Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Najde se páník pro welššpringla???
Autor Zpráva
Tery
# Zasláno: 17 Čen 2005 07:40
- Nahlásit

Překopírováno, nevkládám já, jen se snažím pejskovi pomoci najít vhodného zájemce o toto krásné plemeno

Včera jsem takhle šla se psem na prochajdu a potkala jsem dvě paní, který dělají cvičitelky na nedalekým cvičáku. Když viděli, že mám welššpringra, tak prej jesli nechci ještě jednoho. Je to asi roční, nebo 1,5 letej pejsek s papírama po dobrých rodičích. Panička se ho chce zbavit, protože ho nezvládá, Já bych si ho vzala, ale stačí mi ten můj 4 měsíční rarach. Navíc panelák, blbí sousedi,... Kdybyste náhodou někdo měli zájem, nebo věděli o někom, kdo by si pejska vzal a měl čas se mu věnovat, tak volejte na číslo 608 972 779 nebo 731 238 906. Jsou to čísla přímo na tu cvičitelku, která by vám řekla víc. Tak pejsovi hodně štěstí ať najde nového a lepšího páníčka...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 08:33
- Nahlásit

Já jedu zítra na tu oblastní výstavu do Kunratic. Tak pokud autor souhlasí, tak to tam někde vyvěsím s těmi tel.čísly. Třeba je to šance a někdo by si ho rád vzal na práci, jestli je šikovný.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání