| Autor |
Zpráva |
Johule
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:51
- Nahlásit
Ahoj,
nevíte někdo, kolik stojí dodat maso od vetamixu do Brna tím jejich rozvozem? Díky moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:55
- Nahlásit
Johule
http://krmivo.vetamix.cz/
Koukni sem,ale v Praze to maj tak,že když objednáš 50kg a víc,tak vozej zdarma.Kde všude maj pobočky se tam asi dočteš.
|
reddog4
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:58
- Nahlásit
Zaváží až od 50 kg, jinak ne. Potom je možnost kupovat maso normálně ve zverimexech nebo se domluvit s více lidma z Brna, kteří by taky odebírali a dohromady by byl velký závoz, pak byste si to rozebrali... Ale to jen pokud nemáš velký mrazák, jestli jo, tak je to pohoda;)
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 12:19
- Nahlásit
tak díky....myslela jsem že od 50 kg je rozvoz zdarma, jinak se źa něj platí....tak se zkusím domluvit s nějakýma známýma....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:41
- Nahlásit
Objednala jsem (poprvé) maso u vetamixu. Zatím žádná odezva. Jak to probíhá dál-potvrdí aspoň, že obj.přijali a sdělí datum závozu, nebo je mám otravovat dotazy?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:47
- Nahlásit
Ketrin
zavolají ti a domluví se s tebou na závozu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:49
- Nahlásit
Ketrin
oni mají své pravidelné trasy, takže ti to přivezou, až pojedou tu trasu někde u tebe. Pro příště pak už budeš vědět, že ten a ten den v týdnu ti budou vozit maso
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:50
- Nahlásit
Mel
dík
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:51
- Nahlásit
Johule
Dovezou kamkoliv zadarmo,ale pouze 50 a více kg a minimálně polovina musí být maso.Teď jsem to tam zjišťovala,páč bydlím v p.delákovicích a hodně z ruky,ale jsou moc ochotní.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:53
- Nahlásit
Mel
Doufám, že se to osvědčí, pořád chodit po řeznictvích mě už nebaví...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:19
- Nahlásit
Ketrin
já myslím, že budeš spokojená... sice to občas trošku smrdí (ne vždy, jen některé várky), ale mýmu psu to neva a já tan smrádek přežiju.... Jinak jsem včera poprvé vyzkoušela od Vetamixu ryby a jsem nadšená. Je to jen čistej losos - odřezky masa, které se asi porcuje na stejky, pravda, ta hřbetní část je samá kost, ale to, co je u ploutviček je krásné čisté masíčko
Co se mi moc neosvědčilo je drůbeží s mrkví, to jsou snad jen semleté kosti (i když taky známý říkal, že to měl skoro čisté), jinak já kupuju hovězí hrubomleté, hovězí srdce a jazyky a na stopu hovězí kusové, výborný je krůtí ořez - to je taky bomba.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:27
- Nahlásit
Mel
O těch rybách jsem to tu právě někde ráno četla, tak jsem je taky objednala.
Mrkev-na co kupovat mraženou, tu nastrouhám čerstvou
Myslíš, že by ten krůtí ořez byl i pro štěňata? - v těch 4-5 týdnech kdy už začínají normálně dlabat?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:36
- Nahlásit
Ketrin
Gratuluju k objednavce. My jsme tez spokojeni mnohaleti odberatele. Objednavala sis po telefonu ci pres email? - to jim nekdy trva dyl, lepsi je tam vzdycky zavolat...
Ad kruti orezy - luxus, klidne pro stenata, sama bych jim to nekdy snedla.
Mel
Ryby jsou cim dal lepsi, ja teda davam komplet i ty hrbetni ploutve..
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:01
- Nahlásit
Ketrin
jj, z krůtího ořezu by si člověk normálka udělal čínu
Fifi
já je dala včera taky, ale to víš, já mám z rybích kostí panickou hrůzu, tak jsem trnula a trnula a nic a nic Takže v příští várce bude aspoň deset kilo rybiček...
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:52
- Nahlásit
nevíte náhodou někdo, proč se to prodává jako maso pro psy a ne jako pro lid? ty cenový rozdíly jsou docela velký....
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:58 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Johule
heled přiznám se,už dlouho,to jsem ještě něměla Ferdu ani žádného psa,jsem něměla co jíst a pracovala jsem ve zverimexu a vozili tam maso od vetamixu,a jeden tejden před výplatou jsem nměladoma ani kousek chleba a tak jsem zkusila maso od vetamixu,bylo to hovězí kusové,udělala jsem normálně základ jako na guláš a jak jsem si šmakovala,pak jsem se svěřila kolegini a ta prozradila že tohle taky takle dělá když nemaj co do huby
rozdíl mezi normálním gulášem a tohodle pro psy bys nepoznala
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:01
- Nahlásit
myslite, ze kdybych si na chvili vlezl do mrazaku a tvaril se jako zmrzle maso, tak by me vetamix odvezl zadarmo do prahy? vic nez 50kg podle posledniho vazeni mam a jsem ted be auta
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:05
- Nahlásit
argosek
Puš,puš.....a padni,nebo nehraju!!!!!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 18:56
- Nahlásit
jablunka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 19:46
- Nahlásit
Mel
já beru to mletý drůbeží (ne s mrkví) a to že jsou tam semletý i kosti mi naopak vyhovuje - nepřidávám žádnej vápník, jenom zeleninku, jogurty a tak...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 20:56
- Nahlásit
Johule
protože je to maso z nucenýho výseku, to se pro lidi nesmí používat... nebo to jsou prostě odřezky (to třeba ten krůtí ořez a ryby).
birma
no, to už je mi zase sympatičtější dávat psu kosti vcelku... navíc, já musím s kostma opatrně, on se pak nemůže vys*at a po tom drůbeží to bylo zrovna tak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 20:59
- Nahlásit
Mel
to mě je sice sympatický taky, ale kostí vcelku zase nemůže sežrat tolik (i když Altárek.... ) navíc v tomhle nejsou jenom kosti, je to prostě svalovina, vnitřnosti a kosti semletý všechno dohromady, což mi přijde nejsympatičtější...
to, že ho to trochu zabetonuje mi nevadí - má po většině krmení přesně opačný problémy...
a navíc, pokud toho ten pes sežere denně kilo a víc...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:01
- Nahlásit
birma
pes sežere denně kilo a víc...
jen neke, stejně víme, že ho trápíš hlady, chudinku malýho
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:03
- Nahlásit
Mel
já ti ho někdy půčim jo? uvidíš ho - kyselinu
Altárek v mém podání :
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:08
- Nahlásit
birma
vidíš, já mám zase nežravce... teda teď už žere, ale co jsem si s ním užila - to byl masakr... a dneska mě zase dostal, schovávám mu vývárek, aby měl dobrý pitíčko, naleju mu to do misky, on k tomu přijde, čuchne a odvrátí se.... fakt toho čokla nechápu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 21:11
- Nahlásit
Mel
někdy tohle skoro závidim (většinou v situaci, kdy mám skoro ukousnutej prst, protože jsem při nabídce masa včas nestáhla ruku
(a jedna funny story - když byl malej vybrakoval kočce záchod a nažral se kočkolitu, protože kočkolit pohlcuje vodu zapil to asi pěti litrama a pak blil kudy chodil hnědou vodu - tolik k tomu, že o jeho pažravosti nekecám - nikdy by mě nenapadlo, že pes bude žrát kočkolit :eek
|