| Autor |
Zpráva |
Kniga
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 12:26 - Změnil/a: Kniga
- Nahlásit
Takže své fórum tu má kde kdo, bíglařů tu zase tak málo není, takže proč nevěnovat jedno fórum našuim strakatcům a je jedno zda dvoj či troj barevným
Tady je par fotek me drahe Spotynky
V jídelně na Kadet kempu, byla docela zima, a takto zababušená Spoty čekala na večeři
V lese je asi nejspokojenější....
Velůice spokojena Spoty... jede na výlet a dostala novou vřeštící opičku (bohužel nic nevydrží, už měla tři, má je moc ráda, ale prostě je hned zničí)
Jinak mam strach, že jsem ji teď o víkendu přetáhla... trošku jsme si zakufrovala a z 10 km bylo rázem 17.8
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 07:24
- Nahlásit
Kurnik Bendooo, pavlinoo, kde ste? Kam jste zmizeli? co vasi biglove ? hehe Biglove - big love
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 07:35
- Nahlásit
ahojda, obdivuju, že můžeš vyrazit do lesa bez vodítka. Naše Lady by zdrhla během 10 vteřin . Můžeš mi říct, jak jsi to dokázala?
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 07:47
- Nahlásit
palma1
ehm, to je naprosta vyjimka, taky ma tendenci zdrhat, ale pokud ji poradne namotivuju, treba tim ze mam v ruce jeji oblibene hracky nebo pamlsky, tak ji chvilinku udrzim, zvlast kdyz jsme v neznamem prostredi, tak to byva na stopovacce a plus minus ji uhlidam, ale kdyz uvidi zajice nebo srnky tak zdrhne (pokud ji nepridupnu stopku). Takze ji v lese mam prave na stopovace, vetsinu cesty, cast cesty jde na voditku normalnim, nekdy jdeme jen s normalnim voditkem a pak ji zkousim na chvilinku pustit na volno, ale to je dost nervujici a proste se ji musim v tu chvili desne venovat, delat kravinky, tahat se sni atd., obcas mit o nepomuze a stejne frnkne, zvlast kdyz vi kde jsme
Akle zrovinka o vikendu mi dost brutalne zdrhal do lesa i v nezanmem prostredi, no aspon to odradilo par kamosu od porizeni bigla...
To zdrhani je holt jejich jedina chyba... uvidime jak se nam to bude vyvijet dale... jeji setstra uz mela na krku i elektriku... ja cekam co sni udela harani...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 08:46
- Nahlásit
My už se háraly... ale vcelku se nic nezměnilo. Chodíme taky se stopkou. Lidi z vesnice se vždycky děsně baví - nejdřív jde pes, pak 20 m stopky a pak já . Po vesnici můžeme chodit na volno, ale jak vlezeme mimo, tak je to v čudu... a pes by byl bez stopky taky. Zkoušela jsem ji zabavit, ale nějak nemá zájem, radši si čmuchá a panička si může hrát sama
Jediný co se nám po hárání změnilo jsou cecíky - kdybych to převedla do lidský řeči, tak má tak dvojky . Před týdnem jsme byly u veta a asi tam půjdeme ještě jednou...
Co se týče elektriky - asi bych z ní měla obavy (ale je spousta lidí, co si ji chválí). Lady když si totiž něco zamane (že třeba ta srnka je mnohem lepší než všechny pamlsky...), tak prostě jde přes mrtvoly a asi ani elektrika by jí v tom nezabránila.
Odkud jste?
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 12:13 - Změnil/a: Kniga
- Nahlásit
Z Brna a ty? jedete na prazske setkani do Hostivare?
Spoty je nastesti ense hrava, miluje pretahovani a i kdyz cmucha rada, tak pokud neni zacmuchana tak ji na micek muzu odvolat i treba od pejska (pokud se teda jen ocichavaji, jak si zacnou hrat tak jde i micek stranou)
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 13:12
- Nahlásit
Od Hradce Králové. Bohužel na setkání nejedeme. Ještě jsme ani na žádném nebyly. Připadá mi všechno děsně daleko a tak nám to nějak nevychází časově - doma by mi takový celodenní výlet do Prahy neprošel...
Lady si od hárání nějak hrát nechce - nebo je to možná tím teplem. Dřív se ráda přetahovala, teď už to není takový horký. Bohužel ani dřív bych ji hračkou a přetahováním od čmuchání neodlákala - zkoušela jsem brát i nové hračky, které neměla okoukané, ale nezabíralo to. Od psů ji docela odvolám - neříkám že 100%, ale většinou to jde. Od stopy a čmuchání ji ale neodvolám ničím, takže teď šmajdáme pořád na stopce a trénujeme přivolání. Zatím to ale moc nejde.
Škoda že bydlíte tak daleko. Braly bysme nějakého stejně flekatého kámoše . Ona je to vždycky nádhera to strakatý klubíčko a hádat, která noha patří kterýmu psu (chodíme na cvičák s dalšíma asi 10 bíglama, tak vždycky hádáme, který je v tom chumlu který )
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 23:39
- Nahlásit
Aha, smim se zeptat kolik ti je?
Skoda ja planuju nask konecne prihlasit do tech bioglich vyletniku, na cvicaku u nas je jen Spoty a jeji segra, ale vyradej se spolu nejvic, oni jsou biglici trosku rasisti me nekdy prijde 10 strakatcu musi byt moc fajn, no treba si nekdy udelam vylet do hradce, dokonce je to docela realny, pac keskuju a naky kesky by se u vas urco najit daly
Ted jen prezit tu Spotyncinu bouli dost me desi...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:22
- Nahlásit
mě - 28 , ale přítel pořád nadává, že trávím všechen čas s Lady a on mě vidí akorát večer . O víkendu jezdíme na cvičák, takže půlka neděle je taky v čudu... Takže proto by mi to neprošlo.
jakou má bouli?
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 10:21
- Nahlásit
Musis pritele lip vycvicit
Bouli mela asi nakej vyron, sli jsme kolem plotu, tam vystartoval pes, Spoty se lekla, zastavila se a uskocila do strany a presne v ty sekunde ja udelal krok, takze se uhodila o moji nohu, mela jsme jak naschval tezky boty ale v tu chvili ji nebylo nic, az za dva dny ta boule... no nastesti uz je skoro pryc!
Jinak setkani bylo fajne, skoda ze jsi nemohla, pesani se vyradili amam par nametu na to co se Spoty trenit
|