Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Změna granulí
Autor Zpráva
pavliina
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 23:09
- Nahlásit

Ahoj, doteď jsem krmila kuřecí Acanou ale poslední dobou to mojí feňuli nešmakuje. Chtěla bych zkusit Acanu jehněčí s rýží a zajímalo by mě, jestli je tahle jehněčí Acana určená spíše pro alergické psy? Mohla bych s ní bez problému krmit i když je můj pes zdravý ale prostě jen mlsný?

Mel
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 23:28
- Nahlásit

pavliina
jasně, že ano

pavliina
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 13:17
- Nahlásit

A nemáte s ní někdo zkušenosti, jestli je opravdu chutnější?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 13:48
- Nahlásit

pavliina
Bych řekla, že když se pes nějakých granuulí "přežranej" Chutná mu všechno, i když je to jenom malá změna... Co třeba zkusit úplně jinou značku??, Já dávala Eukanubu, ale te´d jsem zkusila Trainery, ty mu šmakujou víc.....

Mel
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 15:03
- Nahlásit

pavliina
Acanou jsem nikdy nekrmila, ale co mám zkušenosti u Eagle Packu, jakákoliv změna se projevila asi týdenní větší ochotou to žrát
Teď dávám maso a takovýhle problémy neřeším

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:15
- Nahlásit

pavliina
je opravdu chutnější
A co třebas zkusit někde sehnat vzorek...... A uvidíš, jak mu to bude šmakovart.........

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:17
- Nahlásit

pavliina
A nebo, pokud je měnit nechceš, zkus je trochu namočit v horké vodě... Pak to víc voní a je to takový správnější... Nevbo přidávat třeba do kapsiček nebo tak......

pavliina
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 23:06
- Nahlásit

Dřív jsem taky krmila Eukanubou ale to přestala žrát po roce úplně, tak jsem zkusila Acanu, chvilku jí to šmakovalo ale teď chce zase změnu, tak mě napadlo to jehněčí , jen jsem měla obavy, abych ji "nezhýčkala", když je to to protialergenní krmení - jestli se teda nemýlím. A máčet jsem jí to taky zkoušela do horké vody a na to mi taky zvysoka prdí A míchat granule s konzervou, jsem četla, že to taky není moc dobrý... A děkuji za rady a názory

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 22:37
- Nahlásit

pavliina
kup jí rybí orijen a ať to zkusí za tu cenu nežrat URL

maixnerova
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 00:50
- Nahlásit

mac1
ať to zkusí za tu cenu nežrat

no páne jo, můj pes tedy spase všechno a pokud možno ve větším než malém množství, ale tyhle granule bych snad snědla sama, kdyby se ofrňoval...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 00:54
- Nahlásit

pavliina
tak mě napadlo to jehněčí , jen jsem měla obavy, abych ji "nezhýčkala", když je to to protialergenní krmení

Já mému psovi kupovala hodně dlouho jehněčí Nutram (taky pro alergiky) a rozhodně ho to nijak nezchoulostivělo...

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 11:14
- Nahlásit

pavliina
ahoj. nevím jak je to u jiných, ale náš první pes mohl jedny granule jíst jen tak půl roku a pak potřeboval změnu, protože mu přestaly chutnat. takže to není tím, že by byl zmlsaný, ale prostě jich je třeba přejedenej. teď máme štěně a zkusila jsem různý ze střední třídy a musela jsem je měnit jen kvůli tomu, že měl po všech průjem teď jsem objednala First Class, ty měl jako úplně malinkej a seděli mu tak je bude mít znovu

Mel
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 13:10
- Nahlásit

jejdajaja
pak potřeboval změnu, protože mu přestaly chutnat.
no, neřekla bych, že potřeba měnit granule je dána tím, že psovi přestaly chutnat.... já teda řeším, abych mu dávala to nejlepší (bohužel, u nás asi jen dvě značky), takže to, že mu to nechutná, je jeho problém - nic jinýho nedostane

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2007 20:22
- Nahlásit

Mel
no, u nás taky nic jinýho nedostane a žrát to musí, ale většina lepších značek má i jiné příchutě než jednu takže není potřeba měnit značku já to měnila jen kvůli tomu, že mám štěně a měl po všem průjem ale First Class jsou snad dobré granulky, a tak je bude dlabat a tlačit krásný bobky i kdyby nechtěl

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání