| Autor |
Zpráva |
Luuca
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:51
- Nahlásit
Kamarád našel pesáka uvázaného u stromu v lese, zřejmě tam nějakou dobu byl, byl dehydrovaný. Podle veta mu jsou cca 2 roky. Kamarád ho má doma asi půl roku. Vypadá to na křížence RTW. Nejsou s ním problémy je hodný, ale bohužel napadá malé psy. Co dělat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:00
- Nahlásit
Luuca
najít dobrej cvičák, poinformovat o tom v čem je problém a chodit tam cvičit to, že pes musí vnímat především páníka a ne to co se děje okolo. Což je jednoduchý návod, ve skutečnosti je to mnohem složitější. Ale tohle je základ + to, že s košíkem a pevným vodítkem bude páníček ty situace vyhledávat i v životě a přes poslušnost se bude V KLIDU snažit přimět svého psa, aby ho vnímal a na ostatní psy se vykašlal.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:47
- Nahlásit
Opět tady vidím prodejní příležitost. Pošlete adresu, na dobírku vám zašlu traverzu de luxe, s oboustranými břity, elektrickými výboji a zpětným výbuchem Okamžitý úspěch zaručen
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:22
- Nahlásit
Luuca
dobrej cvičák,jak píše PetraK, pevné nervy, nečekat zázraky, a neustále psa "opravovat",když začne blbnout. Mě se nakonec osvědčilo i pochválení,když psa "sežrat" nechtěl, ať si každej říká co chce-to zabíralo nejvíc- čili teď zařvu k noze a nesmíš.........pak přejdeme kolem psa (nás ale zajímají ty velký) a hodnej kluk, a jak na tu pochvalu už čeká ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:45
- Nahlásit
Luuca
Ještě - já jsem si "okopčila" kdysi povel Žádnej pes!!! a pokud Ešus nerespektuje tento povel - což obnáší to, že bude držet kušnu a psa si nevšímat jako by tam nebyl, tak má halt smolikof a dělá spartakiádního cvičence a střihá sestavu paní Čáslavské, když se uklidní je vypuštěn, pokud na to ve vteřině zapomene, opět jedem znovu. Ale u nás je ten problém v jeho nejistotě lehce křížené s majetnickým pudem na všechno co je psí baba od pěti týdnů do smrti , ne v přímé agresivitě
|