| Autor |
Zpráva |
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 17:42
- Nahlásit
Potrebovala by som poradit s krmenim pre hafana,nejak nechce nabrat na vahe.Krmim ho Eukanubou+Proplanom.Dakujem.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 17:55
- Nahlásit
misenka1
ahojky...
hele my krmíme Eagle packem..na vykrmení bych dala zátěžovku pokud trváš na granulích...a mícháme to s masem a přílohama..ty má pesa nejradši.
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:15
- Nahlásit
sarax
ahoj,
prilohy mi vobec nezere,teda vyzere maso a tak a zbytok tam necha.
Netrvám na granuliach,len uz neviem co mu vymysliet.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:22
- Nahlásit
misenka1
A syrový mu nejede?
Já osobně teda krmím dlouhodobě Acanu Premium Adult, ae od tý doby, co mu přistrkuju syrový maso, se pěkně oplácal.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:37
- Nahlásit
My krmíme naše pitbulloidy taky Acanou, která jim chutná a vypadají dobře. K tomu občas nějaký to masíčko nebo nožku na přilepšenou a jsou spokojení.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:38
- Nahlásit
misenka1
Krmim ho Eukanubou+
Neznám ani jednoho psa co by přibral po Eukanubě
To maso je fakt zaručený,ani nemusíš dávat přílohy,mě by po nich čuba asi neprošla dveřma
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:38
- Nahlásit
bullvnouzi
Ake syrové?
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:42
- Nahlásit
pawLINka
Nožku?Ako svoju?
Mne ten bobek nechce nohy žiadne(on je skorej na ruky).
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:45
- Nahlásit
davidkova renata
To mne nehrozi,ze by nepresiel dvermi.Ale po mase mi blinka,zezere to hltavo a do hodky to je na koberci.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:47
- Nahlásit
misenka1
Dáváme vepřový nožky - někdy vařený a někdy syrový.
Mno, s masem mám u našeho dalšího psa taky špatný zkušenosti - zvrací mi po něm. Krmím ho proto výhradně granulema - nejraději senzitivkou pro citlivé psy. Je taky hubenější, ale s tím se holt někdy nedá nic dělat. On dostává dvakrát tolik granulí než by měl a je na hranici podvyživenosti. Ale je spokojenej
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:50
- Nahlásit
pawLINka
Tak to mame rovnaky problem,ten moj vo 2 rokoch ma 20-22kg,co je trosku malo.
Teraz v poslednej dobe mam vobec problem do neho neco dostat,ale je v pohode.Zere jak sa mu chce,kolko sa mu chce,obcas za cely den neda nic,len piskoty za odmenu.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:51
- Nahlásit
misenka1
Hele všechno syrový. Víš jak to dělám? Chodím do práce a z práce kolem několika supermarketů, tak vždycky koupím ty masa, co jsou 30% sleva. Většinou druhej den končí trvanlivost, ae to neva. Koupím ze dvě misky a narvu ho tím. A za dva dny třeba znova. Nejvíc teda kuřecí celý, nožky a nebo třá v masně pěkný hřbety na polívku. A pak třeba vepřový maso nebo taky kachní krky nebo žaludky, ae po těch strašně prdí. Jak na co narazím. A normálně syrový mu to šoupnu a je to. Bez přílohy, ptž základ má garnule, že.
A fákt je z něj sádlík.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:56
- Nahlásit
misenka1
Tak to máme fakt podobný. Byly doby, kdy jsem do něj nenacpala ani polovinu granulí co měl dostat. Fakt děs, ale pak jsem si na to zvykla, protože jsem pochopila, že on to tak prostě má Ale docela pomohlo to, že jsem mu za deset minut sebrala misku a už nic nedostal až zase druhý den večer. To se snaží aspoň trochu se nažrat, aby pak neměl hlad. Vůbec se mi ale neosvědčilo u něj krmení víckrát za den. To se nažral například ráno, kdy dostal polovinu krmné dávky a večer už nesežral nic.
Nic si z toho nedělej... Pokud teda dobře prospívá a není nijak výrazně podvyživenej.
Kolik pesan měří? Můj pit má kolem 55 v kohoutku a váží kolem 27 kg. (orientačně)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:58
- Nahlásit
misenka1
zezere to hltavo a do hodky to je na koberci.
To chce trénink ,moje čuba měla před 14 dny osobní rekord,véču spapala za 6 vteřin (maso)
Jinak kámoška má stafordku.neuvěřitelný hovado,neustále v pohybu.Ted jí je asi 5 let.Kámoška je z ní hotová bo ten pes prostě NEŽERE!! Nic,nikdy,vůbec.Jediný co miluje jsou rohlíky.Říkáme jí proto Otík .Ale hubená není,prostě jen šlang.
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 19:59
- Nahlásit
bullvnouzi
Skusala som mu raz dat syrove maso a strasne sa mi po nom poblinkal,raz mi cmajznul panenku z dresu,ale po nej sa nepoblil,ale to nevim ci je dobry napad krmit ho panenkou.
A zaludky vobec nestravil,a to ich mal predvarene,tak nevim aby som ho zbytocne nezatazovala tym ,ze potom bude blinkat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
.Jediný co miluje jsou rohlíky.Říkáme jí proto Otík
misenka1
ale to nevim ci je dobry napad krmit ho panenkou.
no hele když mu chutná.....
žaludky bych ti taky nestrávila...naší jede hovězí hrubomletý,kusový,telecí,krůtí ořez,srdce a jazyky
bullvnouzi
já osobně Acanu nedoporučuju...není prej už až tak dobrá??krmila sem s ní mladou jako štěně a nic moc...Eagle jí svědčí líp....
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:27
- Nahlásit
pawLINka
No ten moj ma tak 45cm,ale vypada podvyzivene.Loptkove a kycelne kosti sa deru von a zebirka sa daju takisto pekne vsetky spocitat.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:34
- Nahlásit
misenka1
Njn, to chce zkusit a uvidíš.
sarax
já osobně Acanu nedoporučuju...není prej už až tak dobrá??krmila sem s ní mladou jako štěně a nic moc...Eagle jí svědčí líp....
No, mýmu psovi plně vyhovuje. Tže fákt měnit nehodlám. Navíc je alergik, tže zkoušet něco novýho nebudu tím tuplem. A to, že po tom neprospíval tvůj pes neznamená, že po tom nemůže prospívat jinej, nééé?
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
No ved prave,ten moj keby moze zrat piskoty tak ich zere furt.Alebo neco,co panicka papa na to by ho bolo,ale granule nene.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:37
- Nahlásit
misenka1
Začni papat granule.
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:38
- Nahlásit
bullvnouzi
tak to budem skusat,kuppim novy kartac na koberec a zacnem.
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:39
- Nahlásit
bullvnouzi
Si predstav,ze som to skusila.Jako ne uplne papat ale akoze,a ten zmetek prisiel zobol 1-2 a isiel prec slintat na pernicky.
Alwe treba priatel s nim dokazal vymydlit celu misku.
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:41
- Nahlásit
sarax
No chutna,a my sme mali na obed rohliky,a prcek si odfukoval spokojne este 2 dni.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:41
- Nahlásit
misenka1
Cha chaaaa
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 23:26
- Nahlásit
bullvnouzi
A to, že po tom neprospíval tvůj pes neznamená, že po tom nemůže prospívat jinej, nééé?
a vo co go jako??sem psala já osobně Acanu nedoporučuju..
takže sem nepsala že jinej ne že???ale co se týče složení mi nevyhovuje a sem přesvědčená že alergie mýho psa může mít původ tam...
misenka1
hele zkus to syrový a přílohy zamíchat...třeba vločky mi čuba nevybere ani náhodou
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 06:24
- Nahlásit
Acanou jsem taky krmila premium deluxe a pes přibral na 30 kg, jenže jsem u něj pak začla pozorovat, že se mi dřív unaví, neudýchá tolik, oproti jeho normálu. Takže jsem ho pak nechala, on sám "ví" jak chce bejt tlustej.
a Acana opravdu asi před rokem ?? změnila složení, taky jsme s ní pak přestali krmit
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 07:24
- Nahlásit
míšenko kolik mu je?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 08:59
- Nahlásit
žanda
tuším že MAx???je asi dvouletej..ale možná si to pamatuju blbě....
AOZ
a Acana opravdu asi před rokem ?? změnila složení, taky jsme s ní pak přestali krmit
mno tak nějak... fakt to složení vždycky študuju
teda momentálně potřebuju čubinu vykrmit o nějaký 3 kila..a tím masem jí to příjde výborný
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 09:35
- Nahlásit
sarax-no to by už měl nějaký to kilo mít,a svalečky taky..........jestli nemá nějaké zažívací problémy.....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2008 10:38
- Nahlásit
misenka1
Tak jak pokračujete, papá?
|