Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Pluto odletel nam
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
koprofil
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:23
- Nahlásit

jste to vubec nepochopili, Pluta odnesl Kan do pekla, protoze Pluto sezral Kleu

viky
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:27
- Nahlásit

koprofil
no tak do pekla by se museli zavrtat do zeme, ale PanTau rikal, ze mu zmizel ve vzduchu. Jeste na neho maval packou. To znamena, ze letel do nebe za babickou.

koprofil
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:44
- Nahlásit

viky
ty joooty evidentne neznas letovou trasu do nebe ...boooze, co my jsme to za narod takovy zaklady

Bela
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 15:03 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

koprofiljste to vubec nepochopili, Pluta odnesl Kan do pekla, protoze Pluto sezral Kleu

ee, pravda je taka, ze nie Kan odniesol Pluta, ale Pluto odniesol Kana za ucelom nasledneho zozrania

lusy13
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 16:23
- Nahlásit

jak na me maval packou a pak uz otocil hlavu a koukal kam leti.

a co ked to bolo uz predom pripravene. Pluto sa uz s panickom nudil, tak sa rozhodol, ze ho opusti. nechcel mu len tak jednoducho utiect, tak sa rozhodol nafingovat unos. na rozlucku mu zamaval a potom uz si spokojne uzival vyhlad a rozmyslal nad svojou lepsou buducnostou.

pantau
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 21:47
- Nahlásit

Ja porad tady vidim, ze si delate legracu. Ja jsem hodny a chci poradit a vy delate takovy neplechi tady.

koprofil
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 22:28
- Nahlásit

pantau
dyk vám radíme, jak můžeme právě proto, že vidíme, jak jste hodný.

A jste si jistej, že to byl Kan a ne třeba KOHN?
A kdo j podle Vás ten Kan?

Bela
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 22:31
- Nahlásit

koprofilA jste si jistej, že to byl Kan a ne třeba KOHN?
sak to hovorim uz od zaciatku!!!...ale on to furt zatlka...

Garfield
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:49
- Nahlásit

pantau
Budiž mu hnízdo lehké.

overgod
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 09:16 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit

pantau
tak jsem si řekl, že když tu tak všechny dámy pomáhají těm psékům, takl že bych také měl

aktivoval jsem tedy své T-SCHOPNOSTI a rychlostí větší než rychlost světla vymezil Kanovu pozici a pak jej přivolal až k nám ku baráku .

bohužel ale, co čert co na fangogovi jezdil nechtěl, kan přiletěl, ale posadil se hodně vysoko, sviňák jeden, takže fotky moc vyvedené nejsou nebo spíše v tom zvětšení jsou již mázlé a šumící ...nicméně pro pantaua by mohly být nápomcí v tom, že uvidí, e Kan sebou jeho pluta nemá a dušoval se mi během T-PŘENOSU, že ani žádnýho Pluta nevzal a neodnesl

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 09:25
- Nahlásit

overgod
Pane, já se nechci dotknout Vašich T-schopností, ale to, co jste přivolal a vyfotil není Kan, to je jakýsi holub . Jinak ovšem máte pravdu v tom, že Kan Pluta neodnesl, neboť Kaňka říkala, že její starý byl ten den doma a koukali spolu na televizi. On to měl starej Kan za trest, neboť předchozí večer lítal za mladýma poštolkama

overgod
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 09:30
- Nahlásit

Biluška
Pane, já se nechci dotknout Vašich T-schopností, ale to, co jste přivolal a vyfotil není Kan, to je jakýsi holub . Jinak ovšem máte pravdu v tom, že Kan Pluta neodnesl, neboť Kaňka říkala, že její starý byl ten den doma a koukali spolu na televizi. On to měl starej Kan za trest, neboť předchozí večer lítal za mladýma poštolkama
Vážená paní, pokud tohle je holub, tak jedině origoš z Pripjaťský linie tzv gama-holubů ... zkuste prosím náhlednout na to srovnání s těmi kaštanovými lístky......já vážně nechápu, proč si tady myslíte, že Kan vy mělo bejt Káně...Kan je tohle nebo vy snad jste u tohoto Kana schopna určit plemeno?

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 10:27
- Nahlásit

overgod
nebo vy snad jste u tohoto Kana schopna určit plemeno?
Jistě, neboť Pantau hned ze začátku jasně uvedl, že se jedná o Káně Kan.
origoš z Pripjaťský linie tzv gama-holubů ...
To je možné, ale pořád je to holub. Velkej, ale holub. Nemůžu za to, že v tom vašem chemickém kraji máte všechno zmutované

overgod
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 10:33
- Nahlásit

Biluška
no tak to pantau asi trochu poplet, když ho prve psal s velkým K...ale to nevadí, to bude tím, že von jezdí stále dokola a to jen jedním směrem

Kan je prostě tohle a srandu si dělej z někoho jinýho!!! šak počkej až ti takovej holub větší něž Káně přistane před oknem nebo sežere Lilátko.....tě sranda přejde ......ty už si jako viděla takhle velkýho holuba jo?

viky
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 10:44
- Nahlásit

Biluška
overgod
hele, hele Kan se pozna podle hovna. overgod pockej pod stromem az se vytento a jestli bude velky, takl je to Kan prevlecenej za holuba.

Bela
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 10:52
- Nahlásit

nebude to tento?

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:09
- Nahlásit

overgod
Si děláš pérdel, ale kvůli takovýmu Kanovi jsem se předevčírem málem zase nabourala. Valím si to domů z Osoblahy, cestička lemovaná švestkama (švestkoněma? jak se vůbec jmenuje strom, co na něm rostou švestky? ), zpívám si s Michalem Davidem, najednou z jedné té švestkoně vzlétl Káň (nebo gejmový holub, co já vím co to bylo) a zaútočil na Amálku. Normálně jsem měla strach, že ji drapne za střešní nosič a odnese mě i s Amálkou za Plutem. Pochopitelně jak jsem čučela na fógla tak sem zapoměla řídit a nechybělo moc, abych to naprala do nějaké té švestkoně. Naštěstí jsem si toho včas všimla a vybalancovala to. Káň se lekl mého zpěvu,který se nesl otevřeným okýnkem, anebo možná nechtěl žít nonstop, takže to vzdal a odletěl jinam . Z toho plyne jasná dedukce, že Pantau musí hledat Pluta ve švestkoňové aleji mezi Osoblahou a Dívčím Hradem.

overgod
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:56
- Nahlásit

Biluška
jak se vůbec jmenuje strom, co na něm rostou švestky? )
kokosník ne?

Bela
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:16
- Nahlásit

overgod
slivka, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 13:13
- Nahlásit

overgod
Bela
díky. Tak teda u Osoblahy je kokosovo-slivková alej a v ní hnízdí Kan, krade auta a Pluty, takže bacha na něj. JO a nemá červený šátek, takže by ho klidně mohl někdo picnout

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 13:38
- Nahlásit

A nemůže být Pluto už v jiné galaxii? Třeba tam zakládá novou sluneční soustavu, kde se kolem něj bude otáčet Slunce a další nedůležité planety...

overgod
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 16:20
- Nahlásit

Gerda
si tady děláte srandu )) ale ten holub u nás ráno fakt seděl.....tak já ted ale nevím, jestli se bát či ne ...velikostně je to jak ta káně a sedl si na vrcholek stromu ...možná zas hledal nějakýho malýho psíka.....ale to tu fakt lítaj takový pripjaťský holubi? No kdyby si to přede mne sedlo večer v 22hod když se venčím na chodník...tak mám pocit, že bych byl vyvenčenej hnedle i já...ale fakt...

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 16:36
- Nahlásit

overgod
Nesmíte se venčit na chodník, oni někdy ti holubi mají smlouvu s městskou policijí a gdyby vás takhle in flagranti viděli, nepomohlo by vám ani, že jste řádně očkován a máte psa s náhubkem, tak pozor na to. Ale nebojte, pokud sedí na vrcholku stromu, potom simuluje korouhvičku a zjišťuje směr větru, to se pak nemusíte bát. Jakmile to tlapká o sféru níže, žádné trousky na chodník, to vám povidám.

overgod
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 16:39
- Nahlásit

Gerda
))
si děláte srandu...ale já fakt nemám rád věci, který si neumím vysvětlit...třeba jako tuhle ptícu.....

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 16:49
- Nahlásit

overgod
je to holub hřivnáč (PMSN)

overgod
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 17:15
- Nahlásit

StaHi
jaký dorůstá velikosti?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 17:18
- Nahlásit

pantau
řeknu mojí Bédi, dostala dnes slušivý satelit, tak na něj třeba něco chytne...nějaký Kaní info kanál...nebo signály z vesmíru...

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 17:47
- Nahlásit

overgod
no nejsem zadnej ptakolog, ale ty co mi hnizdi v lese jsou velky asi jako slepice, mozna i drobet vetsi. .-)
wikipedia rika 38–43cm... a tady je o nem neco v Cestine. .-)
Ten ale asi Pluta neodnesl (tedy alespon ne jako veceri), protoze je vegetarian.

overgod
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 18:25
- Nahlásit

StaHi
aha dík, tak to by mohlo bejt..bylo to velkýýý jak praseeeee.......

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 18:32
- Nahlásit

overgod
no ja byla pri prvnim setkani taky lehce v soku .-)

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání