| Autor |
Zpráva |
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 13:13
- Nahlásit
Ahojky, nemáte někdo typ na nějaký freeware soft, pro seznam psů. Nejlépe, aby "to" spočítalo i koeficient příbuznosti. Stáhla jsem si trial verzi pedigree z webu tenset.co.uk, ale se svojí chabou znalostí angličtiny v tom tápu. Takový softík v češtině, to by bylo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:52
- Nahlásit
Genealog, adresu už přesně nevím, je to vynikající program, bohužel zdarma verze nemá technickou podporu a od pár lidí vím, že se jim to nepodařilo rozchodit. Mě to běželo několik let na starém počítači, teď mám nový a už mi to nejde spustit, takže moje pracně budovaná databáze je v ......
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 15:20 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
Maya
Argosek to rozchodi...je ho treba oslovit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 15:31
- Nahlásit
overgod
To myslíš vážně nebo ne? Já ty tvoje vtipy někdy nestíhám.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 15:49
- Nahlásit
Jsem našla tu adresu http://www.genealog.wz.cz/
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 16:12
- Nahlásit
Maya
tak nevim to jiste, ale mozna jo ty vtipe......zeptej se ho...asi zalezi, co to je za program a tak....jdu na to taky kouknout...co ze Ti to teda presne nefunguje?
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 16:16
- Nahlásit
Maya
http://www.genealog.wz.cz/view.php?cisloclanku=200 4012607
a kontaktovala jsi je? píší, že když při přechodu s problémy se možno na ně obracet....
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:20
- Nahlásit
overgod
Maya
díky moc, koukla jsem na ten link a vypadá to fajn. Zkusím to a dám vědět.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:24
- Nahlásit
Maya
dik za zajimavy odkaz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:15
- Nahlásit
overgod
Jenže já neupgrejduju, mám pořád tu samou nejnovější verzi, jen jiné pc. Tam píšou, že technická podpora je pouze u placené verze, takže jsem jim nepsala.
Mě se to normálně nainstaluje, ale jak to chci spustit, tak se Microsoft omlouvá za vzniklé potíže ....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:17
- Nahlásit
Lesanka
dejavu
Doporučuju stáhnout si příručku, podle mě vynikající v tomhle programu jsou uživatelské filtry a jejich nastavování je v příručce dobře popsané. Taky je třeba na začátku nastavit databáze a tak.
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:34
- Nahlásit
Maya
Včera jsem celý večer upravovala filtry, stáhla si příručku. Nemohla jsem se od toho odtrhnout. Opravdu musím přiznat program je moc pěkný, přehledný a vše je srozumitelně popsáno. Těším se večer domů, jak si tam budu klepat data.
Mám MS Windows XP a zatím jsem nenarazila na žádnou nepříjemnou hlášku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:50
- Nahlásit
Lesanka
Já měla dřív XP Pro a šlapalo mi to, teď mám XP Home a nejde to. Tím chci jen říct, že asi u tohohle programu musí být člověk připravený na to, že ho po výměně počítače nemusí nerozchodit. Protože to je fakt k vzteku.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 01:03 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Lesanka
Funguje ti aj ten generator html? Lebo to je jedine, co nefunguje mna a podla mna dost podstatna vec. Nevytvaraju sa odkazy totiz a hlucha stranka mi je na nic.
Aaaa, uz som nasla chybu. Problem bol v definovani policka
|