| Autor |
Zpráva |
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:55
- Nahlásit
Martík
Hele a jelikož patřím mezi extrémě tupé lidi kolik to bude když chci pro 33kg dobrmanku? i 35kg neva ne jen co se zvednu z postele tak to spočítám No já to řeším odhadem. Dávám ji kolem 700g masa (hrubomletý z vetamixu a střídám každej den jiný), dvě odměrky těstovin a pak co najdu takový to co dům dá co se zeleniny týče. Sem tam jí přídám aj chleba pač babička mě podstivě zásobuje tvrdým chlebem. A tak nějak celkově. Hlavně, že koza přibrala.
Orsonek
Já už dobrmáně nechci ani zadarmo, jako na výcvik bych to musela už zabit pač z té mojí mě tečou značně nervy,... Zlatej maliňák.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:02
- Nahlásit
Pár fotek, už nám nelezou žebra!!!!
|
Orsonek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 08:05
- Nahlásit
Týýý joo, krásný hopinkýý dadynký a ťapinky taky se nažíme ale ten tvůj alespon už chodí pěkně u nohy ten mů je při povelu k noze jako kozlík pořad poskakuje chvilku jde a pak si poskakuje překážky zbožnuje (letec) Ačko přeskakuje souhlasím s malinama, ale u nás to zas bude bobras
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 12:10
- Nahlásit
Orsonek
Bych raděj kdyby mě skákala po hlavě u chůze, ale ona jenom jde a kouká, ale i tak jsem spokojená Tak šůůůp kde jsou fotečky Orsonkovýho dobrmánka
|
Orsonek
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 20:01
- Nahlásit
A jak se tam nahrávaj
|
Orsonek
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 20:11 - Změnil/a: Orsonek
- Nahlásit
Snažila jsem se poslat fotku ale nějak se to nezdařilo
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 20:43
- Nahlásit
Orsonek
Hoď mi je teda na email weroniica@email.cz
Hele hele Keruše přibrala
|
Orsonek
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:39
- Nahlásit
Je pěkná doufám že ti to přišlo poslala jsem ti adresu stránek
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 20:41
- Nahlásit
Ahojky prosím patří dobrman do skupiny FCI II a na ostravské výstavě bude v neděli?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 20:47
- Nahlásit
A ještě jeden dotaz, může tam jít i pes, který se nevystavuje? Nemá kupírované uši. A stačí mu očkovák?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 07:23
- Nahlásit
Haló, já vím, že to víte, tak mi to někdo napište prosííííím
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 20:23
- Nahlásit
Weroniica
Hele ty ji vážně chceš uchovňovat a chovat na ní? Nejen, že to předáš pravděpodobně dál, ale co březost, kojení...? Nevím, jestli zrovna tohle by ji přidalo...
|
Orsonek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 22:55
- Nahlásit
makrel na ostravské výstavě dobrmani jsou patří do FCI II na koukanou klído jdi očkovák sebou nutné! budou ho kontrolovat (vzteklinu ) při vstupu DOBŘE se pobav
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 06:41
- Nahlásit
Orsonek
Díky... jen to pobavení moc nechápu? Mají mě pobavit dobrmani nebo výstava celkově?
|
Orsonek
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 22:39
- Nahlásit
Přece pesani ja v kruhu vždycky provedu něco exelentního škoda že zrovna nejedu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 07:07
- Nahlásit
Orsonek
To je fakt, nejmenuje se tvůj pes Orsey nebo tak nějak, nečetla jsem to tady celé.
|
Orsonek
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 12:07
- Nahlásit
To bohužel byl pes ORSON mého srdce takovou povahu už asi nenajdu teď mám hnědýho dobrmana je to 10 měs. poděs snažíme se o výcvik mám hodě trpělivého trenéra - vydrží to semnou co máš za pesana?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 12:28
- Nahlásit
Já mám křížence, vypadá jako český strakatý pes. Na výstavě jsme byli se kámošem, co má dobrmana,ale nevystavoval.Jinak dobíků tam bylo strašně malinko, ve třídě tak 1-2 psi.
|
Orsonek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 23:24
- Nahlásit
jejdanánku že jsem nejela, já teď pojedu na Pojizerskou výstavu , pak Č. B, Praha pak se uvidí co tam zase předvedem. Mamka měla taky křížence vypadal jako pinč-barva+srst,velikost tak 35cm, tělo jezevčík dožil se asi 15 let. Skoro vůbec nebyl nemocnej a bezva společník ,z utulku a naučiliho jsme ho samé kravinky .
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 08:11
- Nahlásit
Já jsem načas vypadla z téle diskuze...
Orsonek
Tu slinivku a záněty okostice měl ten tvůj minulý dobrman? Ten můj měl se záněty okostice šílené problémy, byla jsem z toho úplně zoufalá. Musel chodit na krátkém vodítku a jen vyčůrat a zpátky, jak kulhal a dovedete si představit, co je to s dobrmanem za peklo, když se nevyřádí! A to trvalo tak půl roku. Myslím, že kvůli tomu nám trvalo tak dlouho ho vycvičit, protože když jsme ho konečně mohli pustit, byl jako z divokých vajec a absolutně nesoustředěný. Teď už je to celkem v poho...
Taky přibral pomalu, ale jistě nabírá, je to čím dál větší fešák, mám z něj radost. Ještě bych chtěla aby nabral aspoň tak pět kilo...
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 08:16
- Nahlásit
Weroniica
Jací jsou maliňáci v porovnání s dobrmany při výcviku? Já mám taky někdy pocit, že mi z dobrmana hrábne... ale doma je nejlepší mazel a srandista, je s ním rozhodně zábava
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 20:07
- Nahlásit
Zuuza
Ono se to moc zrovnávat nedá, ale asi tak že u maliňáka jsem se max vztekla u dobrmana nemám nervy už...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:09
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10680_0.html
|