Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / pocikava sa od radosti
Autor Zpráva
lusy13
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:12
- Nahlásit

Moj maly (5 mesiacov) sa pocikava vzdy ked pride priatelov syn. Vidi ho raz za tyzden pripadne za dva. Vyrastie z toho?

west
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:15
- Nahlásit

lusy13
Myslím že ne, někteří psi to dělají z radosti když páníček příjde domů. Přítelův syn je asi malý a štěňátka maj většinou rádi malý lidi berou je jako že je mají k sobě blíž.

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:23
- Nahlásit

lusy13
podle me z toho vyroste...
mymu teda byly 2roky a ucurava skoro pokazdy kdyz prijdu domu...

lusy13
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:25
- Nahlásit

west
Přítelův syn je asi malý

no nie je.
inak je to divne, lebo on sa s nim nikdy ani tak viac nehral. on ho vzdy iba pohladi a staci. ale pes sa ide zblaznit ked ho uvidi.

Luuca
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:41
- Nahlásit

lusy13
naši mají yorka a ta to dělala tak do 1 roku taky, postupně to vymizelo
stávalo se jí to u všech lidí, který miluje

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:46
- Nahlásit

lusy13
Kdysi(už je to pár let)jsme měli českého teriéra,naprosto dokonalé zvířátko,který se radostí počůrával do svých 12 let.Teď máme štěndo boxíka a zatím to dělá taky,ale doufáme,že ho to přejde.

handula
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:05
- Nahlásit

Dělají to malá plemena, jedna z věcí, která mi na nich vadí. Delaji to nasich civavy, znamych york i sousedu pudl....vsichni jsou dospelý a dělají to z radosti.

Dona
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:09
- Nahlásit

Naše 8měs. parskonka to taky dělává, ale postupně to mizí...přiznávám však, že když přijdeme domů, tak se nemůžeme moc mazlit - nejdřív ven čůrat Dřív stačilo, že jsme přišli domů, teď se nesmíme moc vítat, jen tak pozdravit...až se venku vyčůrá, tak pak vítáme...možná jsme jak blázínci

maixnerova
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:09
- Nahlásit

lusy13

tak můj pejs se takhle raduje a vítá už 13 let. Vyřešila jsem to nakonec tak, že má na terase svůj speciální záhonek na loužičky radosti . V praxi to vypadá tak, že někdo přijde, Piškot letí k němu, těsně před ním se otočí o 180 stupňů a letí ke dveřím na terasu, na záhonku ucinkne opět se v rychlosti otočí a pádí pokračovat ve vítání. Když je radost veliká udělá i dvě kolečka . Žádný jiný náš pes to nedělal...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:12
- Nahlásit

handula
Dělají to malá plemena, jedna z věcí, která mi na nich vadí...

no nevím, můj pes má 30 kg... to zas tak malej není...

west
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:27
- Nahlásit

Dona
ale to děláte dobře, příliš nadšené vítání se prý nedoporučuje že pes pak špatně snáší zase odchody. To jsem někde četla. Nás teda takhle nevítá protože nebývá sama doma, ale když jdeme třeba na večeři se známýma a přijdeme k nám tak si taky učůrně a je jedno jestli vidí mě nebo někoho jiného.

handula
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:34
- Nahlásit

maixnerova
no nevím, můj pes má 30 kg... to zas tak malej není...

s tím jsem se ještě nesetkala, aby to dělal dospělej velkej pes...
ale verim ti, jasne...

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:37
- Nahlásit

handula
Čoveče i moje německá doga to ještě občas udělá a to jí je 2,5 roku.
Je pravda,že málokdy a že musí mít extra velkou radost,ale občas to opravdu udělá

maixnerova
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:58
- Nahlásit

handula

no jo no ... Asi to bude tím, že můj pejs vše prožívá na plný pecky a když byl mladej, tak byl fakt hyperaktivní pošuk.
Zajímavý je, že ten svůj ucinkávací záhonek nikdy nechtěl využít k normálnímu čůrání nebo kadění, ani když jsem měla čtyřicítku horečky, nedorazil člověk, který mi slíbil venčení a svýho psa jsem k tomuhle porušení pravidel fakt ukecávala. Koukal se na mě úkosem a museli jsme do parku...

handula
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:40
- Nahlásit

maixnerova
Asi to bude tím, že můj pejs vše prožívá na plný pecky a když byl mladej, tak byl fakt hyperaktivní pošuk.

každej pejsek holt to svoje nadšení projevuje jinak. Náš pes zase nosí radostí svýho plyšáka a zuřivě až hystericky ho drží pevně v tlamě, u toho vejská a mlátí ocasem tak, že shazuje vše co je ve výšce jeho ocasu - teda teď už ne, už všechno rozbil...

lusy13
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 17:13
- Nahlásit

handula
Náš pes zase nosí radostí svýho plyšáka a zuřivě až hystericky ho drží pevně v tlamě, u toho vejská a mlátí ocasem tak, že shazuje vše co je ve výšce jeho ocasu
jeee to aj nas. ale on este pri tom aj cika.

lusy13
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 17:16
- Nahlásit

handula
s tím jsem se ještě nesetkala, aby to dělal dospělej velkej pes
ak je to tak, tak by s tym v dospelosti mal prestat, kedze to bude velky pes.

fatdog
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 17:40
- Nahlásit

taky nejsem malj a stává se mi to běžně...naposledy, když jsem viděl psa přejetýho parním válcem )))))

pigie
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 18:35
- Nahlásit

S tym velkym psom neviem celkom, ci je to pravda. Ale nas tiez sem tam ucvrkol, ale len ako stena, tak do 5-6 mesiacov a len pri navstevach, ktore mal rad. Same to casom vymizlo.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 19:00
- Nahlásit

fatdog

voe

fatdog
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 19:09
- Nahlásit

maixnerova
se nesmej chudakovi ne? .D

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání