| Autor |
Zpráva |
overgod
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 18:15 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
Víte o tom, že pokud pustíte psa proběhnout se na chodbu(případně i jiné činnosti vykonávat) v obytném třeba činžovním nebo panelovém domě, kteří jeho majitelé zamykají, je to legislativně nejspíš OK? Údajně totiž nejde o veřejně přístupné prostranství a tak se například tímto:
STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA
Obecně závazná vyhláška
č. 13/2006,
kterou se mění a doplňuje obecně závazná vyhláška č. 12/2005, kterou
se stanoví pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství a vymezují
se prostory pro volné pobíhání psů na území statutárního města Ostravy
nemusíte trápit ....... neboli ))))
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 18:40 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit
to je paráda,některejm se to bude i převelice hodit ,ještě,že tě tu máme
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 21:04
- Nahlásit
že já nebydlím v obytném domě, hned by bylo o starost míň-stačí otebřít dveře a světe, starej se.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 21:10
- Nahlásit
ze ja nebydlim v obytnem dome, hned by bylo o starost min-staci otebrit dvere a svete, starej se.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 22:21
- Nahlásit
overgod
a můžu i já ?
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2007 23:05
- Nahlásit
ze ja bydlim v druzstevnim dome, kde na podobne mysli domovni rad
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 00:04
- Nahlásit
mac1
jasný ...doufám že to platí pro Prágl...už se těším až bude hoodně kosa ani nenastydnu
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 00:16
- Nahlásit
Kniga
domovní řád je príma, ale co Ti kdo udělá, když ho nedodržíš?
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 00:17
- Nahlásit
mac1
nevím, pokud je nebudeš po příchodu trestat, tak asi jo
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 00:19
- Nahlásit
overgod
pokuta, vylouceni z druzstva etc. postihy jsou tam dost popsany a kazdy to musel podepsat pri vstupu do druzstva. Nastesti je tedy fakt, ze i v predstavenstvu jsou lidi z psekama bo v jinych domech to vypada na to, ze musis i psat, zadaost kdyz si chces psa poridit. Ale na to sem uz kdesi cetla, ze pes je preci de jure vec a stejne jak ti nikdo nema co kecat co si poridis za skrin tka ti nemuze kecat ani do psa... ale znas lidi no.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 00:47
- Nahlásit
Kniga
nooo vyloucit z druzstva Te mohou...to asi jo...ale kdo by to delal? a proc? z bytu Te stejne nedostanou..IMO tedy...aspon jsem neslysel, ze by nekdo nekoho dostal ze statem chraneneho najmu na zaklade porusovani druzstevnich stanov navic takovehoto charakteru nicmene mozne to je...ale neverim
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 02:42
- Nahlásit
No tak vyloucit mozna ne, ale treba by si nalsi neco na zaklade ceho se vyloucit da, nebo by jinak zneprijemnovali zivot jsou to lid tedy jsou to bestie... No alejak rikam, este, ze mame v predstavenstvu pejskare, bo jeden pes tu pokousal ve dverich jednu zenskou. Malem to vypadalo na zakaz psu, nastesti je to jak to je. Pes musel zacit chodit na cvicak, mel i instruktora v baraku,aby ten odhalil chyby vychovy a je to v pohode..
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 06:37 - Změnil/a: Mipooo
- Nahlásit
overgod, all
sice nebydlim v druzstevnim byte, ale tohle by me zajimalo - pokud bych mel hypoteticky pripad, ze chci psa a v rade je napsano, ze musim nejdrive pozadat a neudelam to, tak co mi muzou? Vyloucit mne? Co pak? Jak pises, vyhodit te stejne nemuzou
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 09:26
- Nahlásit
Mipooo
no mne by to zajimalo taky, ale jedinej zpusob, jak se to dozvedet je to vyzkouset nebo se aspon zeptat nejakyho dobryho pravnika...zde to budou zase jen ty nase splechty brepty
|