| Autor |
Zpráva |
BF
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 22:50
- Nahlásit
Máme dvouměsíční štěně labradora, usnulo nám v boudě.
Venku je zatím teplota kolem 15 stupňů, k ránu bude chladněji. Bojuji s tím, jestli ho přenést domů, nebo jestli může bez obav spinkat venku. Jaké by takové štěňátko mělo mít ideální teplotu k pobytu venku?
děkuji za info
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2005 07:51
- Nahlásit
BF
O labrouška se neboj, v tomto počasí už klidně může spát venku-pokud chce a pokud chcete vy.
Labradoři jsou odolní psi, byli vyšlechtěni k namáhavé práci ve studené vodě a v těžkých pobřežních terénech. Vadí spíš průvan a vlhko, ale to asi každému psovi.
Já mám labradory tři, jsou stále s námi, ať v bytě nebo venku, ale v noci by doma být ani nechtěli, hlavně v zimě když se topí-je jim vedro.
|
BF
|
# Zasláno: 18 Čen 2005 08:24
- Nahlásit
Děkuji za odpověď.
Je fakt, že vypadá spokojeně, chlad mu opravdu nevadí.
Naopak když vyleze sluníčko, vypadá dost líně a leží někde v chládku. Ale to asi většina psů. Já bych v létě s kožichem chodit nechtěla.
Poradila by si mi, kdy jste začali u Vás s koupáním a s plaváním v rybnice. A jestli mu mohu na 2-měsících napustit třeba vaničku s vodou. Jsme doma holt začátečníci a nerada bych udělala něco nerozumného. Pročetla jsem nějakou tu literaturu, ale spoustu informací jsem nenašla. Pro někoho možná hloupé dotazy, ale pro mě důležité.
děkuji!!!
|