Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
LucieS
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 17:45
- Nahlásit

kachna_
cangalisa
Kolik mají vlastně limit? Potřebovala bych nacpat cca 90 litrový šuplíkový mrazák, moc netuším za kolik by to bylo, musím mrknout na sortiment a spočítat to.
Ale jestli myslíte, že to dáme dohromady, tak si napište seznam co chcete a já bych přidala to svoje a snad bychom se vešli?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 19:28
- Nahlásit

LucieS
uááá tento týden mi přivezli maso, mám narvanej mrazák, ale můžeme se domluvit na příště

LucieS
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:08
- Nahlásit

kejtlin
Jé, tak to teda nevyšlo .
Kdy budeš brát příště...? Přibližně.

LucieS
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:16
- Nahlásit

Tak mám ještě jeden dotaz... netušíte někdo, jakou mají trvanlivost konzervy MAX? Objednala bych něco na dovolenou, ale netuším, jak dlouho ta konzerva vydrží, má to aspoň rok? Kupujete to někdo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:56
- Nahlásit

LucieS
Kdy budeš brát příště...? Přibližně.

nevim za 2 měsíce?? možná dřív
jak dlouho ta konzerva vydrží, má to aspoň rok? Kupujete to někdo?

kupuju Rexe a ta má trvanlivost 3 roky, myslím, že to bude stejný

LucieS
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 15:58
- Nahlásit

kejtlin
Super, díky.

To tu počítám, aby se to vlezlo, a koukám že zas tak velký maximalista být nemůžu .

LucieS
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 17:00
- Nahlásit

kachna_
cangalisa

Tak protože zatím nevím, kolik do toho mražáku zvládnu nacpat, mám objednávku za pouhých 600,-, plus nějaké ty konzervy, možná tedy 900, víc nedám.
Dáme to do kupy nebo to bude málo?

cangalisa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 17:10
- Nahlásit

LucieS
Já myslím že mám obsahově stejný mrazák, většinou se mi tam vejde tak okolo těch 1000kč, záleží co beru. Tak bychom to dohromady měly dát. Limit je snad 2500kč.
A máte někdo zkušenosti s objednáváním tam odsud? Já se vždycky přifařila k někomu,tak nevím Musíme to nějak domluvit

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 17:20 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

LucieS
já dám dohromady tak maximálně za tisícovku. neobjednávala jsem. Převzít a objednat to i můžu, ale asi to ke mně budete mít dost daleko, ne?

cangalisa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 17:36
- Nahlásit

kachna_
Tak teď jsem se bavila s kamarádkou, tak už trochu vím Kam teda poslat peníze dopředu? Problém si pro to zajet u nás nebude, kam by to bylo?

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 17:40
- Nahlásit

cangalisa
kam by to bylo?
Vysoká, Bosyně.
Kam teda poslat peníze dopředu?
Peníze na účtě mám to není problém

LucieS
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 18:21
- Nahlásit

kachna_
cangalisa
Taky můžu objednat i převzít, jak chcete (jsem z Libiše/Neratovic - tak záleží, jak to sem máte blízko).
Mrazák mám tenhle: http://www.gas.cz/product/kombinovana-lednicka-gor enje-rk4256e-rk-4256-e:2796/ (v rámci ledničky).
Má to docela úzké ty fochy, tak se neodvažuju objednávat ty 2kg balíčky - netuším, zda by se vešly .
Tak to mám zatím napočítané za těch 600 (bez konzerv), takže byste každá "musely" mít po tisícovce.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 18:51
- Nahlásit

LucieS
Má to docela úzké ty fochy, tak se neodvažuju objednávat ty 2kg balíčky
Ja kdyz mela suplikac, tak jsem vyndala ten predposledni a vrsila nevzhledne 2 kg tam. Veslo se toho docela dost, takova hora tam byla, stacilo skladat napreskacku druhy a pak odebirat zeshora.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 19:00
- Nahlásit

LucieS
gorenje má krásný věci. Michal to může vyzvednout cestou domů, takže problém nemáme.
Můj mrazák letos oslaví 10 let . Michal si pro to může přijet. Já zítra spočítám, na jak dlouho mám maso a kolik můžu objednat.

LucieS
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 19:06 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit

Fifi
Ja kdyz mela suplikac, tak jsem vyndala ten predposledni a vrsila nevzhledne 2 kg tam. Veslo se toho docela dost, takova hora tam byla, stacilo skladat napreskacku druhy a pak odebirat zeshora.
Teď jsem to byla znovu omrknout a vyndat šuplíky sice jdou, ale ty fochy (mrazící šprušle) tam zůstanou. Jen ten poslední šuplík je trochu vyšší, tam by to možná šlo... Ješte k tomu možná něco přihodím, jdu to znovu spočítat. Já chci hlavně ryby, jinak hovězí+drůbeží kupuju v místním obchůdku (bere od Vetamixu) každých 14 dní, ale mají právě omezený výběr.

kachna_
Tak fajn. Dej vědět, na kolik ti to vyjde.
Tu gorenku jsme kupovali v Měšicích ve velkoskladu. Má šlinc na dveřích a byla díky tomu o 4 tis. levnější .

cangalisa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 19:15
- Nahlásit

LucieS
Libiš by byla pro mě o něco blíž, ikdyž stále celkem štreka Jěště to proberu doma, protože nejsem bohužel řidič, ale nějak to vymyslím.

LucieS
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 19:23
- Nahlásit

cangalisa
A odkud že jsi..?

cangalisa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:05
- Nahlásit

LucieS Kousek od Ořechu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:12 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

LucieS
tak se neodvažuju objednávat ty 2kg balíčky - netuším, zda by se vešly
který myslíš? vemeno je hodně nepravidelný, ale ty 2 kg mletý drůbež a ryba jsou pěkný kostky, nebo já jich brala ted´20 kilo, tj 10 balíčků a byly pravidelný, skoro žádný nerovnosti

LucieS
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 09:16
- Nahlásit

kejtlin
který myslíš? vemeno je hodně nepravidelný, ale ty 2 kg mletý drůbež a ryba jsou pěkný kostky, nebo já jich brala ted´20 kilo, tj 10 balíčků a byly pravidelný, skoro žádný nerovnosti

Jé a nemohla bys mi to prosím tě změřit? Jako rozměry toho jednoho balíčku? Díky!
Kdyby venku mrzlo, tak to neřeším, přebytek nechám venku, ale takhle by to nedopadlo dobře .

lamalucni
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 09:39
- Nahlásit

Hele, další rozvoz masa - Praha plus okolí některých zoologických zahrad po republice: http://www.krmme.cz

Hned jsem objednala, dám vědět, jak to vypadá. Těším se hlavně na ty rybky - jestli je dodávají do zoo pro lachtany, tak určitě nebudou tekuté!

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 10:03
- Nahlásit

LucieS
tak za těch 1000 bych snad vzít mohla

LucieS
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 11:26
- Nahlásit

kachna_
Fajn, jen ještě potřebujem někoho třetího tak za 800....
cangalisa?
Jak to u tebe vypadá, rozhodnuto..?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 12:49
- Nahlásit

LucieS
Jako rozměry toho jednoho balíčku?
musela jsem si půjčit metr od sousedky.
Měřila jsem dva jeden 21*22*7 v cm a druhej 19*21*9.Víc jich mám někde na dně a přerovnávat to nebudu, úplně dle pravítka nejsou

LucieS
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 13:00
- Nahlásit

kejtlin
Díky! Tak že by se to vlezlo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 13:28
- Nahlásit

LucieS
Díky! Tak že by se to vlezlo?

kam?

LucieS
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 13:47
- Nahlásit

kejtlin
kam?
Do toho mražáku.. přemýšlím nahlas

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 13:59
- Nahlásit

LucieS
Do toho mražáku.. přemýšlím nahlas

sem si taky myslela při objednávce a měla jsem 3 dny 6 slepic a kus hovězího na balkoně zabalený v dekách a to ještě 20 kilo nedovezli, to bych byla úplně v prdeli

lamalucni
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 16:39
- Nahlásit

Tak mi právě přivezli krmme.cz. Lidi, ty ryby jsou NAPROSTO ÚŽASNÉ! Zmražené každá zvlášť, takže si může člověk z pytlíku odsypat jen kolik zrovna potřebuje, krásně pevné a po rozmražení voní jak čerstvě vylovené z moře. Klidně bych si je dala na grilu. Sledě jsou velikosti od větších "sardinek" po dvěstěgramové macky, makrely jsou trošku menší než klasické "lidské" makrely Ostatní maso vypadá ve zmrzlém stavu taky moc pěkně, uvidíme po rozmražení. Každopádně mi připadá, že tohle maso nejspíš nebylo opakovaně rozmražované a znovu zmražované, jak bývá často zvykem... Zajímavá je hovězí svalovina - z velkého zmrzlého bloku pilou nařezané kostky cca 8x8 cm. Dršťky a pár dalších věcí mají od Falca, krůtí od Zelenky.
Paní je moc milá a je s ní skvělá domluva

Lusahu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:55
- Nahlásit

Ahoj,měla bych pár dotazů ohledně barfování - teda první se týká mrazáku sehnala jsem mrázák pulťák 190 l a zajímalo by mě, kolik se tam vejde masa,nemáte to někdo tak nějak ve voku? Máme dva pesany,spotřeba by byla asi 35kg za měsíc, ale když se podívám na Falco a jejich limit 2500 kč,to bych musela objednat snad 100 kilo a to fakt nevim kam bych to narvala. Nebo myslíte,že by se to vešlo? já si to vůbec neumim představit. O nikom od nás nevim,kdo by taky krmil syrovim.
No a druhej dotaz - ohledně zeleniny, někde sem četla že se to dá dělat tak, že se všechno nakrouhá nadrobno, zamrazí do balíčků a pak přelejt horkou vodou - jednak se mi to zdá praktický, rychlý a jednak že je ta zelenina pak i pro psa stravitelnější,když je jakoby narušená. Co myslíte? mě se to zdá logický, když žere vlk vnitřnosti plný "zeleniny" tak je taky natrávená od ulovenýho zvířete...

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání