| Autor |
Zpráva |
Josef123
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 20:00
- Nahlásit
Máte někdo zkušenosti s granulemi Ontario nebo Eminent?
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 08:54
- Nahlásit
Josef123
Eminent ne,
Ontário slušné , otestujte na malém balení (1/3kg) , nejlíp pak na kg vyjdou dvactikilovky
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 09:10
- Nahlásit
Josef123
Kupte malé balení a vyzkoušejte, co bude více chutnat...
Krmíme Ontariem pro velká štenda. Zpočátku méďovi chutnaly, teď jenom přelité vývarem nebo smíchané s masem. Měla jsem pocit že po něm máme krásnou srst,ale teď v Brně na výstavě rozhodčí dopsala do posudku "nekvalitní srst"...Takže jsem teď koupila na zkoušku Agil a zkusím ten (cena stejná, ale složení mi přijde lepší). Doufám, že ho bude jíst i suché.
Teď momentálně mám doma jeden pytel Chicopee, protože k němu v Brně dávali kovový barel a to jsou první ganule, které máme doma a Bergeron je sní suché a ještě kouká, jestli nebude přídavek...Ale vzhledem k složení je podruhé nekoupím, doufám, že Agil bude jíst se stejnou chutí...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:32
- Nahlásit
Noemi
My se s tou srstí pereme i s ProPlankou, holt asi každý pes jiná ves. Přidávali jsme i sardinky, olej, semínka... Pokud se to rozhodčím bude nelíbit, asi zkusím i ten předražený lososový olej, ale jinak spíš soudím krmivo podle bobků.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:47
- Nahlásit
Ale bobky nejsou jediným ukazatelem, k tomu právě patří i ta srst...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:28
- Nahlásit
corgi
Nejhorší je, že nevím (a už nikdy nezjistím), co tou nekvalitní srstí myslela. V sobotu jsme dostali VD, v neděli V a byli jsme čtvrtí (v neděli jen rozhodčí říkal, že máme krátkou srst, ale do posudku nic o srsti nenapsal). Můj názor je, že srst máme krásnou, ale více zvlněnou
Jinak bobky OK, ale mohlo jich být méně.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:05
- Nahlásit
Noemi
No jo, vždyť to znáš, jednou dostaneš V1, jindy VD, je to prostě sport V corgáčích teď v Brně taky pes jeden den BOB, druhej den VD....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:20
- Nahlásit
Noemi
Můj názor je, že srst máme krásnou, ale více zvlněnou
Jinak bobky OK, ale mohlo jich být méně.
Tak to jste na tom zrovinka jako my - i ta srst, i ty bobky. Berry kadí a kadí a kadí. 3x popochází a pořád za ním bobky. Popojde koukne co to za ním zůstalo a tlačí dál. Tady v polích je to jedno, ale nevím, jak bych to teda sbírala po městě. Bobek, půl metru dva, půl metru bobek, půl metru dva atd. Nevím, proč u toho začal tak stepovat...
To, že má zvlněnou srst bych nebrala jako nekvalitní (možná s pohledu standardu je), s tím ale těžko něco naděláš ne? Nám je to jedno, my ani šampiona mít nepotřebujeme a hlavně se nám líbí Co chodí kolem ten dospělý berňák, tak ten má srst tak nějak moc rovnou a dlouhou - to se mi nelíbí vůbec, připadne mi tak nějak jako kolie (nic proti koliím, měli jsme u babičky), ale náš Berry se nám líbí víc vlnitý.
|