| Autor |
Zpráva |
zwergpincher
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:25
- Nahlásit
Moc prosim ozvete se mi kdo jste z Ostravy a berete vetamix, rada bych brala pravidelne, radsi mensi mnozstvi nez jednou za cas hodne, tak mi dejte vedet prosim prosim
mail je pripadne: svehka1@centrum.cz
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:38
- Nahlásit
zwergpincher
beru pravidelně,ale nejsem z Ostravy
|
zwergpincher
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:48
- Nahlásit
Pentas
Ani z okoli?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 07:57
- Nahlásit
zwergpincher
Horní Benešov bude asi trocha z ruky
|
zwergpincher
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:01
- Nahlásit
No je to trosku dal
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:23
- Nahlásit
Já jsem z Ovy, ale Vetamix jsem ještě nebrala...nějaké kvalitní kousky bych ale vzala. Ryby a hovězí, něco kusového.
|
zwergpincher
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:27
- Nahlásit
Mucholabka
TAk to by bylo super ja dam dohromady tak tech 20 kg ale mam to tak na dva mesice ale kdyby jsi znala jeste nekoho
Ja vyzkousela jednou a uz vim co nebudu brat, takze ted budu brat kruti orez, hovezi kusove, hovezi hrubomlete, ryby (ty minule nebyli tak nevim jake budou, ale piliny ne!) hov. srdce, drstky neprana (pro psi mnamina) tohle vsechno bylo moc pekny masicko tak pripadne pisni i na ten mai, je nahore naspany, kdyz bys mela zajem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:47
- Nahlásit
zwergpincher
Já toho dala dokupy docela dost, masa mám minimum, to kupuju u řezníka, ale konzervy a pamlsky se hodí. Pošlu ti seznam mejlem a ty objednáš?
|
zwergpincher
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:50
- Nahlásit
No musime se nejak domluvit, zas nerada bych objednala, zaplatila a mela doma kupu veci pro ktere si nidko neprijde tak napis na ten mail a domluvime se odkus si a co a jak. Jo pocitam ze budou volat v patek 25.4 takze by se to pak objednalo.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:57
- Nahlásit
zwergpincher
Odepsáno. Nechceš to objednat přes ten jejich e-shop a co nejdříve?
|
zwergpincher
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:07
- Nahlásit
uzjsem ti poslala mailik
|