Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Granule Trainer a Happy Dog (profi-linie)
Autor Zpráva
Nero
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 22:29
- Nahlásit

Zdravím.

Prosím všechny, kteří mají zkušenost s těmito granulemi, aby mi napsali jak jsou nebo byli spokojení, nebo nespokojení.
Moc děkuji!

Galadriel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 23:26
- Nahlásit

Nero
Taky zdravím,

víš, ono je to individuální! Někomu ty granulky sednout můžou, jinému psovi zase ne. Nedá se to posuzovat obecně. Zkus a uvidíš, jestli budou jedny nebo druhé Tvému psovi sedět. Znám to podle svého psa, někdo mi doporučil určitou značku, že je skvělá, ale můj pes měl po ní průjem. Už na to nedám. Ale rozhodnutí je na Tobě!

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 06:43
- Nahlásit

Nero
Já krmím už několik let Trainer. Mám docela různorodou smečku od štěňat, přes velmi zatěžované agiliťáky až po důchodce, žrali to všichni a všem to sedlo. Kámoška má dvě berňačky, na moji radu zkusila a fenám to absolutně nesedlo. Takže jak říká Galadriel - vyzkoušej a uvidíš

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 07:02
- Nahlásit

Nero
Presne tak ako pisu. Nam sadli ako rit na serbel rybacia rada Fitness. Ale napr. aktiv od toho isteho vyrobcu uz nie, taktiez nie rybacie granule od inych vyrobcov... Je to hodne individualne. Ja som spokojna a dufam, ze pes aspon ako tak

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:44
- Nahlásit

Mám dotaz trochu mimo téma a trochu k tématu
Už cca 2 týdny krmíme novými granulemi (FM) a naše čubinka po nich strašně moooooc kaká, občas je to měkčí. Myslíte, že máme vydržet, že to zlepší? Od kdy poznám, že granule sedí? Já někde četla, že to trvá cca 6 týdnů, než si na ně pejsek zvykne.
Granule se mi "líbí", chtěla bych u nich zůstat.

articek
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:53
- Nahlásit

Nero
no u naší smečky jsem vyzkoušela docela dost firem,ale nakonec jsem zůstala právě u Happy dogu ( Profi linie ) Tím, že je naše smečka různě v zátěži a mají různý věk, u jiných firem jednomu nesedělo štěněčí, druhému zase zátěžovka. Tady se to sjednotilo a vyhovuje jim to všechno

venda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:53
- Nahlásit

Nero
já dostala Happy Dog ke štěněti, že je na ně zvyklé, nebylo, nežralo je a chvíli jsem vařila, 12 kg granulí věnovala strážákum, teď mi vypadly zapomenuté rok staré, rozsypaly se po zemi a čuba se na ně vrhla jak kdyby týden nežrala, tak jsem zkusila HD Premium Croq, dva dny to nadšeně žrala a teď už zase nic, ale on jí asi podstrkuje skorotchán
takže bych řekla, že jí celkem chutnaj, žádnou změnu nepozoruju (předtím Hills, předtím Royal Canin, všechno stejné)

viky
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 09:16
- Nahlásit

Staryho Britta jsem mela na ProPlanu, podle me a dalsich je to super kvalitni krmeni, ale jemu to nesedlo, mel hnusnou srst, matnou a v kohotku lamavou, pak jsem si od Karla Strouhala vzala HD, tehdy tu nejlevnejsi radu a do mesice sem mela jinyho psa. A uz jsem u HD zustala, navic oba dalsi psi na nej byli od chovatelky zvykly. Takze ted krmim Premiovku Senior crog, Profi linii 30/20 a Junior crog a spokojenost maximalni. Trainier jsem vyzkousela jednou a pes mel po nem srajdu jako ja po cinsky specialite u nas v praci... Ale muj vet ho krmi a je s nim nadmiru spokojenej. Takze je to hodne individualni. Treba zkusit a pak se uvidi.

ajunka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 10:17
- Nahlásit

s Happydogem mám dobré zkušenosti psi jsou po něm naprosto hezký lesklá srst černá je černá- chutnat jim chutná a moc a to už jim krmíme dva roky v kuse beze změny- kteoru ale plánujeme at maj taky chvíli něco jinýho. krmíme Premium croq ale champion croq je vybornej pokud chcete aby hafika přibral

Nero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 14:58
- Nahlásit

Velmi děkuji všem za popsané zkušenosti s granulemi těchto značek.
A přeji všem spokojení hafíky.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 11:41
- Nahlásit

Ariška
To, jestli psovi granule sedí, zjistíš cca po 1 - 2 měsících. Pak uvidíš, jakou má kondici, stav srsti a jak často chodí dělat potřebu a jestli třeba nemá průjem.
Přechod na nové granule musí být pozvolný, postupné přimíchávání nového krmiva do starého. Přecházení by mělo trvat tak 10-14 dní. Teda podle mého. Zažívací trakt se potřebuje adaptovat na nové krmivo. Ale i pak můžeš zjistit, že tyto granule psovi prostě nesedí!

Galadriel
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2007 11:43
- Nahlásit

viky
No vidíš! Mě pes na ProPlanu skvěle prospívá! Zlepšila se mu srst a celkově se mu upravilo zažívání, trpěl častými průjmy. Proto jsem tu psala, že je to opravdu individuální. Sama jsem vyzkoušela asi 10 značek granulí, než jsem natrefila na ty správné!

AOZ
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 07:30
- Nahlásit

jsou prosím nějaké nové zkušenosti s těmito dvěma značkami?? Trainerem krmím už dlouho a uvažuji o změně..a napadal mě HD neb má u nás sklad

Terri
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 09:06
- Nahlásit

Já mám občas Trainera a jsem spokojená. KDysi se to tu probíralo v jakémsi tématu - složení - a Trainer vycházel skoro nejlépe co do kvality.

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 09:10
- Nahlásit

my presli na Trainer z Chicopee a lepsi srst, mnozstvi odpadu asi tak stejne.... mam na nem 3 psy, jedna na Fitness rade, dve na lightce - ted nova rada Natural.

AOZ
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 11:54
- Nahlásit

Terri
toho jsem se zúčastnila takže zůstaneme u Traineru

Terri
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 13:48
- Nahlásit

AOZ
toho jsem se zúčastnila takže zůstaneme u Traineru
líbily se mi ještě granule IMAGINE, ale nemají moc v česku zastoupení

Baileys
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 14:45
- Nahlásit

Jsme ted přeši na Happy dog,tedy s střídáním Kronche a super!!
Já tedy beru 20kg Sportive

Evelyna
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 17:59
- Nahlásit

Nero
Od května krmím feny Trainerem Energy a Daily medium a můžu říct že dobrý, jedna fena po všem srajdí, ale Trainer jí vyhovuje. Na Trainer baby medium jsme teď odchovávali štěňata a spokojenost, tak že zatím to měnit nebudu, protože ten poměr cena-kvalita vychází velice dobře.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 19:39
- Nahlásit

Který granule trainer jsou zátěžovka? Nikde to nemůžu najít...

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 19:48
- Nahlásit

Trainer Professionale Energy Performance

Danča
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:45
- Nahlásit

Nero
Lepší je, než se ptát komu to jak sedne, podívat se na složení a uznat, zdali je to vhodné krmení či nikoliv. Jak se píše nahoře, každému sedí něco jiného a žádným krmením se nikdo nezavděčí všem. Jsou špičková krmení u kterých se stane, že psovi nesedne a naopak, jsou krmení ,,jak říkám paznehtí,, ktěří některým psům chutná a kupodivu i svědčí.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání