| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 13:52
- Nahlásit
Ahoj!
Když jsem si jen tak procházela knížky o psech narazila jsem na tohoto Krásného psíka! Je menší než husky, ale jinak je mu hodně podobný... Také je ve 3 velikostech a myslím, že jsou ti pejsci prostě úžasní, ale bohužel jsou u nás hrozně málo rozšíření. Máte někod s jejich chovem zkušenosti? Je u nás nějáká chovná stanice? Bohužel jsem o tomto psíkovi moc nezjistila, prosím napište mi vlastní zkušenosti a vše, co o nich víte!!!!!!!! moc děkuji!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:09
- Nahlásit
papillon_girl
Bože, žábo kde jsi to zase vyhrabala?? . Aljašské klekaj neznám, znám jenom aljašského malamuta, nebo aljašskou tresku Zeptám se Gozérky, ta je místní, tak to třeba bude vědět
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:14 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
Aljašské klekaj neznám, znám jenom aljašského malamuta, nebo aljašskou tresku
Paní,ty seš blbka!
Dyk to máš doma,akorát víc barevný!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:18
- Nahlásit
Ale taky takhle vypadají.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:38
- Nahlásit
jablunka
Ta první fotka je jasná montáž z mých psů. Hlava Mieny a tělo Gozérky. Jak jsi to udělala?
Tu spodní teda doma nemám
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:41
- Nahlásit
Ahoj, já jsem toto plemeno viděla v jednom dokumentu na spektru. Fakt zajímavej pesan.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:44
- Nahlásit
Biluška
Ta první fotka je jasná montáž z mých psů. Hlava Mieny a tělo Gozérky. Jak jsi to udělala?
Výrobní tajemství!!! Ale nejtěžší bylo přidat Gozérce vocas!
Tu spodní teda doma nemám
Myslím,že to chce jen čas!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:49
- Nahlásit
ta spodni mi pripada jak americky "minihusky"...
nejak se mi to nezda, k cemu to ma puvodne slouzit, mimo esteticno?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:51
- Nahlásit
jablunka
Ale nejtěžší bylo přidat Gozérce vocas!
No jo, takovej ocas doma nemáme, ten jsi musela ukrást někde jinde . Mia má teda podobnej, ale ne tak moc chlupatej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:53
- Nahlásit
Biluška
No jo, takovej ocas doma nemáme, ten jsi musela ukrást někde jinde
Hlavně to nikde neříkej!
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:55
- Nahlásit
wami estetičnosti?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 15:33 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
Biluška
Tak aljašská treska jo??
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 15:46
- Nahlásit
To spodní bude karelský medvědí pes
třeba tady: http://pikimusta.webpark.cz/
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 16:00
- Nahlásit
aren
To spodní bude
Nevím jestli bude,ale není!
http://www.shihtzudenisek.estranky.cz/clanky/a---p lemena-psu/aljassky-psik
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 16:06
- Nahlásit
Na té druhé fotce je opravdu mini husky, co by Američané neudělali proto, aby mohli mít doma, to co chtějí, třeba i husky v bytě, že??
AKC ho neuznává, a tudíž ani FCI, zde je originál výňatek z CKC standardu
The Alaskan Klee Kai was developed by Linda S. Spurlin of Wasilla, Alaska, and her family to be a companion-sized version of the Alaskan Husky. From the early 70's through 1988, the Spurlins carefully selected dogs who met their high standards for appearance and soundness. In 1988, they made the Alaskan Klee Kai available to others. Mrs. Spurlin and subsequent breeders of the Alaskan Klee Kai were and are determined to avoid health and temperament problems in their developing breed, even though it has meant very slow growth in the numbers of Alaskan Klee Kai. The Alaskan Klee Kai is still extremely rare. The breed's name was originally "Klee Kai of Alaska" but in 1995, it was changed to "Alaskan Klee Kai." Mrs. Spurlin created the breed name "Klee Kai". The Alaskan Klee Kai was recognized by the United Kennel Club January 1, 1997.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 19:24
- Nahlásit
ajunka
no, presne tak, jak psala Maya - zmensenina pracovniho plemene, dobra akorat k tomu, aby se mohla chova v byte pro okrasu (z estetickych duvodu)...
papillon_girl
jestli touzis po spicoidnim psikovi, kukni po utulcich, nebo klidne po spicounech s PP, na agi se taky neztrati a pokud vim, tak spicove maji taky tusim aspon 5 razu - trpaslici, maly, stredni, velky a vlci... a to v tom nejsou dalsi "spicoidni", jako vetsina severanu a buhvicojeste, v tom ja se nevyznam...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 19:35
- Nahlásit
wami
Marně tady děláš agitaci útulkových špicoidů, žába má zamluvenou malou Angínu z prvního vrhu von Schnappi Schnapp
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 19:39
- Nahlásit
Biluška
tak hele, ja jsem k necemu spicoidnimu prisla, jak slepej k houslim, a ac je to uplne bozi, tak hlasivky bych tomu nejradsi vyrizla... To je takovej infrazvuk, ze to trha bubinky... (se muze jit predpokládaná Angína vycpat rovnou )
ja jenom, ze jak tak koukam na nasi Meluzinku, tak by se mozna papillon_girl splnil i velkej sen... špicilon
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 20:19
- Nahlásit
wami
Pch, to teda nevíš jak dokáže řvát Angínka Jestlivá bude po mamince tak bude řvát ještě v embryonálním stádiu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 20:22
- Nahlásit
wami
Mimochodem operativní vyříznutí hlasivek je prý možné, informovala jsem se u veta Cenu neví, ještě to nikdy nedělal, ale dostala bych množstevní slevu ( a to tu smečku slyšel jenom jednou ). Když budeš chtít tak tě přiberem a budem tvrdit, že Meluzína je jedna z našich, abys měla taky slevu
Teď mě tak napadá, co bys taky chtěla když jí dáš takové jméno
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 22:13
- Nahlásit
Biluška
dneska jsem ji celou vychazku zabetonovavala tlamu piskotama... zatim to zabralo
ted jeste vyresit, aby nervala doma (naprosto na cokoliv) a hlavne, aby nepistela, kdyz se chysta zradlo, protoze tojeste parkrat, a poridim si naslouchadla
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2008 08:10
- Nahlásit
wami
tak by se mozna papillon_girl splnil i velkej sen
ten je fakt krásnej....... hele, oni prej papilloni jsou taky ze špice.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2008 08:18
- Nahlásit
wami
ted jeste vyresit, aby nervala doma (naprosto na cokoliv) a hlavne, aby nepistela, kdyz se chysta zradlo, protoze tojeste parkrat, a poridim si naslouchadla
Mělas jí dát normální jméno
Mě tak kdysi Winnie rozkousala polštář. Já ji honila s tím polštářem po bytě, ječela jsem "kdo to udělal, no kdo to udělal, Winice?" a chůva mi říká : " no co chceš, když jsi jí dala takové jméno"
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2008 10:17
- Nahlásit
papillon_girl
Jo ten aljašský klee kaj byl na spektru a je to ten americkej mini husky... bylo tukdysi i forum o "nových" amerických plemenech - křížencích a zpitvořeninách známých ras
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2008 10:18 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
jo a s tím jménem - to mi lidi říkajítaky Kordule dělá nějakej binec, někde zase tipicky lozí... a já zařvu "ty Konino" a mamka "no jo Konina dělá koniny..." nebo taky "Konečtinku bolí končetina "
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2008 10:20 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Biluška
ona ma jmeno uplne uzasny...
a podle pani v utulku taky mela byt "klidna, ticha, hodna, mila..." - no to by nesmela byt u nas...
ale koukam, ze to podle tech jmen vyhravam na plne care, protoze kdyz spusti Bánší, tak je to taky hustej jekot
Shelticka
a co dodat, kdyz se mastodontik jmenuje "LUMP", ze...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2008 11:20
- Nahlásit
wami
Máš dávat normální jména a byla bys v pohodě Dyť si za to vlastně můžeš sama
Shelticka
Jak to, že zase nejsi ve škole??
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2008 17:44
- Nahlásit
Biluška
jsem byla ve školeeee jsme měli počítače a já jakožto velmi pilná a snaživá studentka jsem měla už všécko všecičko hotový, tak jsem mohla na net
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 00:08
- Nahlásit
a co tenhle??
|