| Autor |
Zpráva |
alcakv
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 15:02
- Nahlásit
Kdy se dá u štěňat rozpoznat pohlaví ? Já s narozenými štěŇátky nemám zkušenosti,tak mě napadlo,kdy se to pozná ? Možná je to hloupý dotaz.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 15:11
- Nahlásit
Hned
|
alcakv
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 15:15
- Nahlásit
Já jen, že kamarádka nevěděla, že mají pejska, myslela,že fenku a pak to byl pes a druhá kamarádka teď neví jestli mají fenky nebo ne....tak se tu dohadujeme....
|
alcakv
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 15:16
- Nahlásit
Jak se to pozná... asi logicky, pejsci tam mají už vidět něco ? Fenky tam nic nemají?
|
alcakv
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 15:21
- Nahlásit
Hlavně nás nekamenujte, že to nevíme. Protože co řekla ta kamrádka, že to nepoznali,tak už nevíme ani to co víme )
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 15:32
- Nahlásit
U koček bych ten dotaz pochopila,ale u psů? To přece vypadá téměř jako v dospělosti jen v menším provedení. Když poznáš psa od fenky na ulici,tak u štěněte je ten rozdíl taky viditelný!
|
Endy
|
# Zasláno: 21 Čec 2005 16:03
- Nahlásit
Zatím ti nikdo moc neporadil. Fenečky mají přirození blíž k řitnímu otvoru,prostě mezi zadníma nožičkama a pejsci víc na bříšku.Určitě uvidíte mezi štěňátky rozdíly.Nebo jsou na tom všechna stejně?
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 16:15
- Nahlásit
alcakv
Polopatisticky: pejsek to má na bříšku v těch "holých" místech, fenka pod zadečkem. Opravdu to vypadá jako u dospělých, ale zmenšené.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 16:19
- Nahlásit
shiba
|
alcakv
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2005 07:51
- Nahlásit
Díky , dám to holkám přečíst,ať je jasno... jinak štěňátka mají pohlaví stejný , díky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2005 08:00
- Nahlásit
Když moje fena loni porodila 8 feneček, tak už jsem si taky myslela, že to není možný, že jsem snad blbá a neumím to poznat. Ale skutečně to bylo 8 fen. Až nakonec přišli dva pejsci
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 11:51
- Nahlásit
pejsek má malinkatýho šulínka, fenka by ho tam mít neměla....
|