Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / jak často by se měl koupat
Autor Zpráva
handula
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:41
- Nahlásit

chtěla jsem se Vás zeptat, jak často bych měla koupat psa, tím nemyslím šampónem, to vím, že max. 2krát ročně, ale myslím, jako nechat ho máchat se v rybníku. Chodíme se psem o víkendu - pátek, sobota i neděle i někdy v týdnu, říkám si, jestli to není moc často namáčet jeho srst. Co myslíte? Někde jsem taky četla, že není dobrý nechat psa po výlezu z vodu oschnout normálně, že je potřeba ho pokaždý vytřít a to teda nedělám, vždycky ho nechávám oschnout, stejně lítá, má radost,že je u vody, takže je suchej za čtvrt hoďky.

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:45
- Nahlásit

V přírodě šelmi psovité taky nikdo nevysušuje... V poho, pokud je teplo a sluníčko, neřeš to.

Ghianika
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:45
- Nahlásit

handula
já koupu psy každý den v rybníku (teda když mi to vyjde časově přijet z práce aby stačili proschnout na noc), když jsem doma koupou se třeba 5x denně. Oschnout je taky nechávám normálně, chvilku se spolu honěj a mohli by jít znova. Jen v dubnu kdy se začali koupat sem je vytírala, přeci jen bylo chladno, ale teď jim to nevadí

handula
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:49
- Nahlásit

já se ptám taky trochu proto, protože mi přijde, že víc líná, proto mě napadlo, jestli to častý koupání mu dělá dobře, možná líná, protože je teplo nevím...

Ghianika
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:08
- Nahlásit

handula
díky tý vodě se chlupy uvolňují líp a rychleji

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání