| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 19:33
- Nahlásit
Nikdy jsem si nemyslela, že tohle budu psát, ale potřebuju změnit granule.
Potřebovala bych, aby nám pesani trochu přibrali. Nějak začali 2 ze 3 hubnout a nynějších granulí dostávají skoro dvojnásobné množství. Doteď jsme byli s Acanou spokojení, krmíme s ní už několik let, ale nějak si to asi pokazili... Rozmýšlím se na jakou značku - alespoň dočasně přejít. Ale tak, aby nás to finančně nezruinovalo. Přece jen jsem se dala zase na študia, tak jsem omezená brigádama
Přemýšlím nad NUTRA NUGGETS, Canutrou, Chicopee (těma jsem kdysi krmila a spokojenost), K-9 nebo Bosch.
Superprémiová je myslím jen ta Nutra Nuggets. Spíš to beru podle krmné dávky, kterou doporučují a podle toho, s čím mají zkušenosti známí...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 20:28
- Nahlásit
pawLINka
a krmíš normální acanou nebo zátěžovkou? já ýe jsem slyšela docela od lidí, že po acaně sport jim psi přibírali pěkne
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 21:25
- Nahlásit
Moje feňule bývala dost hubená a přibrala mi po NUTRIENCE ACTIVE. Je to superprémiovka a není zas až tak moc drahá.
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 22:30
- Nahlásit
ná pes konečně přibral po zkoušce ruzných krmiv po happydogu zátěžovce- championce- jediný krmivo po kterým orpavdu pěkně a rychle přibral
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 07:41 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
younglady
Krmím normální Acanou. Ale je mi divný, že donedávna to bylo OK a teď najednou dva psi... (Podle feňule soudit nemůžu - je březí, dostává tu zátěžovku a je OK.) Nějak přestávám věřit celkově této značce... Už i spousta známých přestalo Acanou krmit co změnila složení, ale já jsem si pořád říkala, že prostě nemůžou začít dělat špatný granule...
Přikrmovat něčím jiným nechci, protože kompletní krmivo je snad od toho, že je kompletní, ne? Občas maso dostanou, ale není to každý den. Krom toho - jeden ze psů může opravdu jen výhradně granule
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 08:30
- Nahlásit
pawLINka
Ahoj
Nevím, jaký máš pejsky, ale já mám papillona 19 měsíců a je kost a kůže. Je spokojenej a aktivní, krmila jsem Eukanubou. Ale měl by se prý trochu obalit. Na "mojeveterina" jsem se ptala vetky a ta mi poradila, že mu mám zkusit dávat štěněcí granule. Tak jsem koupila Royal Canin pro stěňata, zezačátku mu moc chutnaly, ale pak se zase vrátil ke svému původnímu zvyku a málo žere. Tak taky přemýšlím, co s ním
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 08:33
- Nahlásit
maxim
Mno, u jednoho ze psů (německý pinč) je vychrtlost normální. Byl takový vždycky a v podstatě taky moc nežere, ale teď zhubl o dost. Má dvě kila důle...
A druhý je pitbull - taky nikdy neměl sklon ke špekům, vždycky to byl samý sval, ale teď je to jen samé žebro a samá kost. Hrůza.
Štěněcí... No nevím na kolik je to vhodné pro dospělé psy. Přece jen je tam jiný poměr živin.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 08:37
- Nahlásit
pawLINka
No jo, věřila jsem té vetce. Ale teď jsem si tady opsala názvy granulí, se kterýma máte dobrý zkušenosti vy ostatní a zapřemýšlím
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 08:41
- Nahlásit
no já zkouším zlatou střední cestu a to je BOsch zátěžovka,krmím asi 14 dní,bobky normální + vařený,ale zákazníci hodně berou od Puriny - Pro plan,ale to nemám odzkoušený
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 08:44
- Nahlásit
želva
Pro Planu nevěřím. Kámoška ho kupuje přímo z nějaké výrobny a dává za pytel 300,-- Kč. Navíc je tam za ty prachy velký dávkování.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 08:47
- Nahlásit
pawLINka
no je to možný,já jenom co ted berou dost lidi a vyhrává Pro plan,Roal Canin,Eukanuba a na 4 místě Bosch a z konzerv je to Grand a Hills'
|
Nero
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 09:36
- Nahlásit
Zdravím.
Velmi dlouhou dobu jsem krmila Acanou. Co ale změnili složení, tak mi začal černý pes reznout a začal mít na kohoutku tu rezavou srst špatnou - roztřepené konečky a tak.
Tak jsem přešla na Trainer. Krmím Trainer Power fish (na zimu - pes je venku) - je to hodně energetické krmivo 32,5% proteny a 23% tuky. Pes má opět černou barvu a srst má nádhernou, lesklou na omak velmi příjemnou. Je viděl, že mu to sedne.
|