Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:15
- Nahlásit

Ad ryby - včera jsem dávala poprvé, Falco normálně neobjednávám, a překvapilo mě, že jsou ty ryby měkké - normálně jsem tu páteř kouskovala prstama, nevíte od čeho to je? Když dávám lososa od Vetamixu, tak to nejde skoro ani sekáčkem. Docela mě to překvapilo. Btw puch teda docela slušnej.
Jinak jsem od nich ještě vyzkoušela nějakou tu svalovinu s chrupavkou a teda dost zklamání, na to, jak na ně všude čtu ódy jsem čekala něco jiného. U nás nemám problém s Vetamixem a ve srovnání s tímhle je tedy kvalitou někde jinde...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:21
- Nahlásit

jana33

já mám teď ryby od Falca a dobrý. On ten puch není puch jako že něco zkaženého, ale těžká rybina, páč voni ty ryby zamražujou dneska snad ještě zaživa, proto se to nestačí vydejchat (maso při porážce se taky nedá do mrazáku hned, ale nechá se vydejchat, aby nesmrdělo) , takže ten rybinovej odérek je prostě hodně silnej, ale je to rybina, ne zkažená rybina.

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:23
- Nahlásit

jana33
já jsem ještě neměla ani Vetamix ani Falco....vystačili jsme si s naším řezníkem, ale stoupající počet psů a koček v naší domácnosti mě nutí poohlédnout se po něčem co tak nevyluxuje peněženku....

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:32
- Nahlásit

vlk

osobně nemám s Vetamixem potíže, zatím jsem zkaženýho nic neměla. jenom rybky v celku nemají.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:33
- Nahlásit

PetraK
Hele ten "čmuch" tak beru, mě to nijak nevadí, i když mě to teda spíš přijde,že to chvilku někde leželo, ale ty kosti mi teda nejdou na rozum... nezačnou se přeci rozpadat samotný nebo jen tím vakuem...fakt mě to vrtá hlavou. Jinak psékům chutnalo,ale jim chutná všechno. Vořech teriéří to nechtěl vcelku,ale on si dělá vtípky furt, tak jsem mu to natrhala a sežral to...
vlk
Tak s naší spotřebou bych na řezníka měla tak týden

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:40
- Nahlásit

jana33
Tak s naší spotřebou bych na řezníka měla tak týden

..no právě, u nás už to taky začíná být nějak neufinancovatelný.... u řezníka....

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 16:20
- Nahlásit

jana33

mě to nijak nevadí

mě trochu dost jako že ano ledva pes polkne poslední kousek zvotvírám všechny vokna dveře - jak bylo těch mínus milijoun, tak to bylo výživný /nevim proč jsem mu to taky musela servírovat zrovna v tu dobu, žejo. když jsem klidně mohla dát zelený držky /

jo že jsou měkký mi taky přišlo zvláštní - jedině jako že to je nějak zespoda kontejneru? nebo tak něco, kde je to stlačený vahou toho ostatního?? to je blbost co? pak mě napadlo srovnání s křehčenejma prsama kuřecíma hnusnejma, doufám,, že to s tím taky nedělaj????

vlk
jana33.

řezník u nás taky nepadá v úvahu.
vlk

si doteď krmila řeznikatým masem?? však máš psů jak blech??

Vlku, vlku, esi ty nejsi Rotčíld?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 16:56
- Nahlásit

k věci
dnešní mňamka

corgi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 17:01
- Nahlásit

vlk
Minulý týden jsem brala od Vetamixu 10 kuřat, chtěli mi tam narvat jedno totálně zelené, ale hned vyměnili, když jsem na ně ukázala. Z těch 10 bylo 10 krásných, normálně "vonících" růžových kuřat, která spokojeně procházejí trávicími trakty našich šelem...

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 17:02
- Nahlásit

Jebloň

co to jééééé? želva?

jana33
Hele ten "čmuch" tak beru, mě to nijak nevadí,

u nás chce páníček dycky zvířátka vystěhovat, když krmíme ryby nebo dršťky

PetraK

jak bylo těch mínus milijoun, tak to bylo výživný /nevim proč jsem mu to taky musela servírovat zrovna v tu dobu, žejo. když jsem klidně mohla dát zelený držky

přesněěě, volba smrad nebo mráz byla těžká... ale páneček protestoval hladovkou, že dokud to smrdí, nemůže si vzít v kuchyni svoje jídlo, zatímco miláčči jedli... tak volba padla na mráz. proč jsem nedávala kuře, nevím! že bysme byli masochisti??!

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 17:09
- Nahlásit

PetraK
jo že jsou měkký mi taky přišlo zvláštní - jedině jako že to je nějak zespoda kontejneru? nebo tak něco, kde je to stlačený vahou toho ostatního?? to je blbost co? pak mě napadlo srovnání s křehčenejma prsama kuřecíma hnusnejma, doufám,, že to s tím taky nedělaj????
Netuším,ale je mi to podezřelýrozpadá se to jak rybička v konzervě

Tak mě nijak echt nesmrdí nic, zato kapka benzínu nebo ředidla a bliju jak amina jediný,co by mi vadilo jsou játra, to je mi bytostně eklhaft, tak to nekupuju

Jebloň
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 17:09
- Nahlásit

Vero
co to jééééé? želva?
kapříček

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 17:15
- Nahlásit

PetraK
Vlku, vlku, esi ty nejsi Rotčíld?
nejsem, ale máme tady polský kuřecí, to je docela levný a řezník mi nechával ořezy a kosti za slušnou cenu, ale huš tu není, přebral to někdo jinej a ten je lakomej.... a navíc přibyl Drobek, chlupatý žaludek na čtyřech nohách.... takže sme šlohli ve Svazarmu mrožák a vobjenali zatím Vetamix.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 18:47
- Nahlásit

Jebloň
kapříček
Neber uplatky, neber uplatky...
To mel celyho? Cuzy by se ve sladkovodni rybe jen vyvalely.
vlk
a navíc přibyl Drobek, chlupatý žaludek na čtyřech nohách....
Ted Drobek, za pul roku Metracek.
Jinak u Vetamixu se mi nelibilo maso, ceny ted teda vystoupaly fest. Berem Falko a spokojenost naprosta. Plus podporuju cesky jatka a odsud mam lukcus pajsly za par kacek.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 19:13
- Nahlásit

Fifi
Neber uplatky, neber uplatky...
Dneska jsi asi stopadesátáprvní.....
To mel celyho? Cuzy by se ve sladkovodni rybe jen vyvalely.
To je Deminka ....a neměli v celku nikdo,páč sem krmila doma,ale Brůs to stejně vdechnul tak rychle,že si to za hodinu vohřátý vrátil.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 19:17
- Nahlásit

Jebloň
Dneska jsi asi stopadesátáprvní.....
Sis, ale aspon tady prvni...
Brůs to stejně vdechnul tak rychle,že si to za hodinu vohřátý vrátil.
Tak priste na telesnou teplotu pred podanim prihrej. A a jo, cerny slech, Demca.

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 19:42
- Nahlásit

Fifi
Berem Falko a spokojenost naprosta.
a co bereš, jen tak pro inspiraci....

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 19:45
- Nahlásit

Fifi
a co ty ryby?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 20:17
- Nahlásit

vlk
Kurata, drztky, ryby morsky, losos, hovezi s droby 2 kg (posledne to byla sragora v akci, jinak dobry), ted jsem vzala hovezi s droby 15 kg blok a super, jen to clovek musi si nasekat, jatra, skelety, vemeno 2 kg a dalsi, ted si nevzpomenu.
jana33
Ryby sem taky zkoumala, cim to je. A ti nevim, mi to prijde jak makrela, ta kdyz premrzne nebo se vyudi, tak je rozpadava a mekka.

LucieS
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 20:42
- Nahlásit

Nebudete prosím někdo teď objednávat od Falca?? Praha směr Mělník. Konečně mám ten mražák . Díky.

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 20:49
- Nahlásit

LucieS
kdybys byla směr severní morava, tak bych ti přibrala....

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:31
- Nahlásit

Fifi
Hele,nevím,ale když jsem v létě kupovala celou makrelu na grilování,tak ty kosti měkký nebyly...

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:58
- Nahlásit

jana33
kupovala celou makrelu na grilování,tak ty kosti měkký nebyly...
Tak ja bych nerekla, ze kosti to ma uplne mekky, obcas sem musela riznout nozem. Nevim, fakt, zkusim zavolat panu Malinovi, co se puvodu rybek tyka, ale faktem je, ze to cubam chutna moc.

romcca
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 22:28
- Nahlásit

LucieS
Teď mám plnej ale vzpomeneš si na mě příště? Bydlím v Tišicích

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 22:43
- Nahlásit

Fifi
Já to naházela do misek,labradoři dlabali,ale spratek teriérskej se na to tvářil, jakože ho chci otrávit (on se tak ale tváří na všechno nový),tak jsem mu to vzala,že to nařežu,ale jak sem rybu vzala,tak mi přišla měkká,tak jsem to zkusila a fakt i ta páteř šla rozhňahňat prstama, prostě jak z konzervy...

cangalisa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 00:24
- Nahlásit

LucieS Taky bych chtěla teď od Falca vzít, ale sama to taky nedám...za kolik by jsi chtěla tak brát?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 05:23
- Nahlásit

cangalisaLucieS
já bych se mohla přidat a vzít tak za 1000.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:05
- Nahlásit

jana33
prostě jak z konzervy...
Tak mi to nedalo a brnkla jsem p. Malinovi - vysvetleni jest proste, mily Watsone. Jde o rybky, ktery jsou loveny pro lidskou spotrebu, pak trideny na kvalitni a "zlomkovy" - coz jsou ty pro psiska. Velkododavatel zlomkovy kusy zamrazi, posleze jsou zamrazeny prevezeny sem. Musi se nechat rozmrazit, napytlovat a zase zamraziti. Takze po dvojim hlubokym zamrazeni je pak vysledek takovy, jaky je. Ryby nejsou ani krehceny, ani nejak ovareny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:12
- Nahlásit

Fifi

díky milý Čůrloku Džounsi za zjištění situace.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:28
- Nahlásit

Fifi
No,tak jsem říkala správně,že smrdí,jak kdyby byly rozmrazované, mám nos takříkajíc čtyřkový Díky za info, budu tomu teda věřit

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání