| Autor |
Zpráva |
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:41
- Nahlásit
chtěla jsem se Vás zeptat, jak často bych měla koupat psa, tím nemyslím šampónem, to vím, že max. 2krát ročně, ale myslím, jako nechat ho máchat se v rybníku. Chodíme se psem o víkendu - pátek, sobota i neděle i někdy v týdnu, říkám si, jestli to není moc často namáčet jeho srst. Co myslíte? Někde jsem taky četla, že není dobrý nechat psa po výlezu z vodu oschnout normálně, že je potřeba ho pokaždý vytřít a to teda nedělám, vždycky ho nechávám oschnout, stejně lítá, má radost,že je u vody, takže je suchej za čtvrt hoďky.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:45
- Nahlásit
V přírodě šelmi psovité taky nikdo nevysušuje... V poho, pokud je teplo a sluníčko, neřeš to.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:45
- Nahlásit
handula
já koupu psy každý den v rybníku (teda když mi to vyjde časově přijet z práce aby stačili proschnout na noc), když jsem doma koupou se třeba 5x denně. Oschnout je taky nechávám normálně, chvilku se spolu honěj a mohli by jít znova. Jen v dubnu kdy se začali koupat sem je vytírala, přeci jen bylo chladno, ale teď jim to nevadí
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:49
- Nahlásit
já se ptám taky trochu proto, protože mi přijde, že víc líná, proto mě napadlo, jestli to častý koupání mu dělá dobře, možná líná, protože je teplo nevím...
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:08
- Nahlásit
handula
díky tý vodě se chlupy uvolňují líp a rychleji
|