Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / KGranule Agil
Autor Zpráva
Noemi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 13:10
- Nahlásit

Na netu jsem objevila granule Agil (www.agil.cz) Junior large breed. Složení mi za tu cenu přišlo fantastické (10 kg 500 Kč). Tak jsem se poptala po okolí a bylo mi řečeno, že je to výborná prémivka, ale (kupodivu) Agilem nikdo nekrmí. Tohle mě samozřejmě vcelku zarazilo, takže bych ráda slyšela nějaký další názor.
Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto krmivem? Díky za info

inu
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 15:28
- Nahlásit

Ano,
přešli jsme na něj z Orijenu a nestěžuju si. Pes (NO) je ve výborné kondici, má úžasnou srst a granule mu opravdu jedou. Jen ty bobky nejsou úplně nejmenší, ale nic není ideální.
Teďka už krmíme Adult, tam mi přijde poněkud zarážející velikost granulek, jsou doslova humungózní.

Noemi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2008 18:34
- Nahlásit

Nikdo další?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:00
- Nahlásit

Noemi
My na adultku přešli nedávno, takže ještě nemůžu říct. Mám nežravce, tohle mu jakžtakž chutná, složení mi přijde relativně slušný, navíc já granule nedávám pořád, spíš jen k snídani nebo na cestách, jinak žere vařený nebo syrový...a ještě se mi líbí,že jsou granule větší, Benji jim dává přednost...ale jak po nich vypadá Ti řeknu až tak za měsíc dva...

kiwikik
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:10
- Nahlásit

Mě by to taky zajímalo, máme je v krámku a taky jsem čuměla jak puk na tu cenu a složení. Přítele jsem zlámala že krmit pedigreem fakt není nejlepší, tak jsem mu dělala seznam který granule jo, Agil jsem tam nakonec nepřidala protože se mi zdály až moc levný, řídívám se pravidlem co je hodně levný je většinou šunt, ale byla bych ráda vaše poznatky.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:55
- Nahlásit

být to v zahraničí vyráběné, dovážené granule, taky by mi přišly hodně podezřele levné,takhle si říkám, že kdyby se k ceně přičetl transport, taky tak levný nebudou...ale kdo ví. Složení mi přijde slušný, až na konzervaci, ale když se podívám na profláklé značky typu Eukanuba, Hills a Proplan, je to to samé nebo spíš horší a cena trojnásobná. A navíc, jak říkám, granule má pes jen k snídani a např na výcvikové víkendy, několikadenní výlety a tak, jinak hlavně maso s přílohami - navíc u nežravce jsem fakt ráda, že žere vůbec něco a že to něco není až tak hroznej šunt

Noemi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:04
- Nahlásit

Také si pořád říkám v čem je ten háček, že ty grancle stojí tolik, kolik stojí...
Jsem koupila 2kg na zkoušku, tak uvidíme

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání