Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Whippeti a vše o nich
Autor Zpráva
jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 15:23
- Nahlásit

Ahojky, chováte někdo tohle plemeno ? Moc se mě i dceři líbí a uvažujeme že jeho pořízením oslavíme naše stěhování z paneláku do domečku za městem. Tak pokud máte cokoliv o něm ( zajímavé odkazy, info, foto, rady, postřehy atd. ), tak sem s tím )

Pardálka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 15:51
- Nahlásit

jorkaAmálka
http://www.vipetky.com

tady najdeš zase dlaší odkazy a na těch ještě další....
a paní Samolejová je moc fajn, určitě s ní můžeš dát řeč;)
vipeti jsou sympaťáci - pokud teda oceníš chrtí povahu. podle nicku máš teda doma teriérka? to je jiná liga;)

Pardálka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 15:53
- Nahlásit

jorkaAmálka
jo a prosím tě až ti někdo bude vykládat, že se ten pes nesmí pouštět z vodítka, pošli ho někam;) takové řeči jsou v kraji poněkud rozšířené...

Pardálka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 15:57
- Nahlásit

http://www.dgdoggear.com/cz/clanek/-20

ještě tady - jinak ty stránky jsou takové pošušňáníčko pro ty, co rádi rozmazlují...;))

Mar
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:17
- Nahlásit

hele,máte někdo odkaz na chovku dlouhosrstejch vipetů?

Pardálka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:29
- Nahlásit

Mar
tyjo, to jsou náhody..;) hele - v neděli se potkám se slečnou, co se mnou měla jet do polska s dlouhosrstejma vipetama k moři běhat, JENŽE jí začala fenka hárat a oni je chtějí nakrýt tím jejich druhým "kouskem". Já se jí poptám, jo? buď budou mít oni sami štěnda nebo určitě budou vědět, kdo kde chová... můžeš mi poslat na sebe mail na be.a.st@centrum.cz? tady by se to ztratilo;)

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:38
- Nahlásit

Pardálka
No, jorkšírku mám, ale jinak moje srdeční záležitost je čínský chocholatý pes :
www.kressizhaliparku.wz.cz
Jaká je specialita chrtí povahy ? Zatím jsem se dočetla že jsou milí, společenští, rodinní pejsci. Co je na té povaze zvláštního ?

Pardálka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:46
- Nahlásit

jorkaAmálka
jsou to aristokrati, jemné dušičky;) tvrdohlaví, ale jinak, než teriéři. hodně lidí říká, že jsou hloupí, protože neumí to a to a to... a podle některých se nedají cvičit -a le je to jen o tom, že se na ně musí trochu jinak. ... hele to je na dlouhý povídaní a já musím letět;)

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:27
- Nahlásit

Pardálka
hele,já byhc spíš chtěla jenom tak kouknout na weby a tak -zatím

Kelly
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 19:23
- Nahlásit

Jo jo, vipeti jsou fajn. My jsme měli fenku 15 let. Vipeti jsou oproti ostatním chrtům docela poslušní, ta naše byla moc hodná a přítulná, v lese to s ní bylo taky v pohodě, nikdy nám neutekla.
Momentálně mám jiný plemeno, ale do budoucna s vipetkem určitě počítám.

Pardálka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:39
- Nahlásit

Mar3

http://www.dlouhosrstyvipet.cz/Stranky/Hlavni_stra na_en.htm
zatím mají jakž takž v provozu inglišveržn...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:55
- Nahlásit

Pardálka
jo a prosím tě až ti někdo bude vykládat, že se ten pes nesmí pouštět z vodítka, pošli ho někam

Jinak ťuky,ťuk,zas du ,ale dlouhosrstýho vipeta sem nikdy neslyšela,natož viděla,ale je to moc pěkný,akorát bych měla problém rozeznat to od saluky

Pardálka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 21:54
- Nahlásit

davidkova renata
dlouhosrstýho vipeta sem nikdy neslyšela,natož viděla pani ja si taky řikam, že se furtt něco učim...;)))

jorkaAmálka
a s tim voditkem - dyby sis nebyla jista, tak se zeptej davidkový, ona ti to osfětlí

Nikolka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 20:07
- Nahlásit

Moje vipetka ani vodítko nezná

www.vipetkakacka.estranky.cz

Kniga
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 20:22
- Nahlásit

Znam dva louhosrsty vipety, jeden je takovej hodne ostchavej, si vzdycky delam srandu ze mi pripomina Spocka a ten druhej ze je Kirk. Chodi na poli na volno, ale za zajicem zdrhnou to je jasna, ale vcelku jinak poslouchaji a Spoty je teda na utikani podstatne horsi...

Ti dva vipeti a Spoty

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání