| Autor |
Zpráva |
Lara
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 17:19
- Nahlásit
nedávno jsem se všem chlubila, že mám štěňata - černý teriér www.volny.cz/larisa a už budou mít 4 týdny - hrozně to utíká. Poradili mi na dokrmení od 4. týdne kaši Fitmin a pak jsem chtěla přejít na granule. Bylo mi řečeno, že je to "kvalita za dobrou cenu". Máte někdo osobní zkušenost. Já krmila Laru do roka Eucanubou a do teď Hills, ale jestli prcky brzo neudám, musím hledat kvalitní krmení za nižší cenu. Nebo mě úplně sežrou ))
|
Mort
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 17:43
- Nahlásit
Jo, my jsme krmili, psa MAXI a fenku MEDIUM. Rozhodně to není superprémiovka, ale vzhledem k ceně to není tak zlé. A když je člověk členem i jejich klubu, tak mají slevy a několikrát do roka i různé dárky - misky, odměrky, psí "čokoláda", chladící tašky, vloni v létě pivo apod. Kdysi jsem tu četla, že je po nich velký odpad, ale tohle u nás neplatilo, teda u psa ne, fenka kálí často, její spalování mě udivuje... Ale to dělá i u jiných granulí, nebo masa... Zkus si pročíst jejich stránky, tam je dost info.
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 17:58
- Nahlásit
Mort
na jejich stránkách jsem byla, do klubu se přihlásila. Jde mi o zkušenosti ěch, kteří tím krmí. Děkuji, že ses ozvala. Doufám, že nebudeš jediná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 18:02
- Nahlásit
Lara
Fitminem nekrmim. Jen me tedy prekvapuje Tva inzertni strategie, tohle by me ani ve snu nenapadlo.
ale jestli prcky brzo neudám, musím hledat kvalitní krmení za nižší cenu. A co kdyz ti, jako mne, zustane treba stene do 5 mesicu doma, nebo ti jich doma zustane vic?
Ptala ses tu uz na dokrmovani stenat puppy milkem - pouzila si z tech rad neco?
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 09:41
- Nahlásit
Fifi
Právě proto, že se mi může stát, že pro štěňata budu hledat dobré lidi delší dobu, tak se zajímám o různé možnosti krmení a ptám se po zkušenostech ostatních. Je snad lepší najít kvalitní krmivo - i když ne značkové hned a začít krmit od začátku, než po půl roce převádět na jiné. Jistě uznáš, že 7štěňat toho časem zbaští opravdu hodně a je-li pytel za 900,- nebo 1800,- je sakra rozdíl.
Navíc tě mohu uklidnit, kdo sem chodí, už psa má...
P.S. Inzerci na štěňata dávám do inzerce.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 09:45
- Nahlásit
Lara
fitminem krmim uz dlouho a jsem spokojena
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 10:22
- Nahlásit
Fifi
Nakonec jsem přikrmovala 7,5% neslazenou Tatrou. To mi poradila jiná chovatelka mimo toto forum. Ale až teď poslední týden. Lara měla naštěstí mléka dost. Tu Tatru používají už u úplně malých štěňat při velkých vrzích a s velmi dobrými výsledky. Takže mohu, byť zprostředkovaně, doporučit.
|
petulda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 23:15
- Nahlásit
krmila sem Fitminem černou knírku a byla rezavá,přešla sem na Brit Care,u vetamixu při objednávce nad 50kg stejná cenová relace a superpremium
|
bambule
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:30
- Nahlásit
Známí Fitmin zkoušeli pro 9-ti měsíční fenu AST.Hrozně jí chutnal, ale měla z něho hoven ještě víc než snědla
|
Carrie
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:35
- Nahlásit
Fitmin jsem krmila ale přešli jsme kvuli lupum a hnednuti na Brit care a ten si nemůžu vynachválit!
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:27
- Nahlásit
Já,máte někdo něco proti?
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:47
- Nahlásit
Já taky k BARFU dokrmuji Fitminem, ale pejsky 8 a 9 kg krmím řadou pro střední plemena. Je to levnější asi o 200 Kč na 15 kg pytel. :=)))
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 13:42
- Nahlásit
Taky občas sáhnu po Fitminu a vyhovuje
|