| Autor |
Zpráva |
Meemies
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 16:04
- Nahlásit
Ahoj, já vim, že je to normální,a le kdybyste viděli v jaký míře, tak Vám to normální připadat nebude....... Je to boston, teď mu byl rok a když potkáme psa, jedno jestli fenu nebo psa, začne ho tak po deseti minutach obskakovat. A nepřestane! Takže když bude s tim psem tři hodiny, bude ho obskakovat tři hodiny! Nechápu to, nikdy se neunaví, zřejmě když už má příležitost....ale je to strašný. Je to vážně normální? Přejde ho to někdy? Začalo to tak v sedmi měsících a trvá to pořád, vůbec to neustává, spíš naopak.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:05
- Nahlásit
mam 2 frbuly a bulika, 4 a 3.5 roku. Nevim jestli te to nejak uklidni, ale jejich libido s vekem nikterak nepolevuje Pokud akce prekroci unosnou miru, pouzivam klasicky 'nesmis'. Cizi pejsky je obskakovat nenechavam vubec, znamy pejsky jo, pokud souhlasi.
jeste prikladam ilustracni foto:
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 17:11
- Nahlásit
Meemies
hele,ti bostoni asi nebudou nepodobny buldockum mam to samy, jsou mu 3 a taky to nijak neustava
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 18:42
- Nahlásit
Meemies
"conevylezenastromtoošukámaconemůžuošukattozabiju"
To mám doma.
Vypěstovala jsem si to částečně sama, toho jsem si vědoma. Odstraňujeme to tak, že vyhledáváme co nejvíce šukajících příležitostí a zakazujeme a zakazujeme a zakazujeme.
Po snad roce a půl tvrdé práce vidím nějaké mrňavé výsledky, ae fakt mrňavé. A to jen když ho mám na očích.
|
Meemies
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:25
- Nahlásit
http://bostonekfanousek.rajce.idnes.cz/Rodinna_dov olena_v_Radkovicich/#100_2252.jpg Nevím jak sem dát fotka,a le tohle myslim bohatě postačí, je mu rpostě jedno, jak je ten pes velkej a je to fakt strašný. Všechny "tam" hned olizuje a někdo se na to nedívá zrovna rád. A já už vůbec ne! Ale s tim, že jsou jako buldočci....já myslim kromě váhy a postavy naprosto stejný, jenom jsou tyhle větší blázni, víc rozlítaný a tak.....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:34
- Nahlásit
|
Meemies
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 10:28
- Nahlásit
bullvnouzi
Děkuju.....