Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Zkušenosti s internetovými obchody?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 17:15
- Nahlásit

pigie
Volala jsem tam ve středu a dneska to mám doma

pigie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 17:18 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Terri

Ja som to objednavala v stredu po internete o 2:00 a stale nic Cakala som, ze to nebudu mat na sklade, ale aj nejaky mail, ze kedy to mozem ocakavat. Napr. cca tyzden alebo tak. A nic. Tym si ma veru neziskali...

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 17:33
- Nahlásit

Zkus tam raději zavolat, já také psala s prosbou o info a nic. Jak jsem zavolala, tak paní byla moc ochotná, a také mi dobře poradila.

pigie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 17:41
- Nahlásit

Terri

Dik za radu, zavolam. Len to potom straca svoj vyznam ako internetovy obchod. To uz je donaskova sluzba

Zany
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 19:22
- Nahlásit

Měnila jsem pak ještě velikost boudičky ,takže jsme určitě komunikovali živě.

pigie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 19:32
- Nahlásit

Zany

Aha, tak uz zacinam sipit, kde je problem

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 22:17
- Nahlásit

pigie
No trošku bych paní omluvila, i když vím že to k obchodu nepatří, ale čeká štěňata...

Anonymní
# Zasláno: 7 Říj 2005 22:28
- Nahlásit

http://www.labra.cz/ tuhle stranku vsadim jeste neznate

pigie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 22:59
- Nahlásit

Tak som napisala mail aj priamo na slovensku stranu a hned sa mi dostalo odpovede, ze moj tovar bude az 27.10. Nuz nevadi, pockam Napravujem im reputaciu

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2005 11:25
- Nahlásit

pigie
Jasan

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 17:10
- Nahlásit

Nakupujete někdo u www.propejsky.com ?
Píšou tam, jak rychle vyřizují objednávky do druhého dne a já tam včera objednávala a zatím se nikdo neozval, aby se dohodl, kdy přijedou

rony
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 14:34
- Nahlásit

Nevíte o nějakem net.obchůdku Ostrava, Karviná a okolí

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 17:06
- Nahlásit

fromeli
já tam objednávala ze začátku a byla jsem moc spokojená. Pán mi krmivo vozil osobně domu, pak se ale zdražil benzín tak mi ho posílal na dobírku. No a měla jsem ho většinou do pár dní doma. Teď už tam neobjednávám, protože krmivo kterým krmím tam nemaji v nabídce.

fromeli
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 17:10
- Nahlásit

Vcelka
no já jsem z Prahy, Prahu tam maj zdarma, tak nevím. Pokud se zítra neozvou, tak to zruším a objednám zase u Buddyho. Chtěla jsem z propejsků, protože tam maj akci a je to cenově zajímavé.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 17:28
- Nahlásit

fromeli
do Prahy to ti to dovezou, já bydlim od Prahy 100km takže to mi řekl že by mi to dál dovážel leda kdybych objednala dva pytle najednou aby se mu to vyplatilo. Je to divný že se ti neozvali, já sem tam fakt neměla nikdy problém, docela je mi líto že tam teď neobjednávám, to jsem spíš měla problémy u Buddyho. Tak tam zkus zavolat.

fromeli
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:27
- Nahlásit

Vcelka
tak jsem na ně dneska musela spustit bandurskou, protože stále je ticho po pěšině. Paní mi slíbila, že to prověří a hned se mi ozve na mobil, tak jsem zvědavá.

fromeli
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 13:21
- Nahlásit

Hmm, tak už sem s nima mluvila, přijedou dneska, ale neřekli pevnou hodinu, takže to dneska přetrpíme a příště se zase pokorně vrátíme k Buddymu.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:09
- Nahlásit

fromeli
to je škoda, asi si zrovna natrefila na nějaký zádrhel.

fromeli
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:14
- Nahlásit

Vcelka
tak zádrhel by mi ani tak nevadil, ale chtěla bych tropchu lepší komunikaci. Přece nemůžou předpokládat, že týden po objednávce se člověk nehne z domu, co kdyby náhodou něco dovezli. Pochopím, že je někde komplikace, že zrovna nemůžou hned druhý den, ale kdyby mi to aspoń brnkli nebo poslali sms.

pajinka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:24
- Nahlásit

Jitus, myslim ze na Buddyho nikdo nema

fromeli
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:30
- Nahlásit

pajinka
no bylo to cenově dost výhodné, tak jsem to chtěla zkusit, no. Tak jsem to zkusila a mám jasno

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:37
- Nahlásit

no já sem z Buddym měla zrovna docela problémy, prvně jim trvalo docela dlouho než mi dodali granule. Po druhý jsem je objednávala už s velkym předstihem a stejně jsem je po měsíci ještě neměla, protože mi napřed poslali jiný než jsem chtěla, takže jsem je musela vracet a pak zase měli problémy s dodavatelem že napadnul sníh, tak že by to zase trvalo další týden navíc. Tak jsem nakonec chtěla aby mi vrátili peníze zpátky a objednala si je jinde kde mi je dovezli do druhého dne. Stálo mně to akorát peníze navíc.
Až po třetí my je poslali do pár dní. No ale jinak ceny tam maji asi nejlepší.

pajinka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:39
- Nahlásit

vcelko ty nejsi z Prahy? Nam to vozej druhej den...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:56
- Nahlásit

pajinka
to právě nejsem takže mi to posílali poštou. Brala jsem Happy dog a tohodle krmiva mi řikali že ho nemívaji na skladě takže ho napřed objednávaji a oni jim ho vozí snad jen ve čtvrtek. Tim se to taky zdržuje, ale na jejich stránkách o tom nemaji nic napsáno.

pajinka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:59
- Nahlásit

jasne, halt my prazaci mame vyhodu

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:03
- Nahlásit

To jo v tomhle ohromnou a ještě si můžete vybírat. To k nám do kotěhůlek jezdí leda tak pošta. A taky ne zdarma.

pajinka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:11
- Nahlásit

Vse ma svy pro a proti, predpokladam ze Vam zas nerozrezevaj kola u auta, nekrade se tolik jako tady, tady je kriminalita na dennim poradku, uz me to zacina stvat. Nekdy bych se nejradsi zasila nekam na samotu.

Alex07
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:57
- Nahlásit

DOPORUČUJI NOVÝ OBCHOD:
URL

Alex07
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:58
- Nahlásit

www.vltava2000.cz/psicentrum
www.psicentrum.cz

fromeli
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:56
- Nahlásit

Vcelka
tak už tu chlap byl, štěstí, že aspoň přijel.

Jinak u Buddyho mám zboží doma nejpozděj druhý den, ale jsem z Prahy a navíc bydlím nedaleko

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání