ale Kooikerhondje nebole koskenkorvu jak tomu říká mamka,tu poznám a mám je ráda
S plemenem zkušenost nemám,nikdy jsem o něm neslyšela.Na fotce vypadá mile a aktivně

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání