| Autor |
Zpráva |
Jakub_mt
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 01:33
- Nahlásit
Zdravím, naša fena je už takmer 7 týždnov po porode, ale zda sa mi stale sprostejsia. Myslel som, ze ju to prejde, ale akosi nic... Jednoducho, stale skace na dvere, v snahe dostat sa do domu, aj ked ju za to potrestame, niekedy ked niekam ideme, nastupim do auta a ona si nastupi tiez , niekedy mi to tak pripada, akoby tym svojim stencom chcela ujst...
neviete niekto poradit???
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 01:57 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Jakub_mt
poradit neumím, ale kdysi jsem se zúčastnila pátrací akce po novopečené matce labradorce. Šla se svými páníky na procházku a najednou zmizela. Už byli skoro doma a najednou u nich nebyla. Tenkrát jsem dělala v jedné blízké galerii, kam ji také přišli hledat. Zavolala jsem policajty a vysvětlila jim, že je to velmi akutní, protože fenka má doma 8 malinkejch šťěňat, který potřebují papkat. Náhodou tam byl nějaký velmi rozumný a policisté ji skutečně odpoledne našli, přidala se k nějakým lidem, kteří jí byli sympatičtí (a jedli hamburgry ) a šla s nimi na výlet. Prostě si chtěla udělat dovču...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 07:50
- Nahlásit
Jakub_mt
Po 7 týdnech už má fena štěňat plný zuby.Ta naše od štěňat utíkala zhruba po třech týdnech každou chvilku.Ale nikdo ji nenuti u nich být a sama se vracela,jen jak je zaslechla zakňourat.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 08:32
- Nahlásit
A má možnost od štěňat odejít, když chce? Dát si pauzu? Třeba přelezením nějaké zábrany či ohrádky, aby si mohla chodit tam a zpátky, jak chce?
Přikrmujete štěňata, tak jak máte??
|
Jakub_mt
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:38
- Nahlásit
LucieS
Jj, ma moznost od nich odist, aby sa k nej nedostali...
A uz ich neprikrmujeme, pretoze uz ich krmime vacsinou iba my, iba prilezitostne si cucnu matkinho mlieka...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:00
- Nahlásit
Jo to je fakt, slovo "přikrmování" asi není úplně ono .
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 14:45
- Nahlásit
Moje Sárečka štěňata odstavila po pěti týdnech, kdo chtěl ještě potom cucnout, ten dostal rafa. Do té doby byla maminka vzorná, ale přece se nenechá zneužívat harantama, co už umí sami jíst.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 15:27
- Nahlásit
Jakub_mt
niekedy mi to tak pripada, akoby tym svojim stencom chcela ujst...
Řekla bych, že se nemýlíš Taky si potřebuje dát pauzu.
Já bych ji to umožnila.
|
Jakub_mt
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 18:53
- Nahlásit
aren
Jj, aj ta nasa sa vola Sara ;)
|